Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Έφυγε ο Παναγιώτης Τράνταλης

Θλίψη προκάλεσε ο χαμός του του Παναγιώτη Τράνταλη, μιας από τις πιο ευγενικές παρουσίες στο σκακιστικό χώρο, την Τετάρτη 13 Μαΐου. Ο Παναγιώτης Τράνταλης έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο σε ηλικία μόλις 55 ετών. Υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος του ιστορικού Σ.Ο. Περιστερίου, στηρίζοντάς τον αποφασιστικά σε δύσκολες στιγμές.
(Από το blog της Σκακιστικής Άνοιξης: http://anoixichess.blogspot.com/2009/05/blog-post.html)

4 σχόλια:

Παναγιώτης Φρεντζάς είπε...

Συλληπητήρια στους δικούς του, και την σκακιστική οικογένεια του ΣΟΠ.

Ανώνυμος είπε...

Συλληπητήρια στους δικούς του, και την σκακιστική οικογένεια του ΣΟΠ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΣΗΜΑΙΑ.ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΕ ΚΑΡΔΙΕΣ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Χάρης είπε...

Καλό ταξίδι Παναγιώτη. Η παρέα του '85 της Ακαδημίας Πλάτωνα που μας έκανε ιδιαίτερα θα θυμάται πάντα τη λεπτότητα, την ευγένεια, το χιούμορ, την επιστημονική του ιδιοφυΐα και την αγάπη του για το σκάκι. Δε θα ξεχάσω την προσοχή με την οποία συμπλήρωνε - όταν τελείωνε το μάθημα - τις καρτ-ποστάλ απαντώντας σε αγώνες δι αλληλογραφίας.

Schrödinger's Cat είπε...

Ο Σ.Ο. Περιστερίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπουρναζίου συνδιοργανώνουν την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στην παλιά Πλατεία Μπουρναζίου (Δασκαλογιάννη) επίδειξη σιμουλτανέ σε 20 σκακιέρες από τον γκραν μετρ Ι. Νικολαΐδη και τον FΙDΕ μετρ Ι. Συμεωνίδη. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Παναγιώτη Τράνταλη.