Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

KallitheaChess


Στον ιστότοπο του Σκακιστικού Ομίλου Καλλιθέας άρχισε να ανεβαίνει αρχειακό υλικό για τον ιστορικό σύλλογο. Σήμερα, στην εποχή του Διαδικτύου ακούγεται αστείο ότι δεν βρίσκονται εύκολα αυτά τα στοιχεία. Και όμως: Τα περισσότερα αρχεία του συλλόγου χάθηκαν ή καταστράφηκαν την “τριετία των διωγμών” 1989-1992, τα παλιά αρχεία της Σκακιστικής Ομοσπονδίας (αγωνιστικά και εφημερίδων) φυλάσσονται σε αποθήκες έξω από τα γραφεία… Έτσι, οι υπεύθυνοι της σελίδας βασίστηκαν σε προσωπικά αρχεία, με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να τα εμπλουτίσουν μελλοντικά.
http://kallitheachess.wordpress.com/2008/07/19/ch808285


Update: Έγιναν τα εγκαίνια του "παρακλαδιού" opyrgoschessmag , με τρία άρθρα αφιερωμένα στον «Πύργο» και την εποχή του, το 1ο, και το 9ο τεύχος του περιοδικού. Τα τεύχη είναι τελικά και στις δύο μορφές –για διάβασμα και για κατέβασμα και εκτύπωση.Επόμενες δημοσιεύσεις σε τακτικά (αλλά όχι πολύ πυκνά) διαστήματα.

1 σχόλιο:

Schrödinger's Cat είπε...

Έγιναν τα εγκαίνια του "παρακλαδιού" opyrgoschessmag , με τρία άρθρα αφιερωμένα στον «Πύργο» και την εποχή του, το 1ο, και το 9ο τεύχος του περιοδικού. Τα τεύχη είναι τελικά και στις δύο μορφές –για διάβασμα και για κατέβασμα και εκτύπωση.

Επόμενες δημοσιεύσεις σε τακτικά (αλλά όχι πολύ πυκνά) διαστήματα.