Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Galaxy 2011



O Σκακιστικός Όμιλος Ηρακλείου, η Σκακιστική Ακαδημία Χερσονήσου, o Αθλητικός Σύλλογος Νέας Αλικαρνασσού «Νέοι Ηροδότου» και ο Ε.Γ.Ο. Ηρακλείου διοργανώνουν το 1o Σκακιστικό Τουρνουά «Galaxy 2011», στο ξενοδοχείο Galaxy, Λ. Δημοκρατίας 75, Ηράκλειο Κρήτης.

Ελβετικό 7 γύρων, οι αγώνες θα διαρκέσουν από την Τρίτη 4 Ιανουαρίου ως την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011. Μπορούν να μετέχουν παίκτες οποιασδήποτε σκακιστικής δυναμικότητας. Γενικό παράβολο 30€ (παίκτες με ΕΛΟ άνω του 2300 εξαιρούνται του παραβόλου). Για νέους κάτω των 18 ετών και παίκτες των διοργανωτών σωματείων παράβολο 20€. Χρηματικά έπαθλα γενικής κατάταξης: 1ος 500€, 2ος 300€, 3ος 100€.

Η οργανωτική επιτροπή εξασφάλισε ευνοϊκό πακέτο φιλοξενίας συνολικού ύψους 290€ το άτομο το οποίο περιλαμβάνει: 5 διανυχτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο στο 5* ξενοδοχείο Galaxy (όπου θα διεξαχθούν και οι αγώνες), ακτοπλοϊκά εισιτήρια με καμπίνα ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ μετ’ επιστροφής με την ΑΝΕΚ LINES, παράβολο συμμετοχής στο τουρνουά.

Δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Κώστα Κλώκα στο 6937880733 ή στον κ. Νίκο Παπανδρέου στο 6945187043 ή στην κα Μαίρη Βασιλακάκη στο 6944280782 ή στο e-mail: soirakleiou@yahoo.com.

Ιστοσελίδα: http://www.soi.gr/

24 σχόλια:

Mετοικος στην Νισυρο είπε...

Γατε, σε μενα τουλαχιστον το link δεν δουλευει.

Ισως προκειται για νεα σελιδα, που δεν ξεκινησε ακομα;

Kostas Klokas είπε...

Ναι παιδιά είναι η νέα σελίδα του ΣΟ Ηρακλείου, θα είναι στον αέρα σε λίγες μέρες. Προσωρινά όλη η προκήρυξη εδώ: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=167487093283572 ή στο http://www.greekchess.com/galaxy11.htm

Ανώνυμος είπε...

είναι άποψή μου ή το τουρνουά από άποψη παραβόλων - επάθλων, συνθηκών σκίζει? μπράβο στους διοργανωτές!

Παναγιώτης Φρεντζάς είπε...

Τουλάχιστον, βάλτε την ανάρτηση και σε κάποιο άλλο social network (π.χ. Twitter).
Υπάρχουν άνθρωποι (και εγώ μαζί τους) που δεν μπαίνουν στο Rufianobook ούτε για αστείο.

Kostas Klokas είπε...

Ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια τον ανώνυμο (δεν ήμουν εγώ!!!!) και τον περιμένουμε! Τάκη, δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ κάποιο άλλο εκτός του facebook (μπορεί να είναι ρουφιανομπούκ αλλά έχει απίστευτα καλά αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα...). Σύντομα όμως θα είναι σε θέση το site μας να δώσει εικόνα για συμμετοχές κλπ. Θα ενημερώσω πάλι.

Παναγιώτης Φρεντζάς είπε...

OK Κώστα Κλώκα, κατανοητό. Για το ρουφιανομπούκ σίγουρα αξίζει να ανοίξουμε ένα ξεχωριστό thread, αλλά άκρη δεν θα βγει. Απλά να πω ότι πλέον δεν υπάρχει σύνδεση του gmail account κάποιου με το εν λόγω δίκτυο...
http://www.techspot.com/news/41290-facebook-completely-removes-gmail-contact-importing.html
Πάντως το τόπικ θα πρέπει να ανοιχτεί, για να μου εξηγήσεις ΤΙ καλό βρίσεκεις στο φατσο-ρουφιανο-μπουκ. Εγώ δε βρίσκω τίποτε απολύτως.

Schrödinger's Cat είπε...

Έκανα μια φορά λογαριασμό στο facebook για να δω τι παίζει και βρήκα όλους τους παλιούς μου συμμαθητές. Ο καθένας απ' αυτούς είχε 400-500 φίλους. Κι η πλάκα είναι πως μερικά από τα παιδιά αυτά δεν τα ήθελε κανείς για φίλους στο σχολείο!
Προσπάθησα να σβήσω το λογαριασμό μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Μένει εκεί, ανενεργός.

Παναγιώτης Φρεντζάς είπε...

Γάτε, ο λογαριασμός σου στο φατσομπούκ σβήνεται "εύκολα"... απλά δεν υπάρχουν επίσημες οδηγίες.
Και εγώ είχα φτιάξει έναν πριν 1,5 χρόνο, για να επικοινωνήσω με παλιούς συμμαθητές από το Γυμνάσιο/Λύκειο.
Αν θες να μάθεις το πως σβήνεται, στείλε ΡΜ.

Kostas Klokas είπε...

Με μεγάλη χαρά να συμμετέχω σε ένα thread για το facebook. Συνθετικά: εκτός από χαζά παιχνίδια μπορεί να οργανωθεί αληθινή επανάσταση μέσα εκεί...Γάτε το περιμένουμε!

Emmanuel Manolas είπε...

Διέκοψα την χρήση του fb φέτος τον Μάη και ο λογαριασμός μου υπάρχει ανενεργός.
Κάποια στιγμή ήρθε ένα μήνυμα για ένα βίντεο (που δεν μπορούσα να δω) και μετά διαπίστωσα ότι είχε πάρει τις διευθύνσεις των "φίλων" μου και έστειλε μηνύματα σε όλους λέγοντας ότι τα έστειλα εγώ.
Νομίζω ότι αυτό ήταν υπερ-αρκετό για να φύγω από εκεί.
Η ογδοντάχρονη μητέρα μου πάντως παρέμεινε για να φροντίζει τα φυτά της στο Farmville και τα ψάρια της στο Happy Aquarium.

Παναγιώτης Φρεντζάς είπε...

http://www.facebook.com/group.php?gid=16929680703

Ακολουθήστε τον τυφλοσούρτη, αλλά θυμηθείτε: Για δύο εβδομάδες δεν πρέπει να κάνετε καθόλου login στο φατσομπούκ, αλλοιώς η διαγραφή ακυρώνεται.

Mετοικος στην Νισυρο είπε...

Η ΕΣΚ Αμφισσας διοργανωνει τουρνουα στο μεσοδιαστημα Χριστουγεννων-Πρωτοχρονιας (26-30/12),με κατωτερο διεθνες Εlo το 1700, και προσφερει δωρεαν διαμονη στους σκακιστες που θα παιξουν.Μεγιστος αριθμος τα 50 ατομα, παραβολο 40 ευρω, θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας.

http://www.eskachess.gr/

Η ομαδα της Αμφισσας, νικησε 4-2 τον Πτολεμαιο και περασε στην τελικη φαση του Πανελληνιου νεανικου που θα γινει 16 με 19 Δεκεμβριου

Εκει θα βρεθει και ο ΝΟ Καλαματας ο οποιος, σε μπαραζ που εγινε στο εντευκτηριο του ΣΟ Αιγαλεω, αναδειχτηκε ισοπαλος 3-3 με την ομαδα της Ικαριας αλλα υπερισχυσε στο κριτηριο Βερολινου.
http://nokchess.gr/archives/1494

Ηδη εχουν προκριθει η ΠΣ Περιστεριου και ο ΣΟ Καλλιθεας απο την ΕΣΣΝΑ, ο Κυδων Χανιων απο την Κρητη, ο ΣΟ Καβαλας απο την ΑΜΘ, στην Θεσσαλονικη η θεση θα κριθει την Κυριακη, αναμεσα σε Κεραυνο Ωραιοκαστρου και ΕΣΘ που ισοβαθμουν πριν την τελευταια αγωνιστικη, και εχουν κανει ισοπαλια μεταξυ τους,
http://www.theschess.gr/
ενω μια θεση προοριζεται για τον διοργανωτη.

http://www.chessfed.gr/declarations/decla
rations203.htm

Ανώνυμος είπε...

Καποτε εγραφα εδω αρκετα αλλα οι σκακιστικες μου ικανοτητες ειναι φτωχες (μαζετας ες αει) και τα οραγανωτικα αδιαφορα.Ετσι παω στο φατσοβιβλιο που το χρησιμοποιω σαν ημερολογιο. Ειναι απελευθερωτικο διοτι γραφεις οτι θελεις,γινεσαι απ τη σελιδα σου πομπος, σε αναγκαζει να εισαι πιο συντομος ,εχω φιλους που εχω συναντησει κι αλλους οχι,συμμετεχω σε κοινωνικα δρωμενα στην πολη μου μεσα απο αυτο, οσους μου τη σπανε τους σβηνω και σε μια τουλαχιστον περιπτωση εκανε τη ζωη μου καλυτερη χωρις να το κυνηγησω...
Καθε μεσον πρεπει να το χρησιμοποιησεις καταλληλα ...

witedis είπε...

Το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί ;
Ξέρετε συνήθως πότε βγαίνει η προκήρυξη ώστε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας για τις γιορτές ;
Καλό μήνα κιόλας...

ένας απο τους άλλους είπε...

Προφανώς στην απάθεια και μιζέρια της καθημερινότητας το να μπαίνεις στο facebook είναι ενδιαφέρον.Ρουφιανέυεις τις ζωές των άλλων αφού δεν έχεις δικιά σου ζωή.Η χαρά του μικροαστού.Αναλύσεις έχουν γίνει πολλές.Oι δικαιολογίες απο κάποιους για τα θετικά του facebook είναι για γέλια.Αποξένωση, απάθεια, μιζέρια η καθημερινότητα του έλληνα και του δυτικού πολιτισμού.Τώρα που το ταμείο είναι μείον, θα προσθέσουμε και τη γκρίνια

Ανώνυμος είπε...

Και ο υπολογιστης και τα blog ακομα και η ιδια η γλωσσα που μας καθοριζει την επικοινωνια τι ειναι σε τελικη αναλυση; Συμβολικα συστηματα που μεταβαλλουν την απουσια του Αλλου σε παρουσια...Για τα υπολοιπα ψαχτειτε μονος σας, εγω δεν αισθανομαι ουτε μικροαστος ουτε μιζερος...Αντε γεια...

Mετοικος στην Νισυρο είπε...

Με 7 ομαδες, και Ελβετικο 5 γυρων θα γινει στο Βραχατι της Κορινθιας, το 3ο Ομαδικο πρωταθλημα Παιδων-Κορασιδων, στις 17-19/12. Την διοργανωση ανελαβε η ΠΣ Περιστεριου η οποια εχει ηδη προκριθει.
Οι ομαδες με δικαιωμα συμμετοχης:

Π.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΣΣΘΧ
Σ.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
Ε.Σ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ
Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ

αναλυτικα στο http://chessfed.gr/declarations/declarations214.
htm

Η τελικη φαση των σχολικων πρωταθληματων θα γινει 16-18 Απριλιου 2011. Η ΕΣΟ δημοσιευσε την προκυρηξη και τις προδιαγραφες για την αναληψη του πρωταθληματος.

Ametanoitos είπε...

Αν καποιος διαβάσει την προκήρυξη του Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά της Άμφισσας θα εντυπωσιαστεί!

Τα έπαθλα είναι το 70% των παραβόλων.

Αν υποθέσουμε πως πάνε και τα 50 άτομα (μέγιστος αριθμός) έχουμε 50*40=2000 ευρώ τα έσοδα από τα παράβολα. Στα έπαθλα πάνε δηλαδή τα 1400 ευρώ και στους διοργανωτές τα 600 ευρώ. Όμως οι διοργανωτές υπόσχονται ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ! Που σημαίνει πως έχουμε 50 άτομα*4 διανυκτερεύσεις=200 αυνολικά διανυκτερεύσεις δηλ 600/200=3 ευρώ το άτομο τη διανυκτέρευση! Προφανώς δηλ η ομάδα της Άμφισσας επιδοτεί το τουρνουά αντί να προσπαθήσει να βγάλει κέρδος! Προφανώς κάποια ή όλα τα έξοδα θα καλυφθούν και απο χορηγίες αλλά η ουσία είναι ότι τέτοιες προσπάθειες είναι αξιέπαινες, ειδικά στους καιρούς που ζούμε.

Καλή επιτυχία στο τουρνουά! (Μάλλον θα είμαι και εγώ εκει, δεν το έχω αποφασίσει ακομα)

Mετοικος στην Νισυρο είπε...

O Κεραυνος Ωραιοκαστρου θα ειναι ο εκπροσωπος της Θεσ/νικης στο Πανελληνιο Ομαδικο παιδων-κορασιδων. Νικησε στον τελευταιο γυρο την ΕΣΟ Παπαφη Χρονικον 4.5-1.5 και επικρατησε στην ισοβαθμια με την ΕΣΘ.Οι δυο ομαδες αναδειχτηκαν ισοπαλες στην μεταξυ τους αναμετρηση.

Αναλυτικη βαθμολογια στο:

http://www.theschess.gr/OMADIKA/youth_team
_2010_Final_ranking_list.htm

Mετοικος στην Νισυρο είπε...

Γ. Νικολαϊδης και Γ. Γεωργιαδης ειναι επικεφαλης των 76 μεχρι τωρα συμμετοχων του Galaxy 2011.

http://www.soi.gr/website/2010/12/participants
galaxy2011/#more-61

ΣΟΗ είπε...

Στις 4 Ιανουαρίου του νέου έτους θα δοθεί η εκκίνηση στο Galaxy 2010 σε άρτιες αγωνιστικές συνθήκες, στην εξαιρετική αίθουσα Plaza του 5* ξενοδοχείου Galaxy. Με τις συμμετοχές να έχουν φτάσει ήδη τις 82 οι διοργανωτές έχουν κάθε λόγο να νοιώθουν αισιόδοξοι για το τελική προσέλευση την ημέρα των αγώνων.
Στη κορυφή της λίστας των συμμετοχών ξεχωρίζουν τα ονόματα του GM Γιάννη Νικολαϊδη, του IM Γιάννη Γεωργιάδη, των FM Αλέξανδρου Τσιλίδη και Γιάννη Μαρή καθώς και των Γιάννη Σταυριανάκη, Μιχάλη Παπαδάκη, Ευρυκλή Κουναλάκη και Λευτέρη Μαμουλάκη. Αναλυτικά οι συμμετοχές αλλά και η προκήρυξη των αγώνων στο νέο site του ΣΟ Ηρακλείου, www.soi.gr
Οι διοργανωτές αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους χορηγούς της διοργάνωσης που σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες υποστηρίζουν στη πράξη τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Τη διοργάνωση χορηγούν το ξενοδοχείο Galaxy, η Οικονομικός Συνεργάτης ΑΕ, η Καράτζης ΑΕ, η MEGAPLUST, η ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ, τα οπτικά Μαρκάκης ενώ επίσης υποστηρίζουν τα super Market Χαλκιαδάκης, τα είδη δώρων Ιδανικό, η Εθνική Τράπεζα, το Casa Ampia και η ΑΝΕΚ Lines. Ειδικές ευχαριστίες στους χορηγούς επικοινωνίας της διοργάνωσης, τη Κρήτη Tv, τη Νέα Κρήτη, το Ράδιο 98,4 και το Channel 4u.
Περισσότερες πληροφορίες: www.soi.gr, Τηλ. 6937880733, klokas@soi.gr

coisco είπε...

Επίσης να ευχαριστήσω την γιαγιά μου για τα μουστοκούλουρα και το περιπτερά απέναντι που αφήνει να παρκάρουμε τα αυτοκίνητα.
Ζήτω η Ελλάδα των χορηγών...επιτέλους λειτουργούμε όπως πρέπει, ελπίζω να έρθουν και οι διοργανώσεις που δεν θα παίζεις αν δεν φοράς μπλουζάκια ΑΝΕΚ lines τις περιμένω με μεγάλη αγωνία.

Kostas Klokas είπε...

Φίλε Coisco έχεις γενικά πρόβλημα με τις αθλητικές χορηγίες ή οι συγκεκριμένες σου χτύπησαν κάπως;
Θα σου χτύπαγε το ίδιο άσχημα η γιγαντοαφίσα στους δρόμους της Σόφιας της Mtel με το Τοπάλοβ (που είδα το 2008);
Σου χτυπάνε το ίδιο οι χορηγοί στα καλοκαιρινά τουρνουά χάρις στους οποίους τελικά πραγματοποιούνται;
Και τέλος, προτιμάς που δεν έγινε φέτος το Ακρόπολις επειδή δεν βρέθηκαν χορηγοί;
Ρωτάω καλοπροαίρετα...

Mετοικος στην Νισυρο είπε...

O Γ. Νικολαϊδης δεν δυσκολευτηκε να επικρατησει στο Galaxy 2011 με 6.5/7 (μοναδικη ισοπαλια με τον Γ. Μαρη). Στην δευτερη θεση ισοβαθμησαν στους 5.5 βαθμους οι:
Σταυριανακης Ιω, Παπαδακης Μ, Μαμουλακης Ελ, Παππας Κ, Γιρβαλακης Σπ, Κουναλακης Ευ, Φραγκιαδακης Μ.

http://chess-results.com/tnr42584.aspx?lan=1