Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Ατομικό & Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αττικής


Οι αγώνες για το 21ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αττικής 2009 θα διεξαχθούν σε δύο φάσεις, προκριματική και τελική. Η Α' φάση είναι η προκριματική και οι αγώνες της θα διεξαχθούν σε πέντε ομίλους, με κριτήριο την περιφέρεια της Αττικής στην οποία βρίσκονται τα σχολεία. Οι αγώνες κάθε περιφέρειας θα γίνουν τις εξής ημερομηνίες:

1. ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ – Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, Χαϊδάρι
2. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ – Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, Κυψέλη
3. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σάββατο 7 Μαρτίου, Πειραιάς
4. ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - Σάββατο 7 Μαρτίου, Καλλιθέα
5. ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ – Σάββατο 14 Μαρτίου, Πεύκη

Η Β' φάση είναι η ΤΕΛΙΚΗ και οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 15 Μαρτίου στην Πεύκη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στους συγκεκριμένους αγώνες γίνονται επί τόπου λίγο πριν την έναρξη των αγώνων.

Αναλυτικά, η προκήρυξη των ατομικών αγώνων βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.


***8ο Oμαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αττικής 2009

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009, από τις 10.00 μέχρι τις 15.30 περίπου, στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού (Σολωμού 2 – 4, κάθετη Γρ. Λαμπράκη). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια της Αττικής, Δημόσια και Ιδιωτικά, με μια ή δύο ομάδες.

Οι συνθέσεις των ομάδων θα είναι τετραμελείς, ανεξαρτήτως τάξης. Στις τρεις πρώτες σκακιέρες μπορούν να αγωνίζονται αγόρια ή κορίτσια, στην τέταρτη σκακιέρα πρέπει να αγωνίζεται υποχρεωτικά κορίτσι. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην αναλυτική προκήρυξη στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

fetos to omadiko sxoliko sta gimnasia einai ipothesi tou kollegiou athinon apla

Ηλίας Οικονομόπουλος είπε...

Έτσι μπράβο, κύριε ανώνυμε, ενισχύστε το ηθικό των παιδιών που θα πάνε στους αγώνες.
Αλλά πιθανόν είστε παιδί, έτσι; Γιατί την εναλλακτική δεν θέλω ούτε να την σκέφτομαι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαινω τι κακο εχει να λεει καποιος την αποψη του κυριε Οικονομοπουλε εγω ετσι και ημουν παιδι γυμνασιου και μου αρεσε το σκακι δεν θα εδινα και τοση σημασια στα λεγομενα του οποιοδηποτε για το ποιος ειναι φαβορι ετσι και αλλιως ολα θα κριθουν εντος της σκακιερας :-) Φινοκαλιωτης Γιωργος (Δεν τον ξερω τον Ανωνυμο ουτε εχω καμια σχεση με το κολλεγιο Αθηνων).

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

Αγαπητέ κύριε Φινοκαλιώτη, ο Ηλίας φαντάζομαι ότι εννοεί, πως στο αγαπημένο μας παιχνίδι/άθλημα θα θέλαμε να λείπουν οι φανατισμοί και οι πολώσεις των άλλων αθλημάτων. Ο οπαδισμός και η όξυνση κάθε μορφής σε κάνει να χάνεις τα βαθύτερα οφέλη του αθλήματος, που ασφαλώς δε είναι ανάγκη να σας απαριθμήσω, μα που ασφαλέστατα θα πρέπει να απαριθμούμε ενδελεχώς στις μικρότερες ηλικίες.

trandism είπε...

Σωστά Παναγιώτη..

Επίσης θα βοηθούσε να μην εξαρτάται το αν θα πέσει ή θα ανέβει μια ομάδα κατηγορία από 14χρονα παιδάκια και να σταματήσει αυτό το βλαμμένο σύστημα με τις "αναπτυξιακές"

Προσωπικά συμμετέχω φέτος σε διασυλλογικό μετά από 14 χρονια παύσης και πραγματικά έχω σοκαριστεί..

Εγώ παίζω 4η ανδρική που είναι τελείως παραλία και στις κάτω σκακιέρες γίνονται δράματα.. Αν ήμουν γονιός δε θα πήγαινα το παιδί μου να παίξει..

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχη η φωτό για το σχολικό Αττικής, σκέτη γλύκα. Αφιερωμένο σε όλους τους κοριτσοπατέρες:

Ένας πατέρας μπαίνει στο δωμάτιο της κόρης. Εκείνη λείπει, αλλά υπάρχει ένα γράμμα πάνω στο κρεβάτι της. Αρχίζει να σκέφτεται τα χειρότερα και με τρεμάμενα χέρια ανοίγει το γράμμα και διαβάζει: Αγαπημένε μου μπαπά,
λυπάμαι πολύ που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου πω πως έφυγα με το καινούριο μου αγόρι. Βρήκα επιτέλους την αληθινή αγάπη! Αχ, να μπορούσες μόνο να τον έβλεπες! Είναι τόσο όμορφος με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια, και τόσο αγέρωχος πάνω στη μεγάλη και γρήγορη μηχανή του! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό...Επιτέλους είμαι έγκυος! Ο Αμπντούλ λέει ότι θα είμαστε μια χαρά στο τροχόσπιτό του καταμεσής στο δάσος και θέλει να κάνουμε πολλά παιδιά. Αυτό βέβαια είναι και το δικό μου όνειρο! Ανακάλυψα επίσης πως η μαριχουάνα δεν κάνει κακό. Γι'αυτό αποφασίσαμε να την καλλιεργούμε για εμάς και τους φίλους μας όταν θα ξεμένουμε από κοκαΐνη κι έκσταση. Εν τω μεταξύ, ελπίζω η επιστήμη να βρει σύντομα τη θεραπεία για το AIDS και να μπορέσει ο Αμπντούλ να γίνει καλά! Το αξίζει! Μπαμπάκα μου, δε θέλω να ανησυχείς για μένα. Είμαι πια 15 ετών και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου. Κι έπειτα, ο Αμπντούλ είναι τόσο δυνατός με τη σοφία και την πείρα των 47 χρόνων του. Με καθοδηγεί και με συμβουλεύει με τον καλύτερο τρόπο για τις επιλογές μου, όπως για την επιλογή μου να ασπαστώ τον ισλαμισμό. Ελπίζω να έρθω να σε βρω σύντομα, έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις τα εγγονάκια σου!!
Το λατρεμένο σου κοριτσάκι!!

Υ.Γ.:πλάκα σου κάνω,μπαμπά!!coolare!! Είμαι στη Μαρία. Απλώς ήθελα να σου πω πως στη ζωή υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από τον σχολικό έλεγχο που θα βρεις στο κομοδίνο!!!!!!!!!!

Σ'αγαπώ!!...

Ηλίας Οικονομόπουλος είπε...

@ Παναγιώτη

Σ' ευχαριστώ που με έβγαλες από τον κόπο να πω ακριβώς τα ίδια (αν και εσύ τα λες καλύτερα).

@ trandism

Να πω ότι διαφωνώ θα ήταν ψέμα. Αλλά ετοιμάζω κάτι για τον άλλο μήνα, οπότε τα ξαναλέμε.

Ανώνυμος είπε...

pros kirio oikonomopoulo...odos pedi eimai

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Οικονομόπουλε,
παρόλο που είστε στο χώρο αυτό χρόνια, υστερείτε στην "ανάγνωση" των σκακιστικών ιερογλυφικών...
Επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω. Το "pedi" εννοεί ότι το Κολλέγιο Αθηνών θα σκίσει, γιατί το "pedi" ή κάποιος κολλητός του είναι προπονητής εκεί...
Κλάφτε το το Κολλέγιο...

Ανώνυμος είπε...

@trandism:To 8ewrw teliws anousio auto pou eipes parapanw gia ta dekatetraxrona..diladi ti mas les??oti prepei na krinontai oi anoidoi kai oi ka8odoi stis e88nikes apo tis antrikes skakieres???Auta ta tournoua ginontai exodas ws skopo to ofelos twn paidiwn pou apoktoun empeiria pezontas ena agwna ka8e kuriakh+kratiountai se forma..Apo oti katalavainw kai lupamai..einai oti sto sullogo sou den exeis neous na paizoun afou kaneis den endiaferete na tous kinisi to endiaferon kai na apoktisei ena kalo proponhth gia thn proodo twn paidiwn opote epi8umeis stin ka8ierwsh twn antrikwn stis diaores e8nikes afou pisteueis oti i omada s den mporei na diekdikisei kati h kai ine sta pro8ur upovivasmou..kali s mera..

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάστορα,..όταν λέμε να μην υπάρχουν αναπτυξιακές ,..λέμε να μην υπάρχουν αναπτυξιακές με το ζόρι,...αν εσύ είσαι μάγκας και βγάλεις carlsen ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο βάλτα να παίζουν,..δεν είπαμε ότι το σκάκι θα είναι απαγορευμένο για ανήλικους,..! ανάπτυξη με το ζόρι δεν γίνεται,...και τώρα θα απολαύσω τις τοποθετήσεις των διάφορων καθως πρεπιστών που θα χύσουν κροκοδείλια δάκρυα για την ανάπτυξη του σκακιού,...βέβαια όλοι αυτοί ανάπτυξη λένε και στην ουσία εννοούνε να κατεβάζουν τα παιδάκια σαν κοπάδι στα διάφορα νεανικά, κοπάδι στο σκάκι, κοπάδι στα σχολεία κοπάδια βγαίνουν και στην κοινωνία,...

Ανώνυμος είπε...

Οι αναπτυξιακές και οι γυναικείες σκακιέρες είναι απίστευτη ηλιθιότητα. Τι σχέση έχει το παιδομάζωμα με το σκάκι δε μπορώ να καταλάβω. Αποκαλύπτουν όμως τελικά το πνεύμα που επικρατεί στο σύλλογο και όλες τις αδυναμίες του.
Όταν φτάσει το παιδί σου να συμμετέχει σε αναπτυξιακή σκακιέρα καταλαβαίνεις ότι ο έλεγχος έφυγε από τους γονείς και πήγε στον προπονητή. Από εκεί και πέρα, η έκταση των ψυχικών βλαβών εξαρτάται από το που έχεις πέσει. Αν είσαι εντελώς ψωνισμένος να κάνεις το παιδί σου παιχταρά το αφήνεις. Αν καταλάβεις εγκαίρως πόσο άγρια είναι τα διασυλλογικά, το παίρνεις και φεύγεις. Καλύτερα να το βάλεις να κάνει το μπαλάκι στο διπλανό τραπέζι του πινγκ πονγκ. Έχω δει "ανάλυση παρτίδας" όπου η λεκτική βία ήταν χειρότερη από σφαλιάρα.
Είναι άγριος ο κόσμος σας κι εσείς ευγενικοί.

ΜΑΜΑ

trandism είπε...

@Ανώνυμο

Προφανώς δεν κατάλαβες καλά..
Εγώ προτείνω 8 σκακιέρες χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς σε όλες τις εθνικές κατηγορίες..

Αν κάποιος ανήλικος φτάσει να είναι στο διαθέσιμο top-8 μιας ομάδας ας παίζει.. Αν όχι ας παίζει σε κάποιο διασυλλογικό νεανικό - προτείνω ένα Κ18 και ένα Κ14 επίσης 8 σκακιέρων έκαστο..

Προφανώς αν ένας 1700 ανήλικος παίζει 3η-4η ανδρική στην Α'Τοπική για παράδειγμα το θεωρώ φυσιολογικό..

Το να κρίνεται η παραμονή στην Α'Τοπική όμως από ένα 11χρονο με 1005 είναι ακραίο και δεν κάνει καλό σε κανέναν - και σίγουρα όχι στον 11χρονο..

Kostas Oreopoulos είπε...

Απορώ φέτος Ά Εθνική που θα βρεθούν 34 12χρονοι, 34 16χρονες (!!!!!!) σε 34 διαφορετικές ομάδες 34X3=102 Γυναίκες που να παίζουν σκάκι. Έτσι απλά απαξιώνεται η λειτουργία των αναπτυξιακών σκακιερων.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί θα στεγαστούν σε δωμάτια ξενοδοχείων,...είναι πολλά τα λεφτά ! :).
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε,..

Ανώνυμος είπε...

ki ego aporo me sena k. oreopoule...alla den ton kano kai thema...

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχώς τα συμφέροντα των επαγγελματιών του χώρου δεν υπολογίζουν τίποτα.Δείτε τις τιμές που υποχρεώνει η ΕΣΟ να δώσουν οι υποψήφιοι διοργανωτές και θα καταλάβαιτε.

Schrödinger's Cat είπε...

Διεγράφη σχόλιο που στοχεύει ευθέως κατά της επαγγελματικής ζωής άλλου συνομιλητή, με αφορμή το θέμα της βιβλιοθήκης Ιωακειμίδη.
Παρακαλώ, λίγη αυτοσυγκράτηση.

Ανώνυμος είπε...

Η συμμετοχη του γιου μου επι εξι χρονια σε διασυλλογικα πρωταθληματα (απο 8-16) ετων θεωρω οτι τον ωφελησε.Αν και δεν ηταν ο καλυτερος παικτης στην περιφερεια ηταν ο αντιπροσωπευτικος απο τον συλλογο του για την κατηγορια του.Το ομαδικο πνευμα του εδωσε αυτοπεποιθηση και συλλογικοτητα.Συναναστραφηκε στις κοινες προσπαθειες σημαντικους σκακιστες και ανθρωπους. Η συνεισφορα του στη συνολικη πορεια της ομαδας αναγνωριστηκε. Τελος δεν νομιζω οτι κανεις τον προσβαλλε ουτε μετα απο ηττες. Καταθετω την εμπειρια μου σαν πατερας για να υπαρχει και η αλλη πλευρα.

Ανώνυμος είπε...

Καλή είναι και η άλλη πλευρά, όταν αυτή δεν κατέχεται από υστεροβουλία και η δική σας φαίνεται ότι δεν κατέχεται,..θεσμικά όμως το θέμα, μπάζει όπως έγραψα και ποιο πάνω δεν είμαι κατά τις συμμετοχής νέων όταν μπορούν να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα, ούτε φυσικά υπέρ της κατάργησης των νεανικών πρωταθλημάτων,...αλλά ας πούμε δεν μπορείς να λες, δεν πειράζει παιδάκι μου που δεν προκρίθηκες, θα πληρώσεις και θα παίξεις στα τελικά,...''το πληρώνω και παίζω'' και γενικά στην εποχή μας το όποιος ''πληρώνει'' είναι αυτός που προχωράει,...είναι μία ''αξία'' που παιδαγωγικά δεν θα έπρεπε να θέλουμε να την περάσουμε στα παιδιά μας,..και δείχνει το ήθος αυτών που έχουν πάρει αυτές τις αποφάσεις, και που γεμίζουν τα ξενοδοχεία,...φτάσαμε στην κατάντια ώστε πρώτα να πρέπει να γεμίσει ένα ξενοδοχείο για να γίνει ένα πρωτάθλημα,...Τα παιδιά πρέπει να παίζουν επειδή γουστάρουν το άθλημα και όχι επειδή τα ''ψήνει'' μία ομάδα γιατί τα έχει ανάγκη ή επειδή κάποιοι παραγοντίσκοι,..βλέπουν αυτά και τους γονείς τους ως εισόδημα...

Ανώνυμος είπε...

Μιας και ανεφερα το γιο μου προηγουμενως να πω οτι στα πανελληνια νεανικα συμμετειχε και χωρις προκριση και με προκριση.Καποτε κανοντας και 90 χιλιομετρα καποτε 60 καποτε 30 και αλλοτε κανοντας σκακι και διακοπες.

Σε ολους τους αγωνες εκανε περιπου το ιδιο σκορ.Για μενα αυτο λεει κατι οτι οτι και να κανεις δεν προκειται να παρεις πανω απ αυτο που αξιζεις οποιος και να σε σπρωξει δεν προκειται να ανεβεις περα απο το επιπεδο που ειναι δικο σου και οτι η σκακιερα ειναι ενας καθρεφτης της αληθειας για την προοδο και την εξελιξη σου.

Επισης μπορει σε ενα αλλο επιπεδο να χαρακτηρισει τα ερεθισματα που δεχεσαι την ποιοτητα της εκπαιδευσης που εχεις λαβει το επιπεδο ανταγωνισμου μεταξυ πολεων κλπ

Σα συνοδος του τοσα χρονια γνωρισα πολλους ανθρωπους κυριως γονεις οι περισσοτεροι ηταν ενδιαφεροντες-μερικους τους θεωρω φιλους-ελαχιστοι ηταν απωθητικοι.Κατεληξα στο συμπερασμα οτι εμεις οι ιδιοι οι συνοδοι ειμαστε ο κυριος παραγοντας ενοχλησης και πρεπει καπως να γινεται να απομακρυνομαστε απο τους αγωνες μενοντας κοντα. Παρα την απλοτητα των μεσων του η μαζικοτητα του σε υποχρεωνει να κινηθεις σε υποδομες που καλυπτουν τις βασικες αναγκες των παικτων και των συνοδων τους.Δεν ειμαι fan της πολυτελειας και ειναι αληθεια οτι στην καθημερινη μου ζωη δεν θα μπορουσα καν να μπω και να μεινω μια βδομαδα αλλα απο την αλλη μερια σε μερικες περιοχες της χωρας μας υπαρχουν σημαντικες τουριστικες υποδομες που μενουν ανεκμεταλευτες.

Δεν θα επανελθω στο θεμα αυτο για να μην καταχρωμαι και το χωρο του ιστολογιου.

Schrödinger's Cat είπε...

Ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων συνδιοργανώνουν το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δυτικής Ελλάδος 2009. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο στο “STADIUM” στα Ιωάννινα.
Σάββατο 7/2 Ώρα 10.30 Ομαδικό Τουρνουά
Κυριακή 8/2 Ώρα 10.30 Ατομικό Τουρνουά
Θα συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες (από νηπιαγωγεία ως και Λύκεια) από τα Ιωάννινα, την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα, την Κεφαλλονιά, τη Ζάκυνθο, τη Λευκάδα, την Άρτα, την Πρέβεζα, την Κόνιτσα κ.τ.λ. Στο Πρωτάθλημα -Γιορτή του Σκακιού- εκτός από τα βραβεία στους νικητές θα υπάρχουν εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά.


Ευχαριστούμε τους βασικούς υποστηρικτές της διοργάνωσης ΔΩΔΩΝΗ Γαλακτοβιομηχανία Α.Ε, ΒΕΝΤΖΗΣ Δομικά Υλικά Α.Ε και BOTSIΟS Επιχειρήσεις Α.Ε. Ευχαριστούμε επίσης για την υποστήριξή τους το βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ Ιωαννίνων, το Φροντιστήριο ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ Δ. Γρατσανίτης, την PAPPAS PETROL A.E, το Φροντιστήριο THE LORAS ENGLISH ACADEMY, τα Super Market ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, το Ξενοδοχείο ALEXIOS και την IMPEL - innovative management.

Υπεύθυνος Διοργάνωσης: Συγκούνας Κωνσταντίνος, Διευθυντής Αγώνων: Σωτηρίου Θανάσης, Επικεφαλής Διαιτητής: Παργινός Βασίλης και Υπεύθυνος Γραμματείας: Παπαγεωργίου Γιάννης.
Η προκήρυξη των αγώνων υπάρχει στο blog του συλλόγου: http://www.sylioaska.blogspot.com/


Δηλώσεις συμμετοχής και Πληροφορίες : κ. Παργινός Βασίλης 26510 37852, 6973 677645 καθώς και στο εντευκτήριο του Συλλόγου καθημερινά 18.00-21.00, Δωδώνης21, (στοά, ημιώροφος) τηλ.26510 83473.

Schrödinger's Cat είπε...

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας με την συνεργασία του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Νέας Φιλαδέλφειας διοργανώνει το 4ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Νέας Φιλαδέλφειας.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου

τηλ: Σερετάκη Ντίνα 6972571596, Βαζελάκης Οδυσσέας 6936877326
e-mail : Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας sonfilad@yahoo.gr
e-mail : Βαζελάκη Οδυσσέα (πρόεδρος Σ.Ο.Ν.Φ.) odysulys@yahoo.gr


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ:

1ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας

Οδός Ν. Τρυπιά 47 & Εφέσου, Νέα Φιλαδέλφεια


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009. Ο 1ος γύρος θα αρχίσει το αργότερο στις 9:30 π.μ. αυστηρά και για το λόγο αυτό θα πρέπει οι μαθητές και μαθήτριες να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους μέχρι τις 9:00 π.μ. Οι μαθητές θα αγωνιστούν σε έναν όμιλο για κάθε τάξη, ενώ οι συμμετέχοντες των Νηπιαγωγείων θα αγωνιστούν στον όμιλο της 1ης Δημοτικού.


ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ:

Ο χρόνος σκέψης ορίζεται σε 15' για κάθε παίκτη για ολόκληρη την παρτίδα.


ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ - ΕΠΑΘΛΑ:

Θα βραβευτούν με κύπελλο οι πρώτοι κάθε κατηγορίας και το πρώτο κορίτσι και με μετάλλιο οι δύο επόμενοι νικητές κάθε ομίλου. Η απονομή των επάθλων θα γίνει αμέσως μετά την λήξη των αγώνων.