Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωση της ΝΣΚ

Ανακοίνωση της Νέας Σκακιστικής Κίνησης
Σχετικά με τη Δικαίωση της Ένστασης της ΝΣΚ για τις Εκλογές της ΕΣΣΝΑ

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την απόφαση 5356/2009, δικαίωσε πλήρως την ένσταση της Νέας Σκακιστικής Κίνησης για τις εκλογές στην ΕΣΣΝΑ σε ότι αφορά την κατανομή των εδρών. Η απόφαση επιστρέφει στην ΝΣΚ την έδρα που παράτυπα της είχε αφαιρεθεί από την εφορευτική επιτροπή και πλέον εκπροσωπείται από 3 μέλη στο ΔΣ της Ένωσης.

Η Νέα Σκακιστική Κίνηση παραμένει σταθερά υπέρμαχος της απλής αναλογικής για όλες τις εκλογές σε όλα τα επίπεδα των φορέων του σκακιού και του αθλητισμού.

Καλούμε τα σωματεία, με αυτή την αφορμή αλλά και από τις γενικότερες εξελίξεις και την κατάσταση στην ΕΣΣΝΑ και την ΕΣΟ, να βγάλουν συμπεράσματα για τις μεθόδους και τις αυθαιρεσίες που χρησιμοποιούνται από ορισμένους προκειμένου να περιθωριοποιηθεί και να σιγάσει κάθε κριτική φωνή απέναντι στην πολιτική της που πλήττει το ερασιτεχνικό σκάκι και τα ερασιτεχνικά σωματεία. Η ΝΣΚ θα συνεχίσει να υπηρετεί και να προωθεί τις άξιες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της αποκέντρωσης.

Αθήνα, 21 Οκτώβρη 2009
Νέα Σκακιστική Κίνηση στην ΕΣΣΝΑ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια, κερδίσατε ακόμη μία καρέκλα... Μεγάλη επιτυχία!

Απλός Αναλογικός είπε...

Σε ένα μήνα γίνεται η Καταστατική Συνέλευση της ΕΣΣΝΑ για να θεσπιστεί η απλή αναλογική και να διορθωθεί το λεκτικό λάθος στο οποίο βασίστηκε η ένσταση.

Ένας από τους πολλούς παλιούς είπε...

Με μεγάλη διαφορά η χειρότερη διοίκηση της ΕΣΣΝΑ εδώ και 20 χρόνια. Τέτοια διάλυση των διασυλλογικών πρωταθλημάτων και τέτοια απαξίωσή τους, δεν έχω ξαναδεί.

Αυτό που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ βέβαια είναι η κενότητα της αντιπολιτευόμενης ΝΣΚ. Πώς καταφέρνει να είναι ακόμα χειρότερη από αυτή τη διοίκηση, ένας Θεός ξέρει.

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια η αντεπίθεση μόλις άρχισε ........ της ανικανότητας

Ανώνυμος είπε...

ts