Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Εικόνες


Βενετία, 6 Ιουνίου 2009, 53η Μπιενάλε: ο γιος του Τζον Λένον και της Γιόκο Όνο, ο Σον Όνο Λένον, παίζει σκάκι με τη φίλη του Σαρλότ Κεμπ, στο πλαίσιο παράστασης που έχει σκηνοθετήσει η μητέρα του.

2 σχόλια:

καλοπροαίρετος είπε...

Δεν ξέρω τι σκάκι παίζει ο Σων, όμως σαν μουσικός είναι μέχρι FM – όχι παραπάνω. Καταρτισμένος, αλλά χωρίς τη σπίθα της ιδιοφυίας. Όχι αδιάφορος, αλλά χλιαρός, ένας Κρίστοφερ Κροςς στο πιο πειραματικό και ιντελλεκτυέλ. Από τα τρία προσωπικά του άλμπουμ ξεχώρισα μόνο τρία κομμάτια, το Queue από το Into the sun (1998), το Happiness από το Half horse, half musician (1999) και το, μάλλον καλύτερό του, Tomorrow από το Friendly fire (2006).

Ο έτερος Λέννον, Τζούλιαν, είναι ακόμα πιο χαλβάς. Τελικά, για κανέναν από τους δύο δεν ίσχυσε ότι Το μήλο κάτω απ΄ τη μηλιά θα πέσει ή, επί το ισπανικότερον, De tal palo, tal astilla - αυτό το τελευταίο είναι δόλωμα, για να εξακριβώσω αν μας παρακολουθεί ο Ηλίας :-)

Ανώνυμος είπε...

Ίσα ίσα, που έπεσε, αλλά κάτω από την ιαπωνική μηλιά.

Μην παραλείψεις να μας ενημερώσεις και κάτω από ποιά μηλιά θα πέσουν και τα εγγόνια του, αργότερα.
Δεν κάνει να έχουμε μαύρα μεσάνυχτα για τη βρετανογερμανοιαπωνική μουσική δημιουργία. Θα πάθουμε πολιτιστική αβιταμίνωση, και άντε μετά να κυκλοφορήσουμε στον κόσμο!