Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Φωτοκουίζ


Ποιός από τους δυο, σας φαίνεται πιο επικίνδυνος; Τίμιες απαντήσεις, ε;

Πανηγυρίζει ο χερ χέρι-χέρι, πανηγυρίζει κι ο υπαρχηγός του, ο μπουμπούκος, δικαιώνεται και ο Πλεύρης (ο ιός, όπως τον βάφτισαν κάποιοι, γιατί ο πατήρ διακρίνεται σε κάτι τουρνουά τελευταία). Διπλασιασμός της ποινής, λέει, αν φοράς κουκούλα. Βαδίζουμε αργά αλλά σταθερά προς την εποχή του τρίτου ελληνικού πολιτισμού που οι αστυνομικοί και οι χωροφυλάκοι κυκλοφορούσαν με μεζούρες και ψαλίδια. Με τα ψαλίδια έκοβαν τα μανίκια από τα σακάκια των κουτσαβάκηδων, ενώ με τις μεζούρες μέτραγαν το μήκος που είχαν οι φούστες των γυναικών. Γιατί όμως να μην γίνει ιδιώνυμο και το κράνος που φοράνε τα παληκάρια των ΜΑΤ, η απόκρυψη των διακριτικών τους τη στιγμή που βιαιοπραγούν, η αλόγιστη (και κατά κανόνα άσκοπη) ρίψη φονικών χημικών, το καουμποϊλίκι εκτός υπηρεσίας (αυτοθυσία το λένε κάποιοι) που στοιχίζει τη ζωή 32χρονων υπαλλήλων, σε ληστείες των 300 ευρώ; Αμ, η γραβάτα; Γιατί να μην εντάξω στους ιδιώνυμους τους υψηλόβαθμους γραβατοφόρους που το σύμβολό τους κρύβει καμαρίλα, απάτη, διακεκριμένες κλοπές, καταπίεση, εκμετάλλευση, διαπλοκή κι όλα, μα όλα, τα κακά της μοίρας;

53 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν μας ενδιαφερει η γνωμη σου ουτε η γνωμη των αλλων εδω μεσα για τετοια ζητηματα. γραφε για σκακι που τα καταφερνεις καλυτερα η κλειστο.

Schrödinger's Cat είπε...

Μπορείς να ζητήσεις σε παρακαλώ συγνώμη στους «άλλους εδώ μέσα» που τους προσβάλεις με τέτοια αγένεια;
Σ' εμένα όχι, ποσώς με ενδιαφέρει.

Ανώνυμος είπε...

φιλικα στο γραφω στο σκακιστικο ρεπορταζ εισαι παρα πολυ καλος και πολυ συνεπης και ταχυτατος. δεν νομιζω να μπαινει κανεις για να διαβασει τα πολιτικα θεματα που βαζεις αλλα δεν ειναι αυτο το ζητημα το ζητημα ειναι οτι δεν τα χιριζεσαι καλα ετσι και αλλιως

Schrödinger's Cat είπε...

Η λέξη «φιλικά» προϋποθέτει μια αμοιβαιότητα, την οποία δεν μπορώ να εντοπίσω στην περίπτωσή μας. Έχω επενδύσει άπειρο χρόνο και μπόλικη ψυχή σε αυτό το ιστολόγιο, νομίζω πως έχω το δικαίωμα να επιλέγω τη θεματολογία. Μπορείς να προσπερνάς τις αναρτήσεις που σε ενοχλούν ή να προσπεράσεις οριστικά και το ίδιο το ιστολόγιο, δεν είναι κακή ιδέα.

Ανώνυμος είπε...

λίγο εφηβικό το κείμενο. οι περισσότεροι που φορούν γραβάτα το κάνουν όχι από επιλογή αλλά διότι είναι υποχρεωμένοι. αυτό το μαθαίνει όποιος το παθαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις σκεφτεί μήπως, ότι πιο επικίνδυνος και από τους δύο είσαι εσύ, με αυτά που γράφεις?

Ανώνυμος είπε...

α, τώρα το είδα: εγώ είμαι α΄΄λος ανώνυμος από τον άλλο. μόνο για την γραβάτα έγραψα και μάλιστα φεύγω τώρα αμέσως.

Unknown είπε...

Ανώνυμε απάντησε επώνυμα όταν θίγεις ανθρώπους.Και θα σε παρακαλούσα αν δεν έχεις λόγο ύπαρξης στην συζήτηση να απέχεις.αλλιώς συζήτησε και μην κατηγορείς!Να σέβεσαι ένα forum που συμμετέχουν άνθρωποι με απόψεις και ιδέες.Λυπάμαι που πολοί κακοπροάιρετοι διχάζουν πλάισια ανταλλαγής απόψεων.

Schrödinger's Cat είπε...

Γιατί δεν βάζετε ένα οποιοδήποτε ψευδώνυμο για να μην γίνεται κάθε τόσο αυτό το μπέρδεμα;
Όσο για τη γραβάτα, προφανώς αναφέρομαι στο συμβολισμό της, στην κοινωνική ευταξία που συμβολίζει, όχι σε όσους φορούν γραβάτα σαν υποχρεωτικό μέρος μιας στολής ή λόγω ελεύθερης ενδυματολογικής επιλογής.
Στο κουίζ δεν απάντησε κανείς όμως!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου φαίνεται πιο επικίνδυνος ο Φριτζλ.

Ανώνυμος είπε...

Ο αστυνομικός επιτρέπεται να οπλοφορεί και εκτός υπηρεσίας. Υποχρεούνται από το νόμο οι αστυνομικοί να παρεμβαίνουν και να προστατεύουν την έννομη τάξη είτε είναι εντός ή εκτός υπηρεσίας. Άρα το καουμποϊλίκι όπως το λες είναι τουλάχιστον ατυχές.

highaftos είπε...

1.Οσο κρείβεστε πίσω απ'την δήθεν ..αθώα ανωνυμία,θα μπλέκετε τα..μπούτια σας και θα σπεύδετε να δηλώσετε οτι,"εγώ ειμαι ο πρώτος -στη σειρά- ανώνυμος και οχι ο ..αλλος!Βάλτε ενα ψευδώνυμο,εστω..μακάκας...

2.@"S.CAT":
Πολύ σωστά,οτι "η λέξη "φιλικά",προυποθέτει μια αμοιβαιότητα",που μόνο τέτοια δεν εντοπίζεται στο σχόλιο-λειβελογράφημα του πρώτου ..ανώνυμου!Για τω Θεω,γιατί κάθεσαι και του δίνεις τη χαρά ν'απολογείσαι,"οτι εχεις το δικαίωμα να επιλέγεις τη θεματολογία" ή για τον χρόνο και την ψυχή που έχεις επενδύσει στο blog σου,που έγινε και δικό μας?!
Ολους εμάς προσβάλει και μείς όλοι του ..πρέπουμε την απάντηση!!

3.Ολοι εσείς,ανώνυμοι,ειτε ψευδώνυμοι με τέτοιες απόψεις,μου μοιάζεται...σας εχω κατατάξει δηλαδή,στους κουκουλοφόρους,οχι του σήμερα,αλλα του χθές και του προχθές.Με την κουκούλα στη ..μάπα και το δάκτυλο τεντωμένο να δείχνει...Κι'αν δεν καταλάβατε,που,ετσι πιστεύω,μου μοιάζετε σαν τους γερμανοτσολιάδες.
Γιατι κάθε εποχή,εχει και τους δικούς της...
Και,δεν μιλάω,κατ'ανάγκη για σένα,πρώτε ανώνυμε.Εκτός αν αναγνωρίζεις εσυ την πάρτη σου,που δεν το ..πιστεύω...

4.Ειδατε τι ωραία αποπροσανατολίζεται η κουβέντα απο το θέμα της? Εσκεμένα ή οχι?!!
Ενα κουίζ ήτανε,που ρωτούσε,ποιός μας φαίνεται πιο επικίνδυνος...
Οφθαλμοφανές.Το δείχνουν τα τρομαγμένα μάτια του παιδιου,μπρος στον θηριώδη κρανιοφόρο,που ελήψει και αριθμού στις επωμείδες,ειναι εν δυνάμει ο χειρώτερος ταραχοποιός!...
Κι'απέναντί του,το παιδί με το τρομαγμένο,απορημένο κι'αγωνιώδες βλέμμα,που κινδυνεύει να πάει με ιδιώνυμο στα μπουτρούμια,επειδή ζήτησε τ'αυτονόητα...
ΜΑΚΑΡΙ,ν'άρθει η στιγμή,να ζητάνε οι νέοι,χωρίς κουκούλες,απλά το μέλλον τους,χωρίς τον κίνδυνο να καταλήξουνε στους ..καιάδες τών διαχειριστών της εξουσίας...
Αυτή ειναι η δική μου απάντηση. Ασχολίαστη η άποψη περι οπλοφορίας των μπάτσων εκτός υπηρεσίας...
Εδώ σε υπηρεσία,πρέπει ν'αφοπλιστούν αφου τουλάχιστον το ένα τρίτο,νοσούν ψυχολογικά,ή ψυχιατρικά!...
Αυτά,πολύ επιεικώς.....

Ανώνυμος είπε...

αστους γατε να γραφουνε,μην μας στερεις την φασιστοκομωδια τους,οσο τους προβοκαρεις, τοσο και πιο αστειοι γινονται,καλο κανουν.Να πεφτουν οι μασκες αντε γιατι ΠΛΕΥΡΗτωσαμε

Ανωνυμος κρανοφορος.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

Επειδή μου αρέσει να εντοπίζω τη ρίζα του προβλήματος, εμφανώς πιο επικίνδυνη είναι η Κοκκινοσκουφίτσα, η οποία με χρόνια ιταμότητα εξακολουθεί να προκαλεί τα χρηστά μας ήθη και την ευαγή νομοθεσία μας, όχι μόνο φορώντας κουκούλα, αλλά και -θου Κύριε φυλακή τω στόματί μου!- χρώματος ερυθρού!

Συνυπεύθυνο θεωρώ το χταπόδι (λαϊκή ονομασία για το οκταπόδιον, συμπαθές έως πρότινος γαστερόποδο), το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της Σκώτλαντ Γυάρντ φέρει κουκούλα πριν ακόμα εμφανιστεί ο άνθρωπος επί Γης!

Μια απορία έχω μόνο. Αν κάποιος κάνει φασαρία και ΜΕΤΑ φορέσει κουκούλα, εξακολουθεί να αποτελεί ιδιώνυμο αδίκημα; Αν πάλι συμμετέχει σε μια πορεία και πάει εκεί με την κουκούλα, αλλά με το ξεκίνημα την βγάλει, αποτελεί κι αυτό κολάσιμη πράξη;

Τελικά, φοβάμαι πως δεν πρόκειται για ιδιώνυμο αδίκημα, μα για ιδιωτεία του νομοθέτη, πράγμα κατά πολύ επικινδυνότερο οιουδήποτε αδικήματος.

Ανώνυμος είπε...

τρομαγμένα μάτια του παιδιού, μπρος στον θηριώδη κρανοφόρο, το παιδί με το τρομαγμένο απορημένο κι αγωνιώδες βλέμμα, ακούς πολύ Ευαγγελάτο και δεν κάνει καλό ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ο μόνος επικίνδυνος είναι ο τύπος αριστερά, δεν χωράει αμφιβολία. Όσο για το βλέμμα αυτής της πολύ ωραίας φωτογραφίας, εγώ δεν διακρίνω φόβο, αλλά επιτίμηση...Σαν να του λέει "σε λυπάμαι"...

Ανώνυμος είπε...

είμαι ο ανώνυμος με την γραβάτα και έχω εντυπωσιαστεί από τον διμέτωπο αγώνα ορισμένων, εναντίον των ανωνύμων αλλά παραδόξως υπέρ των κουκουλοφόρων.λοιπόν δεν παίρνω ψευδώνυμο γιατί έτσι γουστάρω.
και δεύτερο, ας απαντήσω στο κουϊζ. είναι ψευδοδίλημμα, αυτό που μετράει είναι το μέσα όχι το έξω. κουκουλα φορούσε ο καταδότης, ο κουκλουξκλαν αλλά και η κοκινοσκουφίτσα, κράνος είναι της βερμαχτ κράνος και του πυροσβέστη.
αυτοί που σκέφτηκαν την βλακεία με την ποινικοποίηση της κουκούλας δεν βλέπω γιατί νομίζετε ότι διαφέρουν τόσο πολύ από αυτούς που στην γραβάτα βλέπουν ένα σύμβολο και στο κράνος κίνδυνο. γενικά, κάτω η συμβολοποίηση του κόσμου, ξεχειλίζει συνήθως διότι είναι λίγο πιο πολύπλοκος.

Ανώνυμος είπε...

O Plevris se poia tournoua diakrinetai teleftaia?

Ravenous είπε...

Τι σημασία έχει ποιος "φαίνεται" πιο επικίνδυνος; Σημασία έχει ποιος "είναι" όχι ποιος φαίνεται. Ούτε ο Παλαιοκώστας φαίνεται επικίνδυνος, ούτε ο Καπόνε φαινόταν επικίνδυνος, so what; Schrodinger's cat, τέτοιες ερωτήσεις δεν έχουν κανένα νόημα, βάζεις μια φώτο που βρήκες έναν πιτσιρικά/κουκουλοφόρο με σχεδόν δακρυσμένα μάτια και μας τη βάζεις για να πούμε όλοι πόσο κακοί είναι οι αστυνομικοί που προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη, και πόσο καλοί και παρεξηγημένοι είναι οι καημένοι οι κουκουλοφόροι. Αυτό δεν θες; Άμα σου είχαν σπάσει το αμάξι+μαγαζί όμως δεν ξέρω τι φώτο θα έβαζες να σχολιάσουμε. Έχεις μια άλφα άποψη και ψάχνεις άλλους να στην επιβεβαιώσουν για να ευχαριστηθείς και εσύ και όλοι μας. Εντάξει, γούστο και καπέλο σου, δικό σου είναι το blog και ό,τι θες κάνεις, αλλά άμα θες να είσαι δίκαιος βάλε και την φώτο με τον ματατζή που κάθεται σε μια γωνιά και κλαίει και μετά ρώτησέ μας. Είσαι άραγε; Παρεμπιπτόντως συγχαρητήρια για τη δουλειά στο blog σου, για το σκακιστικό σκέλος αναφέρομαι και μόνο, το παρόν μήνυμα άλλωστε δεν αναφέρεται σε αυτό το σκέλος προφανώς.

Schrödinger's Cat είπε...

@ravenous: Έυχαριστώ πολύ για τον έπαινο που αφορά το σκακιστικό μέρος (που είναι το κύριο άλλωστε) του blog. Φυσικά δεν με ενδιαφέρει να αποσπάσω μια ομόθυμη γνώμη, ούτε λαϊκίζω με τη φωτογραφία, απλώς την βρήκα πολύ πετυχημένη. Σαν να έπιασε τη στιγμή, ο φωτογράφος. Και να μας υπενθυμίζει πως πίσω από την κουκούλα συνήθως βρίσκονται έφηβοι της διπλανής πόρτας.
Έτσι, πιστεύω πως αδικεί τις απόψεις σου η ταύτιση των παιδιών που φοράνε κουκούλα με τον Αλ Καπόνε. Οι Αλ Καπόνε της εποχής μας βρίσκονται σε διαδρόμους πολυεθνικών, σε φυλασσόμενα γραφεία και σε μοναστήρια όπως ξέρεις.
Δεν είχα σκοπό με μια ανάρτηση 100 (βαριά βαριά) λέξεων να εκφράσω μια εμπεριστατωμένη άποψη για το θέμα. Περισσότερο σαν κάλεσμα κουβέντας ήταν το συνοδευτικό κείμενο της ανάρτησης, μαζί όμως, με την έκφραση αποστροφής προς την γελοιότητα και την επικινδυνότητα της θέσπισης του ιδιωνύμου της κουκούλας. Απλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο γατε για το αρθρο!χαιρομαι που καποιοι σκακιστες ασχολουμαστε και με αλλα πραγματα περα του σκακιου.Σε αυτον που σου απαντησε πρωτος εχω να πω να διαβασει πρωτα κανενα βιβλιο και μετα να μου υπερασπισει τους μπατσους και το κρατος.Ευτυχως δεν προλαβα χουντα γιατι γεννηθηκα καπου στο 80 αλλα μπορω εως ενα βαθμο να καταλαβω καποιες συμπεριφορες.Το δεκεμβρη που μας περασε καλυψα και εγω το προσωπο μου για να αποφυγω τα χημικα και κυριως τη συλληψη.Τα σπασιματα που εγιναν ηταν ολα σε μεγαλα καταστηματα αλυσιδες με εξαιρεση ελαχιστα μικρομαγαζα που τα εσπασαν αστυνομικοι με κουκουλες.Σταματηστε να βλεπετε τηλεοραση και βγειτε στις πορειες να δειτε ποια ειναι η αστυνομια και ποιοι ειναι οι κουκουλοφοροι.Αυτο που μου κανει μεγαλη εντυπωση στην ελλαδα ειναι οτι καποιοι εφαγαν τα νιατα τους και δεν μιλανε και καποιοι αλλοι κραζουν απο τον πατατοκαναπε τους...

Ανώνυμος είπε...

μπράβο γάτε

Unknown είπε...

Εύγε Αγριόγατε...και όσον αφορά κάτι εξοργισμένους νοικοκυραίους ...χε,χε,χε

Ανώνυμος είπε...

Pantos metaxy mas....autos o nomos me tin koukoula deixnei mia sigxisi tis kiverniseos....
vevaia...auto to skandalo (ean mpore na eipothei etsi) dn einai tpt...mpos ta alla..
san paratheto ena link..gt o ellinikos laos..exei epilektiki mnimi kai xehnaei :P
http://www.tvxs.gr/v7013

Ανώνυμος είπε...

Alco
οι πολίτες ζητούν σκληρότερα μέτρα σε ποσοστό 77,5%
επιπλέον ποινές σε όσους διαπράττουν αδικήματα φορώντας κουκούλα ζητά το 62%

Public Issue
59% συμφωνεί με τη λεγόμενη «ποινικοποίηση της κουκούλας», με μόνον το 26% να διαφωνεί

Rass
το 70,7% των ερωτηθέντων ζητά πολύ αυστηρά μέτρα καταστολής για την αποκατάσταση της τάξης.

Νομίζω γάτε την απάντηση σου, την πήρες.
Μου φαίνεται ότι σε πολλούς εδώ μέσα δεν αρέσει και τόσο η δημοκρατία. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το blog, ώστε να αλληλοσυγχαίρονται και να νομίζουν ότι είναι και πολλοί.

Kostas Oreopoulos είπε...

Ευτυχώς δεν κυβερνούν οι πολίτες. Τους ταίζεις ότι κάνοντας αυτό θα λυθεί το πρόβλημα και το πιστεύουν, μέχρι να καταλάβουν οτι τους δουλεύουν.

Είναι προφανές οτι το "σχέδιο" του μην κάνετε τίποτα, έπιασε τόπο. Κλασική τακτική Χότζα. Αντι να κάνει η Αστυνομία την δουλεία της, απλά παρακολουθεί, για να "αναγκάσει" τους πολίτες να απεμπολήσουν δικαιώματα τους για χάρη της ασφάλειας. Το έχουμε δει το έργο πολάκις. Η πολιτική του φόβου δυστυχώς πιάνει πάντα.

Εδώ θέλουν να επαναφέρουν το "περιύβριση αρχής!" Εμπρός πίσω!.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον ανωνυμο που προσπαθει να μας πεισει με την alco τη rass και οτι αλλο του κατεβεi.To γατο δεν το φτανεις σε οριζοντα μυαλου σε οτι κεραμιδια και να ανεβεις.Για να τα λες αυτα οι εξης περιπτωσεις μαλλον συμβαινουν:1 χαμηλο γνωστικο επιπεδο 2 εισαι μπατσος 3 εισαι φασιστας 4 εισαι μεγαλο αστος 5 θες να γινεις μεγαλο αστος 6 συνδυασμος ολων των προηγουμενων.Διαλεξε και παρε...

melen είπε...

Και από πότε η δημοκρατία απαγορεύει να λέει κάποιος τη γνώμη του,ανεξάρτητα με το αν αυτή πλειοψηφεί ή μειοψηφεί, ανώνυμε με τις στατιστικές;;

Δε λέτε και σε μας που βρήκατε αυτόν τον ορισμό μια που μας πιάσατε αδιάβαστους;

Ανώνυμος είπε...

@Kostas Oreopoulos: Όταν δεν επεμβαίνει η αστυνομία έχουμε: 1) αναγκάζει τους πολίτες να απεμπολήσουν δικαιώματα τους για χάρη της ασφάλειας 2) παραπλάνηση κόσμου από τα πραγματικά του προβλήματα 3) αστυνομικοί με κουκούλες κλπ
Όταν επεμβαίνει: 1)βιαιοπραγίες 2) αλόγιστη (και κατά κανόνα άσκοπη) ρίψη φονικών χημικών 3) καουμποϊλίκι κλπ
Δηλαδή ότι και να κάνει η αστυνομία φταίει
@john: Τα επιχειρήματα σου είναι συγκλονιστικά, ειδικά εκείνο με τα κεραμίδια, όμως το χαμηλό γνωστικό μου επίπεδο, δεν μου επιτρέπει να φτάσω στο επίπεδο σου.
@melen: Γιατί παραποιείς αυτά που είπα? Πού διάβασες ότι απαγορεύεται κάποιος να λέει τη γνώμη του? Παρέθεσα αυτά τα στατιστικά γιατί βρίσκω παράξενο η μειοψηφία να κατηγορεί την πλειοψηφία για φασισμό.

Ανώνυμος είπε...

Koitaxtes..i astynomia dn epenevele epeidi etsi dialexe i POLITIKI IGESIA.....
ara to ftaiximo einai tis kivernisis....

Ανώνυμος είπε...

Όταν λέμε κουκούλα μιλάμε απλά για μια κουκούλα από μπουφάν η αυτή που καλύπτει και το πρόσωπο;

Ανώνυμος είπε...

Το όργανο της τάξης τι φταίει κύριε "αριστερέ";Αν σου βαστάει βάλτα με τους πλούσιους που έχουν συσσωρεύσει το χρήμα παγκοσμίως.Ή μήπως αυτοί ακριβώς είναι που βλέπουν με ιδιαίτερη θέρμη ιστολόγια που διαπραγματεύονται τάτοια θέματα;

Ανώνυμος είπε...

nikkarthegreat,

Αυτά τα greenglish που γράφεις, σε καθιστούν στη 2η κλάση χρηστών.

Αν θες να σε πάρουν οι άλλοι πιο σοβαρά γράψτα με κανονικούς ελληνικούς χαρακτήρες.

Ανώνυμος είπε...

Mπραβο γατοπαρδε!Ετσι να βαζουμε φωτιες στους αλλους.Μολοτωφ θα ηθελες να ριξεις?αν ναι πες μου να παμε μαζι,ειναι πολυ ωραια αισθηση...)

Ανώνυμος είπε...

pros anonymo...gt dn mporeis na diavaseis greeklish???

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο/κάποιος Ανώνυμος:
""Το όργανο της τάξης τι φταίει κύριε "αριστερέ";Αν σου βαστάει βάλτα με τους πλούσιους που έχουν συσσωρεύσει το χρήμα παγκοσμίως.""

Αν είχε προσπαθήσει ποτέ του "να τα βάλει με τους πλούσιους", ή να αντισταθεί σε οποιοδήποτε ισχυρό, θα γνώριζε ότι τότε ακριβώς βρίσκεις μπροστά σου τα "όργανα της τάξης" (αυτή είναι η δουλειά τους, άλλωστε).
Αλλά όταν ο/κάποιος Ανώνυμος λέει "βάλτα με τους πλούσιους" εννοεί "γκρίνιαζε απ' το βάθος του καναπέ σου".

Unknown είπε...

(Χωρίς πλάκα) Όταν καίγονται οι δρόμοι κατα τη διάρκεια των εξεγέρσεων μου περνάν οι αυπνίες!!Αντε να δώ πότε θα ξανακλείσω μάτι...

Ανώνυμος είπε...

@κύριος αριστερός

Μια μερίδα της αριστεράς έχει γίνει τσιράκι των ισχυρών.Αυτών το παιχνίδι παίζει.Δεν είναι μόνο τα επεισόδια.Είναι και τα παρακάτω:


Η Ελλάδα με το ζόρι μετατρέπεται σε πολυεθνική χώρα,ο εθνικός μηδενισμός και ο φανατικός "αντιρατσισμός" που καλλιεργείται τα τελευταία 7-8 χρόνια στην Ελλάδα εξυπηρετεί τους κοσμοκρατορικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ. Ο"αντιεθνικισμός", ο "αντιρατσισμός", τα "ανθρώπινα δικαιώματα", η έννοια της "πολυπολιτισμικής" κοινωνίας όχι μόνο μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα των ψυχολογικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ αλλά είναι επιπλέον έννοιες βαθύτατα και ακραία δεξιές, αντιδραστικές.

Kαμιά δύναμη που αντιστέκεται στον οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης δεν μπορεί να αφορίζεται με ιδεολογικές ετικέτες.

Όλα τα γεγονότα επιβεβαιώνουν αδυσώπητα τούτο: Το στρατηγικό σχέδιο των υπερεθνικών ελίτ εξουσίας είναι η εθνολογική αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού [...]. Το σχέδιο αυτό δεν περιορίζεται στους χώρους εργασίας. Στοχεύει στην ίδια την εθνολογική σύνθεση Ελλάδας. Η πλανητική εξουσία και τα εγχώρια όργανά της δεν θέλουν την Ελλάδα να κατοικείται αποκλειστικά από τον ελληνικό λαό. Θέλουν να εγκαταστήσουν μόνιμα σαν αναπόσπαστο τμήμα της χώρας εκατομμύρια ξένους: κοινωνικά καθυστερημένους, ταξικά ακίνδυνους, πολιτικά χειραγωγήσιμους.


Οι αντιρατσισταράδες αποτελούν τους υπηρέτες του πολυεθνικού κεφαλαίου και φερέφωνα του κοσμοπολιτισμού, ιδεολογικοί τρομοκράτες, αγανακτισμένες γκέισες του συστήματος, μισότρελες γκιόσες και μίσθαρνα ανθρωπάρια της Νέας Τάξης.Αντίσταση και πάλη στον πολυπολιτισμικό αχταρμά.

Η αθρόα είσοδος μεταναστών αποτελεί βασικό πρόβλημα,καθώς μεταβάλλει τη χώρα μας εν πολλοίς σε δουλοκτητική κοινωνία και -κυρίως- εγκυμονεί τον κίνδυνο διαμόρφωσης νέων στρατηγικών μειονοτήτων στην ελληνική επικράτεια.Με πρόσχημα την υποστήριξη των δικαιωμάτων των μεταναστών συνετρίβη το εργατικό κίνημα της Δύσης.

Ανώνυμος είπε...

@ανώνυμος ο από πάνω:
Περιοδικό Ρεσάλτο: Οι «αντιρατσισταράδες» καταγγέλλονται σαν «υπηρέτες του πολυεθνικού κεφαλαίου και φερέφωνα του κοσμοπολιτισμού» (τχ. 9), «ιδεολογικοί τρομοκράτες», «αγανακτισμένες γκέισες του συστήματος», «μισότρελες γκιόσες» και «μίσθαρνα ανθρωπάρια της Νέας Τάξης» (τχ. 12).

Ελευθεροτυπία 11/3/2007

Ανώνυμος είπε...

Μην τους αφήσεις να σε γελάσουν,
δεν έχει ο δρόμος επιστροφή…
κλείσε τα’ αυτιά σου στην απάτη,
μια στάλα πράμα είναι η ζωή…
Μπρεχτ

Με όπλο την κουκούλα πυροβολείται η ελληνική κοινωνία με ένα κλίμα ανασφάλειας και τρόμο-λαγνείας. Δαιμονοποιείται η κουκούλα για να επικαλυφτούν οι σπόνσορες των κουκουλοφόρων και τα μοχθηρά πολιτικά παιχνίδια που παίζονται από όλο τον πολιτικό κόσμο.

Οι παραστάσεις του ψεύδους από τα ΜΜΕ έχουν πάρει μορφές γλοιώδους συνοχής. Οι κοκορομαχίες γύρω από την «κουκούλα» δείχνουν την αφύσικα μεγεθυσμένη και παραμορφωμένη εικόνα του καθεστωτικού σύμπαντος: ένα τσίρκο καταγέλαστο μαζί και τραγικό, ένας κόσμος απάτης.

Ο στόχος είναι κοινός: Η λήψη πιο αντιδραστικών και αντιδημοκρατικών μέτρων. Με πρόσχημα τη δράση των «κουκουλοφόρων» (σημειωτέον, ουδέποτε συνελήφθη κάποιος) προωθούνται από όλους, με διαφορετικές παραπλανητικές ρητορείες, νέα μέτρα καταστολής, που έχουν προαποφασιστεί σε εθνικό και ευρωενωσιακό επίπεδο: Δράση «ομάδων ταχείας αντίδρασης», γενικευμένη παρακολούθηση επικοινωνιών και δημόσιων χώρων, επισημοποίηση της δράσης ξένων πρακτόρων στη χώρα μας, αστυνομικά μπλόκα και απαγόρευση διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας…

Ο κοινός αυτός στόχος των πολιτικών απατεώνων καλύπτεται πίσω από εικονικές αντιπαραθέσεις και πολιτικάντικες ρητορείες. «Στενεύουν» το πρόβλημα στην «κουκούλα» για να κουκουλώσουν την αλήθεια, για να αναγκάσουν τη σκέψη να χωρέσει στα καχεκτικά καλούπια της μικροπολιτικής δημαγωγίας. Καυγαδίζουν θεατρικά, κραυγάζουν ηθικολογικά, αναθεματίζοντας και αφορίζοντας ο ένας τον άλλο, ασκούνται σε ποικίλα τεχνάσματα τρόμο-πολικαντισμού για να μην βγάλουν τις κουκούλες των συμμοριών και να μην αποκαλύψουν αυτούς που τους φοράνε τις κουκούλες, καθώς και τα σχέδια των σκηνοθετών των κουκουλοφόρικων, τρομοκρατικών παραστάσεων…

Όλος αυτός ο θόρυβος της μελοδραματικής αφέλειας των κραυγών και των εικονικών αλληλοσυγκρούσεων αποκρύπτει και εξαφανίζει τα ουσιώδη:
α). Ότι είναι το κράτος, το παρακράτος και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ πίσω από τις κουκούλες.
β). Οι συμμορίες αυτές των κουκουλοφόρων και οι «αριστερές» ή «αντιεξουσιαστικές» υπογραφές της τρομοκρατίας εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία και είναι ενταγμένες στα ποικίλα εφιαλτικά πολιτικά παιχνίδια που παίζονται σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας.
γ). Όλο αυτό το τρομοκρατικό παιχνίδια των ιμπεριαλιστικών υπηρεσιών αποσκοπεί στην τρομοκράτηση της ελληνικής κοινωνίας, στην αποδόμησή της, στη διάλυση των εθνικών, κοινωνικών και πολιτικών θεσμών της και στην ολοκληρωτική υποταγή της στο αυτοκρατορικό κράτος της Νέας Τάξης.

Αυτές τις απλές αλήθειες, που μέρα με την ημέρα όλο και πιο κραυγαλέα φωτίζονται (ιδιαίτερα μετά την «εξέγερση» του κουκουλοφόρικου Δεκέμβρη), όλες οι πολιτικές δυνάμεις τις αποκρύπτουν επιμελώς, σε διατεταγμένη υπηρεσία. Οι ρητορικές μεγαλοστομίες τους και οι δήθεν «διαφωνίες» είναι φύλλα συκής. Είναι η αυθάδεια της δημαγωγικής ψευτιάς και απάτης.
Ακόμα και η ηγεσία του ΚΚΕ, μιλάει με μισόλογα, με μισές αλήθειες. Γιατί το πρόβλημα δεν περιορίζεται, απλώς, στην επιβολή νέων κατασταλτικών μέτρων. Είναι ευρύτερο και βαθύτερο: Αποσκοπεί στην ολοκληρωτική αποσάθρωση, αποδόμηση και διάλυση της ελληνικής κοινωνίας.
Δεν μπορεί, συνεπώς, να περιοριζόμαστε στο «ειδικό» και να αποκρύπτουμε το «γενικό». Δεν μπορεί, απλώς να καταγγέλλουμε τους κουκουλοφόρους και να μην αποκαλύπτουμε τους στρατηγικούς σχεδιασμούς που προωθούνται μέσω της «κουκούλας». Δεν μπορεί να δαιμονοποιούμε τα «επιμέρους» γεγονότα και να συγκαλύπτουμε τον ολοκληρωτικό πλανητικό σχεδιασμό και τα ποικίλα «όργανά» του…


Από http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3207

Ανώνυμος είπε...

Καλα φιλε ανωνυμε παλι γελασα μαζι σου.Ειμαι απο αυτους που αποκαλεις κουκουλοφορους και θελω να σου πω οτι περιμενω να μπει ο απριλης για να παρω το μισθο μου απο τη CIA.Αν και με εχουν προσεγγισει ατομα σταλινικα για να γινω διπλος πρακτορας εγω προτιμησα την ασφαλεια του δολαριου.Ακου προβατο και βαλτο καλα στο μυαλο σου,ειμαι σιγουρος οτι εισαι απο αυτους που γ λυκειου ακουγαν τη λεξη μαθηματικα και το εβαζαν στα ποδια...αφου απετυχες με τη λογικη αρχισες να διαβαζεις οπως μια μεγαλη μεριδα αμορφωτων, συνωμοσιολογικα βιβλια...σε καταλαβαινω δεν μπορεις αλλιως να αντισταθμισεις το ελλειμμα γνωσεων που εχεις, επομενως προτιμησες την ευκολη λυση και βουρρρρ για τη σειρα του λιακοπουλου.Για να σου λυθει η απορια σχετικα με την ειδικοτητα μου ειμαι φοιτητης σε ενα ιδρυμα που λεγεται εμπ και τωρα το δεκεμβρη εφτιαχνα κατι συγκεντρωσεις για μπουκαλια αμστελ.Μιλαμε για τρελα μεθυσια...χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Α! ξεχασα κατι σημαντικο πανω στα λογια σου!ειπες οτι ποτε δεν επιασαν καποιον.επειδη ουτε εφημεριδες διαβαζεις μπορω να σου πω οτι εκατονταδες συλληψεις εγιναν και δεκαδες ατομα κατηγορουνται με βαση τον αντιτρομοκρατικο νομο που σημαινει αρκετα χρονια στη στενη.δηλαδη ρε φιλε αδικα ετρεχα σε τοσες πορειες που εγιναν για την απελευθερωση των συλληφθεντων?η μηπως ειναι και αυτο μια συνωμοσια?πω ρε γαμωτο επρεπε να ειχες μιλησει μερικους μηνες πριν για να μην εχανα και εγω το χρονο μου για ιδιοτελεις σκοπους...

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς που σε κατευθύνουν ...μεθυσμένε δεν θα τους δεις.Θα σου έρθουν ξαφνικά όπως στη Γιουγκοσλαβία με το Κόσσοβο.Ρώτησε τους Γιουγκοσλάβους να μάθεις πως ο μισός πληθυσμός τους είχε πέσει θύμα της προπαγάνδας καλά ώρα όπως εσύ ο ...μορφωμένος.

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΟΥ και άλλοι κουκουλοφόροι



Το είπαν στις ειδήσεις, μια πλούσια χώρα ένας φτωχός λαός. Οκτώ μήνες μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα ενάντια στον εκλεγμένο πρόεδρο Ούγο Ραφαέλ Τσάβες Φρία. Πραξικόπημα που ανέτρεψε και συνέλαβε τον πρόεδρο κατηγορώντας τον ως υπεύθυνο για την έκρηξη βίας που σημειώθηκε στις 11 Απρίλη στους δρόμους της πρωτεύουσας Καράκας.
Πεντακόσιες χιλιάδες άνθρωποι ζητούσαν την παραίτηση του εκλεγμένου προέδρου, συγκεντρωμένοι γύρω από το προεδρικό μέγαρο Μιραφλόρες και «υποστηριζόμενοι» από άγνωστους ελεύθερους σκοπευτές που ακροβολισμένοι στις γύρω στέγες έβαλαν κατά των αστυνομικών. 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 80 τραυματίστηκαν.
Το πραξικόπημα δεν «έκατσε» και ο προς στιγμήν νέος πρόεδρος Πέντρο Καρμόνα, πρόεδρος επίσης των επιχειρηματιών της χώρας, «άραξε στη λερωμένη του φωλιά» με την θερμή υποστήριξη των αμερικανών. Ο εθνικιστής και δημαγωγός –έτσι τον χαρακτηρίζει η αντιπολίτευση- Τσάβες επέστρεψε πανηγυρικά, κόντρα στα σχέδια των επικυρίαρχων αμερικανών.

Όπως βλέπεις η μεθοδολογία είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες με τις λεγόμενες "επαναστάσεις",ο τόπος και οι στόχοι αλλάζουν.

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσε να με τρομάξει αυτός ο φασισμός με αριστερό-αντιμπεριαλιστικό πρόσωπο των διάφορων ρεσάλτων, καραμπελιάδων κλπ.
Αλλά, όπως μας δείχνει κι ο Ανώνυμος, δεν φτάνει και πολύ μακριά. Μετά από μερικές ανέξοδες ρητορικές φαμφάρες (π.χ. για "υπερεθνικές ελίτ εξουσίας" και "αυτοκρατορικό κράτος της Νέας Τάξης") φανερώνουν γρήγορα με ποιους είναι (με την εκκλησία, την αστυνομία, τους νοικοκυραίους, τον εθνικισμό του καθαρού αίματος κλπ.) και ενάντια σε ποιους στρέφονται (ενάντια στους αντιρατσιστές, στους μετανάστες, στους διανοούμενους και κυρίως ενάντια σε οτιδήποτε θυμίζει, έστω και από μακριά, εξέγερση).
Είναι λογικό που, από το Δεκέμβρη και μετά, χάνουν τα λόγια τους. Πάνε πια οι ωραίες εποχές του Χριστόδουλου και της μακεδονικής υστερίας!

Ανώνυμος είπε...

Στο μυαλό της σύγχρονης “ευαίσθητης αριστεράς” κατόπιν ορθολογικής ιεράρχησης εχθροί του αριστερού κινήματος είναι οι εργαζόμενοι,η εκκλησία,η αστυνομία και οι εθνικιστές.Αυτοί προπαντός ευθύνονται για το 1 δις παμπτωχους εξαθλιωμένους της υφηλίου,τα χιλιάδες λιμοκτονούντα παιδιά καθημερινά,την κλοπή του πλούτου των λαών κλπ.
Επίσης ο Μαρξ δεν ήταν παρά ένας ρατσιστής φασίστας που δεν ήθελε τη γονιμοποίηση των εργατών από ξένους εργάτες.Ιδού και η απόδειξη(http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3218&view=previous&sid=cd50702f7d678dbffeebdfb45650a5c4)

Καρλ Μαρξ

ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Εδώ και λίγο καιρό, οι ραφτεργάτες του Λονδίνου ίδρυσαν μια γενική ομοσπονδία για να υποστηρίξουν τα αιτήματά τους εναντίον των εργοδοτών, που στην πλειοψηφία τους είναι μεγαλοκαπιταλιστές. Το ζητούμενο δεν είναι μόνο ν’ ανέβουν οι μισθοί στα επίπεδα των διαρκώς αυξανόμενων τιμών των μέσων επιβίωσης αλλά να μπει ένα τέλος στην υπερβολικά σκληρή μεταχείριση των εργατών σ’ αυτόν τον κλάδο της βιομηχανίας. Οι εργοδότες κοίταξαν πως θα ματαιώσουν αυτό το σχέδιο, φέρνοντας εργάτες από το Βέλγιο, τη Γαλλία και την Ελβετία. Πάνω σ’ αυτό το θέμα, το Κεντρικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Εργατών δημοσίευσε στις βελγικές, γαλλικές και ελβετικές εφημερίδες μια προειδοποίηση, η οποία είχε πλήρη επιτυχία. Η μανούβρα των εργοδοτών του Λονδίνου απέτυχε. Αναγκάστηκαν να συνθηκολογήσουν και ν’ ανταποκριθούν στα δίκαια αιτήματα των εργατών.
Έχοντας ηττηθεί στην Αγγλία, οι εργοδότες προσπαθούν τώρα να πάρουν αντίμετρα, ξεκινώντας από την Σκωτία. Σαν αποτέλεσμα των όσων συνέβησαν στο Λονδίνο, αναγκάστηκαν αρχικά και στο Εδιμβούργο να συμφωνήσουν σε μια αύξηση μισθών 15%. Την ίδια στιγμή όμως έστειλαν μυστικά στην Γερμανία ανθρώπους για να στρατολογήσουν εργάτες, ειδικά από τις περιοχές του Ανόβερου και του Μεκλεμβούργου, και να τους φέρουν στο Εδιμβούργο. Η πρώτη ομάδα έχει ήδη μεταφερθεί. Ο σκοπός αυτής της εισαγωγής εργατών είναι ο ίδιος με την εισαγωγή Ινδών κούληδων στην Τζαμάικα, δηλαδή η διαιώνιση της μισθωτής σκλαβιάς. Αν οι εργοδότες του Εδιμβούργου πετύχουν, μέσω της εισαγωγής Γερμανών εργατών, να εξουδετερώσουν τις παραχωρήσεις που ήδη έχουν κάνει, αυτό θα έχει αναπόφευκτα τον αντίκτυπό του και στην Αγγλία. Κι αυτοί που θα υποφέρουν περισσότερο θα είναι οι ίδιοι οι Γερμανοί εργάτες, που στην Μεγάλη Βρετανία είναι περισσότεροι από τους εργάτες των άλλων εθνών της Ηπειρωτικής Ευρώπης. Αυτοί οι ίδιοι οι νεο-εισαγόμενοι εργάτες, όντας τελείως αβοήθητοι σε μια ξένη χώρα, θα βυθιστούν σύντομα στο επίπεδο του παρία.
Είναι ζήτημα τιμής για τους Γερμανούς εργάτες να αποδείξουν στους εργάτες των υπόλοιπων χωρών ότι και αυτοί, όπως οι αδελφοί τους στην Γαλλία, στο Βέλγιο και στην Ελβετία, γνωρίζουν πως να υπερασπιστούν τα κοινά συμφέροντα της τάξης τους και δεν θα γίνουν μισθοφόροι του κεφαλαίου στον αγώνα του ενάντια στην εργατική τάξη..

Για λογαριασμό του Κεντρικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Εργατών

Καρλ Μαρξ,
Λονδίνο, 4 Μαΐου 1866

Ανώνυμος είπε...

Πολλή πλάκα έχει ο αποπάνω ανώνυμος.
Άρα, εννοεί, τους μετανάστες μάς τους φέρνουν οι εργοδότες για να ρίξουν τους μισθούς. Κι αυτός ζητά μαζί με τον Καρατζαφέρη να κλείσουν τα σύνορα ...επικαλούμενος τον Μαρξ (που μιλά για μια εντελώς διαφορετική κατάσταση).
Αλλά του ξέφυγε εκείνη η "γονιμοποίηση", δηλαδή η ανησυχία του μήπως οι ξένοι μπασταρδέψουν την ελληνική εργατική φυλή.
Εθνικοσοσιαλισμός με τα όλα του!

Ανώνυμος είπε...

Δεν παιζεσαι ρε φιλε ανωνυμε.Εσυ και να πιασεις την αλγεβρα α λυκειου παλι δεν προκειται να δεις κατι.Πρεπει να τρεξεις πισω πολυ στην β γυμνασιου.Επειδη ομως θα τα βρεις σκουρα θα πεις δεν βαριεσαι την υγεια μας να εχουμε εχει ο θεος και θα το ριξεις στο διαβασμα διαφορων περιοδικων απο αυτα που κυκλοφορουν στα περιπτερα.Βεβαια θα θεωρεις οτι οι αλλοι γυρω σου ειναι προβατα, ενω εσυ με ενα ρεσαλτο ξεφυγες απο το κοπαδι...Αναρωτιεμαι τι δουλεια εχεις σε ενα σκακιστικο blog γιατι αν σου αρεσε το σκακι θα παρατουσες τις σαχλαμαρες που διαβαζεις και θα επιανες κανενα βιβλιο οπως το play δυναμιc chess.Μολις το διαβασεις σε προκαλω σε μονομαχια εσυ με το μαρτυρα σου και εγω με το δικο μου, αν και πρεπει πρωτα να γλιτωσεις απο τους πρακτορες των σκοτεινων δυναμεων που παραμονευουν στο φωτισμενο σου ελληνικο μυαλο... με σεβασμο ο φιλος σου με την κουκουλα

Ανώνυμος είπε...

@perastikos Η γονιμοποίηση αποτελεί ειρωνική αναφορά στη γνωστή δήλωση Παυλόπουλου.Φυσικά οι εργαζόμενοι Έλληνες και ξένοι έχουν δύο χέρια δύο πόδια και ουδεμία αιματολογική διαφορά.Χρειάζεται μια αύξηση του πληθυσμού της χώρας από ενσωματωμένους καθ'όλα μετανάστες αλλά πρέπει να γίνει προγραμματισμένα και σταδιακά.Η απότομη αλλαγή των ισορροπιών ντόπιου και αλλοδαπού πληθυσμού καθώς οι τελευταίοι δεν έχουν Ελληνική συνείδηση μπορεί μεταξύ άλλων να αποβεί επικίνδυνη για τη χώρα.Μια υγιής αριστερά βλέπει το αυτονόητο.Η αριστερά που δεν βλέπει και δε μιλά για ένα τέτοιο κίνδυνο εξυπηρετεί αλλότριους σκοπούς.Θέλω η γλώσσα σ'αυτόν τον τόπο να είναι η Ελληνική και μετά από 1000 χρόνια.Εσείς το θέλετε;

Μάθετε επιτέλους κάποιοι να ιεραρχείτε τη σημαντικότητα των ζητημάτων γιατί το μονοδιάστατο των πολιτικών ενδιαφερόντων σας σας αποκαλύπτει και στην κουτσή Μαρία.

@μου αρεσει το σκακι

Το ότι σχολιάζεις αυτό το post σημαίνει πως ο ιδρυτής του blog αλλά και εσύ έχετε και άλλα ενδιαφέροντα.Αν μου βρεις ένα πολιτικό στόχο των λεγόμενων κουκουλοφόρων σου υπόσχομαι να σου εξηγήσω τη διαφορά των θέσεων του Μικαίλ Μπακούνιν από αυτές του Πιοτρ Προκότκιν.Μέχρι τότε φιλικά σε συμβουλεύω να μην μπερδεύεις την Άλγεβρα με τα σιτάλευρα

Ανώνυμος είπε...

@Ο Ανώνυμος είπε:
"Θέλω η γλώσσα σ'αυτόν τον τόπο να είναι η Ελληνική και μετά από 1000 χρόνια.Εσείς το θέλετε;"

Προσπαθείς και παιδεύεσαι να μας βγεις απ' τ' αριστερά αλλά δε σου βγαίνει ρε φίλε...
Ο βήχας και ο ελληναραδισμός δεν κρύβονται.

ΥΓ Γιατί μόνο 1000 χρόνια; Βάλε ένα εκατομμύριο νάσαι μέσα!

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε ανωνυμε δεν ξερω απο που να σε πιασω...τα μαθηματικα τα εχεις, με γλωσσολογια ασχολεισαι,κουβαλας μια σκακιερα και τωρα μολις ειδα με ποσο απλο και μεστο τροπο αναφερθηκες σε 2 που δε ζουν.Γιατι βρε πουλακι μου χαραμιζεσαι εδω? γιατι βρε χριστιανε μου δεν εισαι σε κανενα ιδρυμα στο εξωτερικο?καταλαβαινω, οι σιωνιστικες δυναμεις εχουν κανει overprotection στο μυαλο σου και γι αυτο δεν μπορεσες να προχωρησεις,αλλα που θα παει!? εμπρος για το μεγαλο ρεσαλτο να σπασουμε τα δεσμα!!

Ανώνυμος είπε...

Η γνωστή ''αριστερή” ρητορική ενοχοποίησης όσων εκφράζουν ιδέες σχετικές με την πραγματικότητα γύρω μας,η γνωστή απόδοση της ρετσινιάς του εθνικισμού σε πολιτικές ιδέες και πολιτικούς αντιπάλους,η τεχνική του να μη λες τίποτα αλλά να κατηγορείς τους άλλους για εθνικισμό,ρατσισμό και άλλα σχεδόν ανύπαρκτα φρούτα εν Ελλάδι,αποτελεί πλέον άνοστη καραμέλα,ξινισμένο φαγητό,σάπιο φρούτο που ζέει,τόσο σάπιο μάλιστα όσο και οι ιδέες των υποκινούμενων “αριστερων”.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά για να κάνουν καλό στην Αριστερά ακούγονται όλες αυτές οι απόψεις ή για να φανεί η γύμνια κάποιων φανατικών; Με την έννοια ότι κάποιοι τιμητές της μοιάζουν απλά να είναι ανθέλληνες. Δεν θέλω να φανταστώ ότι είναι έτσι. Δεν μπορεί να είναι.
Επιτέλους, όποιος αγαπάει και τιμάει τη γλώσσα δεν είναι φασίστας! Ούτε πα' να πει ότι γουστάρει ένα κράτος που ποινικοποιεί τα πάντα.
Καλοί οι μετανάστες ρε παιδιά αλλά μη γίνουμε κι εμείς μετανάστες στην Ελλάδα με το πάθος μας να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Εκεί το πάμε; Και ξέρετε τα γραπτά μένουν, εκτός αν τα σβήσει ο μπλόγκερ.