Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Πανελλήνια Νεανικά 2010


Με τετρακόσιες και πλέον συμμετοχές (συμμετοχές 2009, 412) από όλες τις γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων – κορασίδων 2010 στην Καλλιθέα Χαλκιδικής – ξενοδοχείο Άθως (25 Ιουνίου - 2 Ιουλίου). Τις περισσότερες συμμετοχές έχουν η ΕΣΣΝΑ (121) και η ΕΣΣΝΘΧ (108) ενώ τη μεγαλύτερη αύξηση καταγράφει η Κρήτη με 51 συμμετοχές (20% αύξηση σε σχέση με πέρσι). Οι ονομαστικές λίστες συμμετοχών βρίσκονται σε επεξεργασία και θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες.

Όλες οι πληροφορίες, ζωντανές παρτίδες και αποτελέσματα θα δημοσιεύονται στην επίσημη σελίδα των αγώνων: http://www.chessfed.gr/Tournaments/neanika2010/default.asp που ήδη βρίσκεται σε λειτουργία. Λίστες συμμετοχών, αποτελέσματα, κληρώσεις και βαθμολογίες θα δημοσιεύονται και στο http://www.chess-results.com/ .


ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ένα μεγάλο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί φέτος κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων Νεανικων Πρωταθλημάτων Σκάκι.

1. Σεμινάριο Προπονητών FIDE – Εισηγητής Στράτος Γρίβας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.chessfed.gr/Tournaments/neanika2010/FTS-KAL2010-Prospectus-Greek.pdf

Επίσης οι παρακάτω εκδηλώσεις με δωρεάν συμμετοχή για τους γονείς- συνοδούς των αγώνων.

2. Σιμουλτανέ Σκάκι από κορυφαίους σκακιστές
3. Σεμινάριο Διαιτησίας - Οργάνωση ΚΕΔ
4. Διαγωνισμός Καλλιτεχνικού Σκακιού – Οργάνωση Κώστας Πρέντος
5. Eκθέσεις Σκακιστικού Βιβλίου

Επίσης κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα λειτουργήσουν εκθέσεις μικρογλυπτκής και φωτογραφίας στους χώρους των ξενοδοχείων.

Διοργανωτές των αγώνων είναι η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής και η Σ.Α. Γαλαξία Θεσσαλονίκης που θα έχει και την οργανωτική ευθύνη ως προς τα τεχνικά θέματα.
Διευθυντής Αγώνων είναι ο Κώστας Αλεξίου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως γνωρίζει κανείς σχετικό σύνδεσμο για να δούμε πόσο θα κοστίσει η διαμονή για τους συνοδούς; Δε θα έπρεπε κάτι τέτοιο να είχε αναρτηθεί στο επίσημο site της ομοσπονδίας;;;

Ελισσαίος είπε...

Αυτές οι πληροφορίες βρίσκονται στην προκήρυξη των αγώνων. Στην αριστερή στήλη λίγο πιο κάτω. Ο σχετικός σύνδεσμος είναι: http://www.chessfed.gr/declarations/declarations196b.htm

Ανώνυμος είπε...

Οι συνοδοί πληρώνουν το ίδιο με τα παιδιά που δεν έχουν πρόκριση, δηλαδή 52 ευρώ τη διανυκτέρευση (με φαγητό).

Mετοικος στην Νισυρο είπε...

Ανακονωθηκαν οι συμμετοχες στα Νεανικα στα http://chess-results.com/fed.aspx?lan=1&fed=GRE