Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Πτήση για το Βερολίνο


Ο εβδομηντάχρονος Μορίς Φαρίμι, αλγερινής καταγωγής, συντροφιά με τη σκακιέρα στο αεροδρόμιο της Ελευθερίας, στο Νιούαρκ των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά τη διάρκεια πολύωρης αναμονής, καθώς λόγω των θυελλωδών καιρικών φαινομένων που πλήττουν τις ανατολικές πολιτείες, εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν. Ο Φαρίμι, πριν μεταναστεύσει το 1978 στην Αμερική για να εργαστεί στις οικοδομές, σε νεαρή ηλικία είχε κάποιες σκακιστικές διακρίσεις στη χώρα καταγωγής του. Φωτογραφία του πρακτορείου AP, 27 Δεκεμβρίου 2010.

4 σχόλια:

Πρόεδρος Haters είπε...

Κάλεσμα:

Όσοι από εσάς θέλετε, καλείστε να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας.

Να χαρείτε όλες τις αρετές των Haters- την ελευθερία έκφρασης, την εκτόνωση, το μάθημα που πρέπει να πάρει ένας θρασύς άσχετος παίκτης που δεν έχει τίποτα καλό να γράψει για τη σκακιστική κοινότητα.

Πώς γίνεται τάχα κάποιοι να έχουν τόση αναίδεια και προσποιούμενοι την ευγένεια να γράφουν post που εμμέσως πλην σαφώς βλάπτουν την σκακιστική σφαίρα;

Τι ωραία θα ήταν αγαπητοί μου, να δούμε τον προβληματισμό, την αλλαγή, την ανανέωση, την κάθαρση και τον ηρωισμό;

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.
Με αγάπη,
Πρόεδρος Haters.
:-)

Πρόεδρος Haters είπε...

Η ελευθερία έκφρασης και η εκτόνωση δεν είναι παραμύθι. Πυκνώστε τις τάξεις των Haters και νοιώστε μοναδικά φίλοι μου. Ελάτε κοντά μας και ζήστε την κάθαρση ,τον ηρωισμό και τον ομαδικό αυνανισμό.

Με αγάπη,
Πρόεδρος Haters.
:-)

Ανώνυμος είπε...

To phra apofasi. Tha grafto stoys haters. Kana gomenaki haterina paizei? Tsimiski kai thigmenon gm poso eipame?

Ανώνυμος είπε...

Ο δεύτερος "πρόεδρος" έκανε κλοπή ονόματος. Είναι θρασύδειλος και να τον παιτάξετε έξω.

Και δεν τα τρώω αυτά περί Σάκη Ρουβά που ευθαρσώς κάποιος είπε εδώ ότι είναι. Αν ήταν εδώ ο πραγματικός Σάκης θα του έδινε το μάθημά του γιατί προφανώς είναι Καραγκιόζης.