Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Πρωτάθλημα Ελλάδας Γυναικών


Η Αλεξάνδρα Στείρη, ξεκίνησε με 1,5 βαθμό στους 2 πρώτους γύρους.

Άρχισε στη Βέροια το 31ο Ατομικό Πρωτάθλημα Ελλάδας Γυναικών. Οι συμμετέχουσες: Αλεξάνδρα Στείρη, Άννα Μαρία Μπότσαρη, Κατερίνα Φαχιρίδου, Ιουλία Μάκκα, Ζωή Ιορδανίδου, Φωτεινή Παμπάλου, Κατερίνα Παυλίδου, Μαρίνα Μακροπούλου, Βέρα Παπαδοπούλου, Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη.
Για να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων:
http://www.chessfed.gr/Tournaments/ClosedGreekWomenChamp08

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αύριο το παιχνίδι Μπότσαρη - Μακροπούλου κρίνει την πρωταθλήτρια.

Ανώνυμος είπε...

Μια διόρθωση: είναι Μακροπούλου - Μπότσαρη, δηλ. η Μακροπούλου παίζει με τα λευκά και χρειάζεται νίκη για να πάρει το Πρωτάθλημα.
Η Μπότσαρη δεν είχε ξεκινήσει καλά, όμως χθες (προτελ. γύρο) χάσανε και οι δυο που προηγούνταν: η Μακροπούλου από τη Στείρη και η Φαχιρίδου από την Παμπάλου.

Ανώνυμος είπε...

Πρωταθλήτρια τελικά η Άννα-Μαρία Μπότσαρη. Στη δεύτερη θέση ισοβαθμήσαν η Αλεξάνδρα Στείρη και η Μαρίνα Μακροπούλου. Μετά την άρση ισοβαθμίας, 2η κατετάγη η Στείρη και 3η η Μακροπούλου. Μαχητικό φαίνεται να ήταν το πρωτάθλημα των γυναικών. Εντυπωσιακό το ότι η Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη δεν έκανε καμία ισοπαλία στους 9 αγώνες. Με 4 νίκες και 5 ήττες κατετάγη 5η μετά την άρση των ισοβαθμιών, κερδίζοντας μάλιστα την πρωταθλήτρια (μοναδική της ήττα) και την Μακροπούλου.