Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Γλυφάδα 2009


Συντροφιά αστών στην παραλία Γλυφάδας γύρω στο 1940 σε αναμνηστική φωτογραφία. Ήταν τότε που ο "μικροοικισμός αλιέων" της δεκαετίας του 20 είχε εξελιχτεί σε πολύβουο παραθεριστικό κέντρο και άρχιζε να γίνεται τόπος μόνιμης κατοικίας (φωτ. από το site Κοστούμι και Χρόνος )

Στις 23 Δεκεμβρίου 2009 θα ξεκινήσει το χριστουγεννιάτικο όπεν τουρνουά του Ζήνωνα Γλυφάδας, στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου Γλυφάδας (Γούναρη 78 & Ακροκορίνθου).
Αγωνιστικές ημέρες: 23, 24, 26, 27, 28, 29 & 30 Δεκεμβρίου.
Χρηματικά έπαθλα θα δοθούν τόσο στους πρώτους/ες της γενικής κατάταξης, όσο και σε νικητές/τριες ειδικών κατηγοριών (γυναίκες, βετεράνοι κ.ά).
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον Ανδρέα Λαγγούση, e-mail : hal@freemail.gr και online στο http://www.zinonchess.gr/ .
H αναλυτική προκήρυξη στο site του "Ζήνωνα".

4 σχόλια:

Schrödinger's Cat είπε...

Ένας "μικρός" διαγωνισμός λύσης προβλημάτων (2 δυάρια, 2 τριάρια και μία σπουδή) θα διεξαχθεί παράλληλα με το χριστουγεννιάτικο όπεν, τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, ώρα 8.00, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Γλυφάδας (Γούναρη 78 και Ακροκορίνθου, λεωφορείο 154 από τέρμα μετρό Αγ. Δημήτριος.).

bebeveretivefog είπε...

Παρτίδες από το τουρνουά της Γλυφάδας θα μπαίνουν;

Παναγής Σκλαβούνος είπε...

Με το τέλος του 2009, ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο τουρνουά στη Γλυφάδα Αττικής (23 - 30 Δεκεμβρίου). Φέτος έλαβαν μέρος 55 παίκτες. Πρώτευσαν οι Ν. Σκαλκώτας (7/7), Α. Λαγγούσης, Δ. Δημόπουλος (5.5/7), Ι. Δόρφανης, Δ. Δεληθανάσης, Ε. Ξαξίρης (5/7). Πρώτος βετεράνος ο Χ. Μουρατίδης. Πρώτοι έφηβοι οι Ν. Γκουγκούσης, Η. Ροϊνός, Π. Παπαδόπουλος.
Ο "Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας" ευχαριστεί όλους όσους έλαβαν μέρος στο τουρνουά, που έγινε στον άνετο ισόγειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Γλυφάδας, συνδιοργανωτή της εκδήλωσης. Περισσότερες λεπτομέρειες για το τουρνουά βρίσκονται στην ιστοσελίδα : www.zinonchess.gr
Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου έγινε στο χώρο των αγώνων Διαγωνισμός Λύσης σκακιστικών προβλημάτων με κριτή το Γιάννη Γαρουφαλίδη. Εκτός από τους "παραδοσιακούς" λύτες Ν. Μενδρινό, Ε. Βλάχο, Μ. Μανωλά, που έλυσαν όλα τα προβλήματα, για πρώτη φορά συναγωνίσθηκαν και αρκετά παιδιά, με τους Ι. Νικητάκη, Γ. Φωτόπουλο και Η. Ροϊνό να διακρίνονται και να βραβεύονται. Περισσότερες λεπτομέρειες για το διαγωνισμό προβλημάτων βρίσκονται στην ιστοσελίδα http://kallitexniko-skaki.blogspot.com/
Ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένο το νέο σκακιστικό έτος. Και στο τέλος του έτους, πάλι μαζί για το "Γλυφάδα 2010".

Schrödinger's Cat είπε...

Οι Μαθητικοί Αγώνες της Γλυφάδας (για παιδιά δημοτικού), θα γίνουν το Σάββατο πρωί 29/5/2010 (δηλώσεις συμμμετοχής από ώρα 9.15, απονομές γύρω στις 13.30). Οι αγώνες γίνονται 22 συνεχόμενα χρόνια!

Τους αγώνες φιλοξενεί και πάλι το 14ο δημοτικό σχολείο (Γούναρη & Ηφαίστου, έναντι Εφορίας Γλυφάδας).