Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

Σκάκι στον Sentra FM 103.3


Λίγες μέρες έμειναν για την επίσημη πρώτη του νέου αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού Sentra fm 103.3. O σταθμός ανήκει στον εκδοτικό όμιλο «Πήγασος» (εφημερίδες ΕΘΝΟΣ, Goal News κ.ά) και στελεχώνεται από γνωστούς δημοσιογράφους. Ξεκινάει επίσημα τις εκπομπές του το Σάββατο 30 Αυγούστου. Από το δεύτερο Σάββατο της λειτουργίας του, δηλαδή από τις 6 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο 10-11 το πρωί ο σταθμός θα εκπέμπει το «Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα» με παραγωγό και παρουσιαστή το Χρήστο Πιλάλη.
Σε κάθε εκπομπή θα παρουσιάζονται θέματα γύρω από την κυριότερη ελληνική και ξένη σκακιστική ειδησεογραφία, την ιστορία του σκακιού, το προφίλ κορυφαίων Ελλήνων ή ξένων σκακιστών, την παιδαγωγική αξία του σκακιού, το σκάκι και τις νέες τεχνολογίες, το σκάκι και τις τέχνες (κινηματογράφος, ζωγραφική, ποιήματα), ανέκδοτα γύρω απ΄το σκάκι, κ.ά. Σχεδόν σε κάθε εκπομπή θα υπάρχει ένας φιλοξενούμενος σκακιστής ή σκακίστρια που θα καλείται να σχολιάσει σκακιστικά θέματα. Η εκπομπή θα είναι ανοιχτή στις παρεμβάσεις των ακροατών της. Επίσης σε κάθε εκπομπή θα δίδονται απ΄τον παραγωγό χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τις δυνατότητες που υπάρχουν για να παίξει κάποιος σκάκι (αγωνιστικό, προπονήσεις).

57 σχόλια:

καλοπροαίρετος είπε...

Νίκο, γερά, πάρ’ τους τα χοντρά!

Ώστε Sentra ονομάστηκε τελικά ο νέος σταθμός. Για ένα διάστημα κυκλοφορούσε ότι θα ονομαζόταν Goal FM.

Άλλος ένας αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός έρχεται να προστεθεί στους ΕΡΑ Σπορ 101.8, Sportime 89.2, Nova Σπορ 94.6, και πιθανόν ξεχνώ και κάποιον, χώρια ο Real FM 97.8, που το σαββατοκύριακο 5 με 11 το βράδυ έχει αθλητική εκπομπή, με το «βαρύ πυροβολικό» Ηλία Μπαζίνα μεταξύ των παρουσιαστών, και οι πολυάριθμοι εκτός Αθηνών, με προεξάρχοντα τον θεσσαλονικιώτικο Libero 107.4. Τόσοι αποκλειστικά αθλητικοί σταθμοί, έντεκα καθημερινές αθλητικές εφημερίδες -ασφαλώς παγκόσμιο ρεκόρ.

Σκέφτομαι ότι ο μόνος αθλητικός ραδιοσταθμός με στίγμα υπήρξε ο Σπριντ FM του μακαρίτη (στα 37 του, το 1997) Χρήστου Σιέμπη.

Στη συχνότητα 103.3 εξέπεμπε για 14 χρόνια (αρχικά στους 105) μέχρι και την Κυριακή 17 Αυγούστου το Radio Gold των Νίκου Μαστοράκη και Νίκου Φαφαλιού (πλέον εκπέμπει μόνο από το διαδίκτυο), με ρεπερτόριο δεκαετιών ’50, ’60, ’70, ελάχιστα ’80, ντίσκο, κλασσικό ροκ, και επίσης γαλλικά, ιταλικά και ελληνικά της ίδιας εποχής. Λόγω ηλικίας, τον άκουγα συχνά – όταν είχε τα playlists χωρίς λόγια και διαφημίσεις, όχι όταν είχε τον ίδιο τον Μαστ. για ένα δεκάλεπτο ανά δύο ώρες να «κάνει δειγματισμό», όπως τον αποκαλούσε ο ίδιος, τηλεμάρκετινγκ που λέμε ελληνικά, τα CD με μουσικές συλλογές παραγωγής του· γούστο είχε η διαφήμιση συλλογών με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τον Οκτώβριο :-)

Και τώρα, πού θα ακούμε πλέον Beatles, Rolling Stones, Animals, Creedence, Deep Purple, Doors, Led Zeppelin, Pink Floyd, Jefferson Airplane;

Κάπου διάβασα για το αντίτιμο της πώλησης. Μιλάμε για πολύ χρήμα... Χρυσό πούλησε το Radio Gold ο Μαστ. :-)

Ανώνυμος είπε...

Και αλλο αθλητικό ραδιοφωνο για το σκάκι.
πιο πολλές εκπομπές να γίνουν όχι μονο σαββατο αλλα και κάθε μέρα.

Ανώνυμος είπε...

θεμη σε ακολουθουμε παντου

Ανώνυμος είπε...

-Χαιρετίζω την παρουσίαση του δημοφιλούς μας αθλήματος από έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενό του!
-Όπως προσυπογράφω κάθε παρουσίαση αθλημάτων στα Μ.Μ.Ε. από ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί σοβαρά ως αθλητές, προπονητές, διαιτητές κ.λπ. (όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Σιγάλας για το μπάσκετ, ο Άρης Σταθάκης και ο Κώστας Στεφανής για το αυτοκίνητο).
-Μακάρι να γίνουν παρόμοιες εκπομπές και για άλλα αθλήματα, όπως ο στίβος, το βόλεϊ, το χάντμπολ, το τένις, η κολύμβηση, το τζούντο, το ταε-κβο-ντο, η ιστιοπλοϊα, η κωπηλασία, κ.λπ.
-Θλιβόμουνα ειλικρινά τις μέρες των Ολυμπιακών αγώνων να παρακολουθώ ανθρώπους άσχετους με το αντικείμενό τους να προσπαθούν (άλλοι φιλότιμα, οφείλω να ομολογήσω και άλλοι υπό μορφή αγγαρείας...) να περιγράψουν αγωνίσματα με τα οποία ουδεμία σχέση έχουν!
-Και το χειρότερο όλων, είναι ότι αυτούς τους ανθρώπους τους πληρώνουμε εμείς (!) καθ΄ότι είναι υπάλληλοι της Κρατικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης...

Ανώνυμος είπε...

θΕΜΗ ΚΑΙΣΑΡΗ παντου θα σε ακουμε οπου κι αν πας. Σου ευχομαστε καλη επιτυχια σε αυτο που ξεκινας να κανεις. Και να περασεις καμια φορα απο τα παλια λημερια.

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα σήμερα την πρώτη εκπομπή του Χρήστου. Δυστυχώς ήμουν στο αυτοκίνητο και δε μπόρεσα να επικοινωνήσω. Πήγε πολύ καλά! Ο Χρήστος έχει αρκετά ραδιοφωνική φωνή νομίζω :-) Εύχομαι μακροημέρευση!

Unknown είπε...

Ο Μπανίκας στο Sentra 103,3

Η 7η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 18/10. Η εκπομπή γίνεται από το νέο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο από τις 10 μέχρι τις 11 το πρωί και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr) . Το Σάββατο 18/10 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τον υπερπρωταθλητή και γκραν μετρ Χρίστο Μπανίκα. Θα συζητήσουν για την κορυφαία συμμετοχή του στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πνευματικών Αθλημάτων και για τη συνολική πορεία του στο σκάκι. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών.

Unknown είπε...

Η 13η Σκακιστική Ολυμπιάδα Τυφλών στο Sentra 103,3

Η 8η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 25/10. Η εκπομπή γίνεται από το νέο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο από τις 10 μέχρι τις 11 το πρωί και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr) . Το Σάββατο 25/10 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το Νίκο Καλέση, διεθνή μετρ και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της 13ης Σκακιστικής Ολυμπιάδας Τυφλών και μερικώς βλεπόντων και τον 12χρονο Αργύρη Κουμτζή, σκακιστή της εθνικής μας σκακιστικής ομάδας τυφλών. Θα συζητήσουν για τη 13η Ολυμπιάδα τυφλών που γίνεται μέχρι τις 29 του μήνα στο Ηράκλειο Κρήτης, για την ελληνική συμμετοχή αλλά και γενικότερα για το σκάκι τυφλών. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000

Unknown είπε...

Την Τρίτη ο Νικόλας Σφήκας για τα ζωγραφικά έργα με θέμα το σκάκι στο Sentra 103,3

Η 9η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα εκτάκτως την Τρίτη 28/10 από τις 6 μέχρι τις 7 μ.μ. Η εκπομπή γίνεται από το νέο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο από τις 10 μέχρι τις 11 το πρωί και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην έκτακτη εκπομπή της Τρίτης 28/10 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το ζωγράφο και σκακιστή Νικόλα Σφήκα. Θα συζητήσουν για τα ζωγραφικά έργα με θέμα το σκάκι. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Συζήτηση για τις εκλογές της ΕΣΣΝΑ στο Sentra 103,3

Η 10η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 1/11 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 1/11 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το Γιάννη Γαλάνη, Πρόεδρο της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Αττικής (ΕΣΣΝΑ), το Γιάννη Τσουκαράκη πρώην μέλος της Διοίκησης της ΕΣΣΝΑ και το Δημήτρη Σκυριανόγλου μέλος της διοίκησης της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Και οι τρεις τους είναι υποψήφιοι για τη νέα διοίκηση της μεγαλύτερης Σκακιστικής Ένωσης στις εκλογές της Κυριακής 2/11 και θα συζητήσουν για τα προβλήματα και τις προοπτικές του αττικού σκακιού. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Ελληνικά, Σκακιστικά, Πολιτικά στο Sentra FM 103.3

Η 11η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 8/11. Η εκπομπή γίνεται από το νέο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 κάθε Σάββατο από τις 10 μέχρι τις 11 το πρωί και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Το Σάββατο 8/11 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης φιλοξενεί το Διεθνή Διαιτητή Τάκη Δρεπανιώτη για να συζητήσουν και να αναλύσουν τεχνικά και πολιτικά θέματα του σκακιού. Ο Τάκης Δρεπανιώτης έχει υπηρετήσει και υπηρετεί το σκάκι ποικιλότροπα. Για πολλά χρόνια ήταν η ψυχή του ιστορικού ΣΟ Καλλιθέας, μέλος Διοικήσεων της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Αντιπρόεδρος), της Ένωσης Σ.Σωματείων Ν. Αττικής, κλπ. Πρόσφατα δημιούργησε ένα πολύ ενδιαφέρον ιστολόγιο στο διαδίκτυο με τίτλο «ελληνικά, σκακιστικά, πολιτικά» στη διεύθυνση http://greekchesspolitics.wordpress.com.
Στη σκακιστική εκπομπή του Sentra 103,3 παρουσιάζονται θέματα γύρω από την κυριότερη ελληνική και ξένη σκακιστική ειδησεογραφία, την ιστορία του σκακιού, το προφίλ κορυφαίων Ελλήνων ή ξένων σκακιστών, την παιδαγωγική αξία του σκακιού, το σκάκι και τις νέες τεχνολογίες, το σκάκι και τις τέχνες (κινηματογράφος, ζωγραφική, ποιήματα, κλπ), ανέκδοτα γύρω απ΄το σκάκι, κ.α. Σε κάθε εκπομπή υπάρχει ένας φιλοξενούμενος σκακιστής ή σκακίστρια που καλείται να σχολιάσει σκακιστικά θέματα. Στις 10 εκπομπές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα η εκπομπή έχει φιλοξενήσεις τους: Μαρίνα Μακροπούλου, Άννα Μαρία Μπότσαρη, Χρίστο Μπανίκα, Στράτο Γρίβα, Νίκο Καλέση, Σωτήρη Λογοθέτη, Αργύρη Κουμτζή, Νικόλα Σφήκα, Βασίλη Θεοδωρίδη, Κώστα Γιουβαντσιούδη, Γιάννη Γαλάνη, Δημήτρη Σκυριανόγλου, Γιάννη Τσουκαράκη, Γιάννη Σπυρακόπουλο, Γαβριήλ Χαντάτ και Φώτη Αρμπή.
Η εκπομπή είναι πάντα ανοιχτή στις παρεμβάσεις των ακροατών της μέσα από το τηλεφωνικό της κέντρο: 210-6076000. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com

Unknown είπε...

Ο Τάκης Νικολόπουλος στο Sentra 103,3

Η 12η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 15/11 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 1/11 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το Τάκη Νικολόπουλο, διεθνή διαιτητή που διαιτήτευσε στον τελευταίο τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος μεταξύ των Ανάντ και Κράμνικ καθώς και στον τελικό του 2006 μεταξύ των Κράμνικ και Τοπάλοβ. Είναι επίσης Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Ο Νίκος Γαβριλάκης στο Sentra 103,3

Η 17η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 20/12 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr).
Στην εκπομπή του Σαββάτου 20/12 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το Νίκο Γαβριλάκη, διεθνή μετρ και προπονητή της Εθνικής μας ομάδας των γυναικών. Θα συζητήσουν για τη εθνική μας ομάδα γυναικών, για τη Σκακιστική Ολυμπιάδα που έγινε πριν λίγο καιρό στη Δρέσδη, για το σκάκι των γυναικών, κ.α. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Το ΄΄Σκάκι για Όλους΄΄ στο Sentra 103,3

Η 19η σκακιστική εκπομπή "Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα" βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 3/1 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr).
Στην εκπομπή του Σαββάτου 3/1 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το Δημήτρη Σκυριανόγλου, υποψήφιο μετρ, μέλος των Διοικήσεων της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Ν.Αττικής, καθώς και αρχισυντάκτη του περιοδικού ΄΄Σκάκι για Όλους΄΄. Θα συζητήσουν για το επιτυχημένο περιοδικό, που έκλεισε 5 χρόνια κυκλοφορίας. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Ο Νίκος Περγιάλης στο Sentra 103,3

Η 21η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 17/1 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr).
Στην εκπομπή του Σαββάτου 17/1 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το γνωστό ρεμπέτη, σκακιστή και συνθέτη σκακιστικών προβλημάτων Νίκο Περγιάλη. Θα συζητήσουν για το ρεμπέτικο, το σκάκι, για τα σκακιστικά προβλήματα, κ.α. Ο Νίκος Περγιάλης αποτελεί ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του ρεμπέτικου στον τόπο μας. Στη διάρκεια της εκπομπής θα ακουσθούν τραγούδια του. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Ο Γιάννης Γεωργιάδης στο Sentra 103,3

Η 22η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 24/1 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr).
Στην εκπομπή του Σαββάτου 24/1 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το νέο πρωταθλητή Μεσογείου Γιάννη Γεωργιάδη. Θα συζητήσουν για τη μεγάλη επιτυχία του νεαρού σκακιστή και για το σκάκι γενικότερα. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Ο Ελισσαίος Βλάχος στο Sentra 103,3

Η 26η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 21/2 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr).
Στην εκπομπή του Σαββάτου 21/2 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το γνωστό σκακιστή, ηθοποιό και σκηνοθέτη Ελισσαίο Βλάχο. Μαζί θα συζητήσουν για το σκάκι και για το θέατρο. Ειδικότερα θα συζητήσουν για τη θεατρική παράσταση «Έγκλημα στη Negromikele», που ανεβάζει για 2η χρονιά η θεατρική ομάδα ΄΄NON S E N S E΄΄ και στην οποία συμμετέχει ο Ε.Βλάχος. Το «Έγκλημα στη Negromikele», είναι μια μαύρη κωμωδία μυστηρίου εμπνευσμένη από την κινηματογραφική ταινία “Murder by death”, του Neil Simon, χαρακτηριστική του είδους «whodunnit?». Η παράσταση εισάγει τον θεατή σε μια ατμόσφαιρα αστυνομικού θρίλερ ενώ ταυτόχρονα την αποδομεί μέσα από το ανατρεπτικό της χιούμορ. Στη διάρκεια της εκπομπής θα ακουστούν τραγούδια από το νέο δίσκο ΄΄ ο κόσμος ανάποδα΄΄ στον οποίο συμμετέχει ο φιλοξενούμενος της εκπομπής.
Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα την εκπομπή με τον Ελισσαίο. Καλά, μιλάμε, Ελισσαίε είσαι φοβερός, πολύ τη χάρηκα την εκπομπή. Να είσαι καλά:)

Unknown είπε...

Ο Σπύρος Ιλαντζής στο Sentra 103,3

Η 29η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 14/3 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 14/3 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το γνωστό μετρ Σπύρο Ιλαντζή. Μαζί θα συζητήσουν για το σκάκι, το περιοδικό της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας ΄΄Ελληνικό Σκάκι΄΄ και για τις σκακιστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Ο Μιχάλης Καλοσκάμπης στο Sentra 103,3

Η 30η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 21/3 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 21/3 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το Μιχάλη Καλοσκάμπη, γνωστό μετρ και μέλος της Διοίκησης της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Μαζί θα συζητήσουν για τις εθνικές μας ομάδες ανδρών και γυναικών, για την πορεία των σκακιστών μας στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, για τον ΑΣ Παπάγου και γενικότερα για το σκάκι. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

26/3/09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γιώργος Μαστροκούκος στο Sentra 103,3

Η 31η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 28/3 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 28/3 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το Γιώργο Μαστροκούκο, γνωστό διεθνή μετρ και πρώην μέλος της Διοίκησης της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Μαζί θα συζητήσουν για το ελληνικό σκάκι αλλά και για την Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία (FIDE) που έχει την έδρα της στη χώρα μας. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Ο Κοσμάς Κέφαλος στο Sentra 103,3

Η 32η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 4/4 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 4/4 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τον Κοσμά Κέφαλο, συντάκτη της σκακιστικής στήλης της εφημερίδας ΄΄ΤΑ ΝΕΑ΄΄ και επί χρόνια διοργανωτή των διεθνών εκδηλώσεων ΄΄Ίκαρος΄΄. Μαζί θα συζητήσουν για τις σκακιστικές στήλες, για τις διεθνείς σκακιστικές εκδηλώσεις ΄΄΄Ικαρος΄΄ και γενικότερα για το σκάκι. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Γιάννης Παπαδάκης είπε...

Δεν έχει εκπομπή σήμερα; Και έβαλα ξυπνητήρι να ακούσω!

Unknown είπε...

Ο Αντώνης Μπέλλος στο Sentra 103,3

Η 34η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 24/4 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 24/4 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τον Αντώνη Μπέλλο, πρόεδρο της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου. Μαζί θα μιλήσουν για το σκάκι αλλά και ειδικότερα για την ΠΣ Περιστερίου, που αποτελεί ένα από τα δραστηριότερα και ισχυρότερα σωματεία που καλλιεργούν το σκάκι. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Οι Ν. Σκιαδόπουλος και Θ. Αθανασόπουλος στο Sentra 103,3

Η 35η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 2/5 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 2/5 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το Δήμαρχο Κορωπίου Θεόδωρο Αθανασόπουλο και το Νίκο Σκιαδόπουλο, Πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Δυτ.Ελλάδας. Με το Δήμαρχο Κορωπίου θα συζητήσουν για το σκάκι στο Κορωπί, την ενίσχυσή του απ΄την Δημοτική Αρχή αλλά και γενικότερα για το σκάκι. Με το Νίκο Σκιαδόπουλο θα παρουσιαστεί το περίφημο διεθνές τουρνουά της Κέρκυρας που έχοντας ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές στο παρελθόν, μετά από αρκετά χρόνια ξαναγυρίζει φέτος στην επικαιρότητα με νέους μεγάλους στόχους. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Οι Κώστας Πρέντος και Χάρης Φουγιαξής στο Sentra 103,3

Η 41η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 13/6 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 13/6 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τους συνθέτες και λύτες σκακιστικών προβλημάτων Κώστα Πρέντο και Χάρη Φουγιαξή. Ο Θεσσαλονικιός Κώστας Πρέντος είναι διεθνής μετρ στη λύση, έχει κατακτήσει και τα 8 πρωταθλήματα Ελλάδας που έχουν γίνει στη λύση και έχει πολλές διεθνείς επιτυχίες στη λύση αλλά και στη σύνθεση. Ο Χάρης Φουγιαξής είναι διεθνής μετρ στη σύνθεση σκακιστικών προβλημάτων, με επίσης πολλές διεθνείς επιτυχίες στη σύνθεση και στη λύση. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Ο Κώστας Κουτρούκης στο Sentra 103,3

Η 42η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 20/6 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 20/6 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τον Κώστα Κουτρούκη, πρόεδρο του Μ.Α.Π.Ο. Κεραυνός Ωραιοκάστρου και Γραμματέα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομών Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής (ΕΣΣΝΘΧ). Μαζί θα μιλήσουν για την πρόκριση του βορειοελλαδίτικου ιστορικού (ιδρύθηκε το 1954) σωματείου στο final – 4 του 27ου Κυπέλλου Ελλάδας στο σκάκι που θα παιχθεί σε λίγες ημέρες στη Χαλκιδική, για τους στόχους του, αλλά και για τα άλλα αθλήματα που καλλιεργεί ο σύλλογος. Θα συζητήσουν επίσης για την ΕΣΣΝΘΧ. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

H 45η σκακιστική εκπομπή ΄΄Αναζητήσεις σε άσπρα μαύρα΄΄ βγαίνει στον αέρα, το Σάββατο 25/7, μετά από το καλοκαιρινό της διάλειμμα 2 εβδομάδων. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Ο Γιώργος Σουλεϊδης στο Sentra 103,3

Η 46η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 1/8 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 1/8 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το διεθνή μετρ Γιώργο Σουλεϊδη. Ο Γιώργος Σουλεϊδης που ζει μόνιμα στη Γερμανία, εκτός από την επιτυχημένη του αγωνιστική δράση σε Ελλάδα και Γερμανία, επιμελείται και την πολύ καλή ιστοσελίδα του κορυφαίου Γερμανικού Διασυλλογικού Πρωταθλήματος (Μπουντεσλίγκα). Έτσι λοιπόν το Σάββατο με τον Χρ.Πιλάλη θα μιλήσουν για το Γερμανικό και το Ελληνικό πρωτάθλημα καθώς και για το σκάκι στο διαδίκτυο. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Το skakistiko.blogspot.com στο Sentra 103,3

Η 47η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 8/8 από τις 10 μέχρι τις 11 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 8/8 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τον υποψήφιο μετρ του ΑΟ ΄΄Ζήνων΄΄ Γλυφάδας και γνωστό blogger (skakistiko.blogspot.com) Φίλιππο Κουράντ. Μαζί θα μιλήσουν κυρίως για το σκάκι, αλλά και για το διαδίκτυο, την τέχνη, την πολιτική και γενικότερα για τους τομείς με τους οποίους ασχολείται ο Φ.Κουράντ στο πολύ πλούσιο και έγκυρο σκακιστικό του ιστολόγιο, το οποίο είναι σταθερά 2ο σε αναγνωσιμότητα μεταξύ των πολλών ελληνικών σκακιστικών ιστοσελίδων, πολύ κοντά σε αυτό της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας που βρίσκεται στην 1η θέση. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Ο Νίκος Γαλόπουλος στο Sentra 103,3
Στις 9 π.μ. οι Αναζητήσεις σε Άσπρα Μαύρα

Η 48η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 22/8 από τις 9 μέχρι τις 10 π.μ. Η εκπομπή που γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr) αλλάζει ώρα αφού από τις 22/8 θα αρχίζει μια ώρα νωρίτερα ( δηλαδή 9 πμ και όχι 10 που άρχιζε για περίπου ένα χρόνο). Στην εκπομπή του Σαββάτου 22/8 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τον ισχυρότατο 16χρονο σκακιστή Νίκο Γαλόπουλο. Μαζί θα μιλήσουν κυρίως για το νεανικό σκάκι στην Ελλάδα, για τις επιτυχίες του Νίκου (δυο φορές πρωταθλητής Ελλάδας σε νεανικές κατηγορίες και αρκετές άλλες δευτεραθλητής και τριταθλητής), για τα καλοκαιρινά τουρνουά, κα. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Ο Ηλίας Κουρκουνάκης στο Sentra 103,3

Η 55η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 10/10 από τις 9 μέχρι τις 10 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentrafm.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 10/10 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το διεθνή μετρ, συγγραφέα και προπονητή Ηλία Κουρκουνάκη. Μαζί θα μιλήσουν κυρίως για το νεανικό και το σχολικό σκάκι στην Ελλάδα, τις παιδαγωγικές ιδιότητες του σκακιού, κα. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Η Φαχιρίδου στον Sentra 103,3

Η 59η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 7/11 από τις 9 μέχρι τις 10 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentragoal.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 7/11 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τη διεθνή μετρ και σκακίστρια της εθνικής μας ομάδας Κατερίνα Φαχιρίδου. Μαζί θα μιλήσουν για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε σε αυτούς πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα, για το γυναικείο σκάκι, την εθνική μας ομάδα γυναικών, κα. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Sentra FM είπε...

Η 64η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 19/12 από τις 9.05 π.μ. μέχρι τις 10.00 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentragoal.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 19/12 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τον γκραν μετρ και Πρωταθλητή Ελλάδας Χριστόδουλο Μπανίκα και το διεθνή μετρ και δευτεραθλητή Ελλάδας Γιάννη Γεωργιάδη. Μαζί θα μιλήσουν για το 59ο Πρωτάθλημα Ελλάδας που μόλις ολοκληρώθηκε στο Κατάκολο Ηλείας και για το ελληνικό σκάκι γενικότερα. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις και ερωτήσεις των ακροατών. Στη διάρκεια της εκπομπής θα κληρωθούν 3 διπλές προσκλήσεις, προσφορά της Audio Visual, για τη νέα ταινία του Γούντι Άλλεν ΄΄Κι αν σου κάτσει;΄΄ στην οποία ο ήρωας Μπόρις (Λάρι Ντέιβιντ), ένας πανέξυπνος αλλά γκρινιάρης και μισάνθρωπος πρώην καθηγητής Πανεπιστημίου, ζει διδάσκοντας σκάκι! Θα κληρωθούν επίσης 3 σκακιστικά ημερολόγια φιλοτεχνημένα απ΄το γνωστό ζωγράφο και σκακιστή Νικόλα Σφήκα, προσφορά των εκδόσεων ΚΕΔΡΟΣ, αλλά και αρκετές από τις εντυπωσιακές αφίσες του 32ου Πρωταθλήματος Ελλάδας γυναικών που έγινε πριν λίγες ημέρες στην Κεφαλονιά.

Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Στους 15,5 μήνες ζωής της ωριαίας εκπομπής ΄΄Αναζητήσεις σε Άσπρα Μαύρα΄΄ έχουν φιλοξενηθεί περισσότεροι από 50 Έλληνες σκακιστές, παράγοντες του σκακιού, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν στηρίξει το σκάκι, καλλιτέχνες που ασχολούνται με το πνευματικό άθλημα.

Unknown είπε...

Μπανίκας και Χαντάντ στον Sentra 103,3

Η 66η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 9/1 από τις 9.05 π.μ. μέχρι τις 10.00 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentragoal.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 9/1 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τον γκραν μετρ και Πρωταθλητή Ελλάδας Χριστόδουλο Μπανίκα και τον έφορο του σκακιστικού τμήματος του Πανιωνίου ΓΣΣ Γαβριήλ Χαντάντ. Με τον Χρ.Μπανίκα θα μιλήσουν για τη συμμετοχή της εθνικής μας ομάδας στο 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων που συνεχίζεται στην Προύσα της Τουρκίας και για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε η εθνική μας ομάδα επί της Ρωσίας. Με το Γ.Χαντάντ θα μιλήσουν για τον ιστορικό Πανιώνιο και για τη συμμετοχή του σκακιστικού του τμήματος στον Προκριματικό Όμιλο της Α΄ Εθνικής που ξεκινά την Κυριακή 10/1. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις και ερωτήσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις 9.30 σήμερα το πρωί στο Sentra FM, ο Γιώργος Μακρόπουλος.

παλιός στα κοινά είπε...

Διάβασα πριν λίγο καιρό ότι ο Μακρόπουλος είναι ακόμα πρόεδρος της Σκακιστικης Ομοσπονδίας.

Schrödinger's Cat είπε...

Πριν λίγο καιρό, ένας πατέρας έφερε στο σύλλογο το γιο του, μαθητή δημοτικού, για να ξεκινήσει σκακιστικές προπονήσεις.
- «Ξέρετε, εγώ έπαιζα πάρα πολύ παλιά σκάκι, τότε που πρόεδρος της ομοσπονδίας ήταν ο Μακρόπουλος».
Κάγκελο οι παρευρισκόμενοι!

Ελισσαίος είπε...

Εδώ υπάρχουν ηλικιωμένοι τουρίστες που έρχονται και λένε, ότι έχουν να επισκεφθούν την Ελλάδα από τότε που ήταν πρωθυπουργός ο Γεώργιος Παπανδρέου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

Εδώ ασκεί πολιτική ακόμα ο Μητσοτάκης (φτου! στον κόρφο μας). Για να μην πω ότι ζει ο Κακριδής που όταν άρχισε να χρησιμοποιεί το μονοτονικό ως καθηγητής, ο Μητσοτάκης (φτου! στον κόρφο μας) φορούσε κοντά παντελονάκια.

λιμ είπε...

Οκ νεότατος και ακμαίος είναι ο Μακρόπουλος, να είναι καλά χίλια χρόνια ο άνθρωπος, αλλά 30 χρόνια πρόεδρος ούτε ο λοχίας Μπαρεμπούτου στην Ακτή Ελεφαντοστού δεν κυβέρνησε.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι έχουμε τον ίδιο πρόεδρο 30 χρόνια μόνο καλό δεν μπορεί να είναι για το σκάκι.

Παλαιοκομματικός είπε...

Πρόσφατα, στο 'Σκακιστικό μπλογκ" δημοσιεύθηκε η γκραβούρα, που εικονίζει τους δυό κορυφαίους του "παλαιοκομματισμού" Τρικούπη και Δεληγιάννη να παίζουν σκάκι. Μπορούμε να παραλληλίσουμε με κάποιον από τους δύο τον κ. Μακρόπουλο;

Unknown είπε...

Ο Γιώργος Μακρόπουλος και ο Θανάσης Μαστροβασίλης στο Sentra 103,3

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και Αναπληρωτή Πρόεδρο της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας Γιώργο Μακρόπουλο, θα φιλοξενήσει ο Χρήστος Πιλάλης στην ραδιοφωνική εκπομπή ΄΄Αναζητήσεις σε Άσπρα Μαύρα΄΄, αύριο λίγο μετά τις 9.30 το πρωί. Μαζί θα μιλήσουν για τις εξαγγελίες του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και φυσικά ειδικότερα για το σκάκι, το οποίο θα ενταχθεί στην 3η κατηγορία (Κρατικώς Ενισχυόμενα Αθλήματα), στα αθλήματα δηλαδή που σύμφωνα με το ΓΓΑ πρέπει να στηριχθούν πρώτα και κυρίως στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Η Πολιτεία δεν θα τα συντηρεί, αλλά θα τα ενισχύει με τακτική επιχορήγηση στο μέτρο των δυνατοτήτων της, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των υποδομών τους. Θα εξετάζει χρηματοδοτήσεις επιμέρους δράσεων στη βάση συγχρηματοδοτικών σχημάτων, δεν αναλαμβάνει όμως την υποχρέωση της καλλιέργειάς τους σε βάθος. Στο πρώτο μέρος της εκπομπής θα φιλοξενηθεί ο γκραν μετρ της Εθνικής μας ομάδας Θανάσης Μαστροβασίλης, ο οποίος θα μας μιλήσει για την μεγάλη επιτυχία της εθνικής ομάδας.

Unknown είπε...

Ο Κοτρωνιάς και ο Σερετάκης στο Sentra 103,3

Τον γκραν μετρ και υπερπρωταθλητή Ελλάδας Βασίλη Κοτρωνιά και τον ομοσπονδιακό μετρ και μέλος του ΔΣ της ΕΣΟ Νίκο Σερετάκη θα φιλοξενήσει ο Χρήστος Πιλάλης στις Αναζητήσεις σε Άσπρα Μαύρα του Σαββάτου 30/1, λίγο μετά τις 9 το πρωί. Με τον πρώτο θα μιλήσουν για την πρόσφατη επιτυχία της εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και με το δεύτερο για τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού για την κρατική χρηματοδότηση των ερασιτεχνικών αθλητικών ομοσπονδιών. Είναι η 69η σκακιστική εκπομπή του Sentra 103,3. Στη διάρκεια της εκπομπής οι ακροατές μπορούν να παρέμβουν τηλεφωνικά στο 2106076000. Μπορούν επίσης να στείλουν email στο sentra.skaki@gmail.com. Η εκπομπή μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentragoal.gr)

Μετοικος στην Νισυρο είπε...

Λυθηκε το μεγαλο μυστηριο της μη συμμετοχης του Β.Κοτρωνια στο τελευταιο διασυλλογικο,καθως,οπως δηλωσε ο ιδιος στην εκπομπη του Χ.Πιλαλη υπηρχε "συμφωνια Κυριων" αναμεσα στην παλια και την καινουργια του ομαδα.
Η μυστικοπαθεια θα μας φαει.
Χαρα που θα κανουν οι κηνσορες.
Χρηστο,ευχαριστω για την διορθωση.

Unknown είπε...

Ο Τάκης Παπαματθαίου στο Sentra 103,3

Η 76η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 20/3 από τις 9.05 π.μ. μέχρι τις 10.00 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentragoal.gr). Στην εκπομπή του Σαββάτου 20/3 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει το γνωστό ηθοποιό και σκακιστή της ΑΕΚ Τάκη Παπαματθαίου. Μαζί θα μιλήσουν για το θέατρο και για το σκάκι, τα σκακιστικά πρωταθλήματα των ηθοποιών, κ.α. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις και ερωτήσεις των ακροατών. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα κληρωθούν 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ΄΄Το στραβόξυλο΄΄ που παίζεται στο θέατρο Γκλόρια με τους Δημήτρη Πιατά, Τάκη Παπαματθαίου, Νικολέττα Βλαβιανού, Κώστα Φλωκατούλα, κ.α. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Η ΄΄Σκακιστική Ιστορία΄΄ στο Sentra 103,3

Η 80η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα το Σάββατο 24/4 από τις 9.05 π.μ. μέχρι τις 10.00 π.μ. Η εκπομπή γίνεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentragoal.gr). Επίσης ακούγεται στην Πάτρα στους 105,7 μεγάκυκλους και στο Ηράκλειο στους 98,7. Στο πρώτο μέρος της εκπομπής του Σαββάτου 24/4 ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιάννη Γιούλη. Μαζί θα μιλήσουν για τη “Σκακιστική Ιστορία”, το θεατρικό έργο που βασίζεται σε νουβέλα του Στέφαν Τσβάιχ και παίζεται κάθε Τετάρτη στον Πολυχώρο “ΘΥΡΑ ΤΕΧΝΗΣ” – Σαρρή 14 στου Ψυρρή. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής καλεσμένος του σταθμού είναι ο γνωστός μετρ και λύτης σκακιστικών προβλημάτων Νίκος Μενδρινός. Η συζήτηση μαζί του θα περιστραφεί στις διεθνείς επιτυχίες των Ελλήνων λυτών, στο σκακιστικό πρόβλημα αλλά και γενικότερα στο σκάκι. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις και ερωτήσεις των ακροατών. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα κληρωθούν 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ΄΄Σκακιστική ιστορία΄΄. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Γ. Μαστροκούκος είπε...

Είδα χτες πολύ ευχάριστα την 1η παράσταση. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Unknown είπε...

Ανδρώνης και Αντωνιάδης στο Sentra 103,3

Η 94η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα αύριο Σάββατο 11/8 από τις 10.05 π.μ. μέχρι τις 11.00 π.μ. Η εκπομπή ακούγεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentragoal.gr). Επίσης ακούγεται στην Πάτρα στους 105,7 μεγάκυκλους και στο Ηράκλειο στους 98,7. Ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει τoν Βασίλη Ανδρώνη, έφορο αγωνιστικού προγράμματος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και το Γιάννη Αντωνιάδη, Αντιπρόεδρο της ΕΣΟ. Μαζί θα συζητήσουν για το ελληνικό σκάκι και ιδιαίτερα για τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις και ερωτήσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Δ.Μαστροβασίλης και Ιορδανίδου στο sentra 103,3

Η 95η σκακιστική εκπομπή “Αναζητήσεις σε άσπρα – μαύρα” βγαίνει στον αέρα to Σάββατο 18/9 από τις 10.05 π.μ. μέχρι τις 11.00 π.μ. Η εκπομπή ακούγεται από τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 κάθε Σάββατο και μεταδίδεται και μέσω του διαδικτύου (www.sentragoal.gr). Επίσης ακούγεται στην Πάτρα στους 105,7 μεγάκυκλους και στο Ηράκλειο στους 98,7. Ο παραγωγός της εκπομπής Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια Μεσογείου Ζωή Ιορδανίδου και το Δημήτρη Μαστροβασίλη, μέλος της Εθνικής μας ομάδας. Μαζί θα συζητήσουν για το Μεσογειακό Πρωτάθλημα νέων και νεανίδων, για το ελληνικό σκάκι, την εθνική ομάδα και τη συμμετοχή της στην 39η Σκακιστική ολυμπιάδα που αρχίζει τη Δευτέρα, κ.α. Η εκπομπή είναι ανοιχτή σε παρεμβάσεις και ερωτήσεις των ακροατών. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000.

Unknown είπε...

Μακροπούλου και Μπότσαρη στο Sentra 103,3

Τις γκραν μετρ γυναικών Μαρίνα Μακροπούλου και Άννα Μαρία Μπότσαρη θα φιλοξενήσει ο Χρήστος Πιλάλης στις ΄΄Αναζητήσεις σε Άσπρα Μαύρα ΄΄ αύριο στις 10.05 το πρωί. Μαζί θα μιλήσουν για την σημαντική επιτυχία της εθνικής μας ομάδας γυναικών που τερμάτισε στη 12η θέση της Σκακιστικής Ολυμπιάδας, πριν από λίγες ημέρες, αλλά και γενικότερα για το ελληνικό και το γυναικείο σκάκι, τις προοπτικές του, κλπ. Η εκπομπή ακούγεται απ΄το Sentra 103,3 για μια ώρα κάθε Σάββατο. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000. Η εκπομπή στις 9/10/2010 είναι η 98η από το Σεπτέμβρη του 2008 που ξεκίνησε.

Unknown είπε...

Ο Αντώνης Βραγοτέρης στο Sentra 103,3


Το Θεσσαλονικιό μετρ της FIDE και προπονητή Αντώνη Βραγοτέρη θα φιλοξενήσει ο Χρήστος Πιλάλης στις ΄΄Αναζητήσεις σε Άσπρα Μαύρα ΄΄ μεθαύριο στις 10.05 το πρωί. Μαζί θα μιλήσουν για τις προπονήσεις, για το νεανικό σκάκι και ιδιαίτερα για το Βορειοελλαδίτικο σκάκι και την μεγάλη του ανάπτυξη, τις προοπτικές του, κλπ. Η εκπομπή ακούγεται απ΄το Sentra 103,3 για μια ώρα κάθε Σάββατο. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000. Η εκπομπή στις 27/11/2010 θα είναι η 105η από το Σεπτέμβρη του 2008 που ξεκίνησε.

Παναγιώτης Φρεντζάς είπε...

Χρήστο, κάντε κάτι με το stream του σταθμού, γιατί από τα ερτζιανά δεν τον πιάνουμε εδώ, ενώ από το internet ( mms://sentrafm.live24.gr/sentrafm ) δύο δουλεύει, και πέντε δεν δουλεύει...

Unknown είπε...

Ο Βασίλης Κοτρωνιάς στο Sentra 103,3

Τον πρωταθλητή Ελλάδας και γκραντ μετρ Βασίλη Κοτρωνιά θα φιλοξενήσει ο Χρήστος Πιλάλης στις ΄΄Αναζητήσεις σε Άσπρα Μαύρα ΄΄ το Σάββατο 11/12 στις 10.05 το πρωί. Μαζί θα μιλήσουν για το 60ο πρωτάθλημα Ελλάδας που έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Βραχάτι Κορινθίας, για τα 9 συνολικά πρωταθλήματα του Βασίλη που τον θέτουν στην κορυφή του πίνακα των πρωταθλητών Ελλάδας, για την εθνική ομάδα και συνολικότερα για το ελληνικό σκάκι. Η εκπομπή ακούγεται απ΄το Sentra 103,3 για μια ώρα κάθε Σάββατο. Το email της εκπομπής είναι: sentra.skaki@gmail.com και το τηλεφωνικό κέντρο 210-6076000. Η εκπομπή στις 11/12 θα είναι η 107η από το Σεπτέμβρη του 2008 που ξεκίνησε.

RIZOPOULOS GEORGIOS είπε...

Κύριε Πιλάλη, υπάρχει εδώ στην Κύπρο η πληροφόρηση ότι το Σάββατο 11/12 ο Βασίλης θα είναι στην Πάφο για διαλέξεις και σιμουλτανέ. Μήπως γνωρίζετε κάτι? Εκτός βέβαια αν η εκπομπή στο Sentra είναι μαγνητοσκοπημένη. Αν ξέρετε κάτι θετικά, παρακαλώ ενημερώστε. Ευχαριστώ!

Unknown είπε...

Ναι ο Βασίλης θα είναι στην Κύπρο. Η επικοινωνία θα είναι τηλεφωνική ζωντανά στο αέρα.