Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Πύργος 2008


Ο Σκακιστικός Όμιλος Πύργου διοργανώνει από 16 έως 21 Αυγούστου σε αίθουσα του ξενοδοχείου "ΟΔΥΣΣΕΑΣ" (Παραλία Κατακόλου) το 3ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα "ΣΠΗΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ". Ελβετικό 7 γύρων, έπαθλα 3.200 ευρώ. Πληροφορίες: Γεώργιος Τουμπέκης τηλ.6936.363838, 26210-35341, 26210-33421, Fa: 26210-33421.
Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.pirgoschess.gr/

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελατε στο τουρνουα του Αιγιου που είναι Διεθνες

Εχει και καλους παικτες πάνω απο 2100 ΕΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Προτιμουμε το τουρνουα στον Πυργο γιατι ειναι σταθερη αξια και επειδη μας αφηνει χρονο να παμε και νικεα μετα ενω το αλλο στο Αιγιο τελειωνει κε 24 και αρα δεν εχουμε χρονο να παμε νικεα αλλα και δεν εχει τις ωραιες παραλιες του κατακολου...ουτως η αλλως ενας μεσος παικτης τι να το κανει το τορνουα με παικτες πανω του 2100 ελο;;;και νομιζω πως και του πυργου εχει διεθνες ελο

Ανώνυμος είπε...

Οι Ανωνυμοι εχουν εκτοξευσει τον ανταγωνισμο αναμεσα στα γειτονικα τουρνουα σε αλλα επιπεδα.Παιδια μην ακουτε κανενα,ελατε Νισυρο, σιγουρες νικες στα τοπικα καφενεια,κι αν παρ' ελπιδα χασετε κανεναν αγωνα (ποτε δεν ξερεις μ' αυτους τους τουριστες),υποσχομαστε οτι δεν θα το μαθει κανεις..Τι να κανετε στην Κοκκινια μεσα στο κατακαλοκαιρο;Μονο αντιπροσφορες απο το Μεγανησι φοβομαστε..Ελατε μονο μετα τις 20, γιατι πιο πριν τα εχουμε κλεισει τα δωματια..

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ είπε...

@Μέτοικος στη Νίσυρο
Σιγά μην καλέσω τον κόσμο για σκάκι μες στο κατακαλόκαιρο. Άσε που αν γίνει τουρνουά στο Μεγανήσι θα κερδίσω εγώ και μετά θα μου λένε πως το είχα στημένο. Επίσης κι εμείς μέχρι 25-26 του μήνα είμαστε φουλ.

Παρεπιπτόντως, γνωρίζεις πως η Νίσυρος αποικίστηκε από Ταφίους(αρχαίο όνομα των Μεγανησιωτών); Αν δε με πιστεύεις, ψάξτο. Και φυσικά δεν ανταγωνιζόμαστε τις σύμμαχες αποικίες μας!

Ανώνυμος είπε...

Παντως προς το παρων το τορνουα του Πυργου εχει περισσοτερες συμμετοχες αλλα αυτο του Διακοφτου φαινεται πως τραβαει τα μεγαλυτερα ελο

Ανώνυμος είπε...

katalavate ti eipate?kata vasi, to tournoua tou pirgou einai statheri awia.Ta prognostika lene oti tha to katharisei o gkogkolos.Ostoso, i statheri awia de metavaletai:kapoios tha katharisei to gkogkoli,gia timoria.Etsi o gkogkolis den tha to katharisei,gia na min pethanei...An katharisei o gkogkolis ena diethnes tournoua,tote to tournoua tha ginei dekavle:tha xithei sperma gia alla. An enas neos kavlarxigos to kataktisei,tote pali to tournoua prepei na einai adinato.Ara i lisi einai mia:Kerdizei enas nearos kavlarxigos to tournoua,matsonei ola ta lefta,kanei to spiti tou koinovio kai..:kalei to xalkia me tin gkomena tou kai kanoune partouzes.filika,statheri awia: petrotal.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΑΛΥΣΗ.
ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Ειναι κοινο το φαινομενο συλλογοι να ακμαζουν επειδη υπαρχουν ανθρωποι μετρημενοι ατα δακτυλα του ενος χεριου που σπρωχνουν τα πραγματα και κατοπιν η να τσακωνονται μεταξυ τους η να τους περναει η διαθεση και ο συλλογος αυτος να φθινει και να παρακμαζει.Αν προσθεσουμε και την ελλειψη δασκαλων σκακιου με καποιο επιπεδο στην περιφερεια που κραταει τον κοσμο δεμενο με το σκακι συν το οτι για να δημιουργησης μια ομαδα αξιομαχη πρεπει να εχεις διαρκεια σα συλλογος -απο πενταετια και πανω- αφου ο καταρτισμος των ομαδων ειναι απαιτητικος πλεον τα οικονομικα που ειναι βραχνας για πολλα σωματεια -ισως και ο κυριοτερος- νομιζω οτι ειναι αναμενομενο οι συλλογοι που παρακμαζουν να ειναι περισσοτεροι απο οσους ακμαζουν.