Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Τα αποτέλεσματα των αρχαιρεσιών στην ΕΣΟ

Τα αποτελέσματα των σημερινών αρχαιρεσιών στην Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία:

Σκακιστική Συνεργασία & Νέα Σκακιστική Πρωτοβουλία: 115 ψήφοι (17 έδρες)
Νέα Σκακιστική Κίνηση: 35 ψήφοι (4 έδρες)
Ανεξάρτητη Σκακιστική Προοπτική: 18 ψήφοι.
Βρέθηκαν επίσης 3 άκυρα και 1 λευκό.

Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα:
Πρόεδρος: Μακρόπουλος
Αντιπρόεδροι: Ευσταθόπουλος, Κουβάτσος, Θεοδωρίδης, Αντωνιάδης
Γενικός Γραμματέας: Νικολόπουλος
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Πιλάλης
Ταμίας: Μιχαηλίδης
Αναπληρωτής Ταμίας: Μίχος
Έφορος Ανάπτυξης: Βιδάλης
Έφορος Σχολικού Σκακιού: Σκλαβούνος
Έφορος Εθνικών Ομάδων: Καλοσκάμπης
Έφορος Αγωνιστικού Προγράμματος: Ανδρώνης

58 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ώστε οι προσπάθειες των 'αναρχοαυτόνομων', που τάραξαν την Αθήνα, δεν πέτυχαν και ο κ. Μακρόπουλος παραμένει στην εξουσία. Μπαίνουμε στην "τετραετία των διαδόχων".

Schrödinger's Cat είπε...

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των μυστικών ψηφοφοριών της συγκρότησης σε σώμα:

Μακρόπουλος 16 ναι,4 λευκά
Ευσταθόπουλος 15 ναι,1 όχι, 4 λευκά
Κουβάτσος 12, Αλεξίου 4,Λευκά 4
Θεοδωρίδης 16 ναι,4 λευκά
Αντωνιάδης 16 ναι,3 όχι,1 λευκό
Νικολόπουλος,16 ναι,4 λευκά
Μιχαηλίδης 15 ναι,1 όχι,4 λευκά
Πιλάλης 15 ναι ,1 όχι,4 λευκά
Μίχος 16 ναι,4 λευκά
Ανδρώνης 16 ναι, 4 λευκά
Καλοσκάμπης 16 ναι,4 Λευκά
Σκλαβούνος 13 ναι, 2 όχι, 5 λευκά
Βιδάλης 15 ναι, 3 όχι, 2 λευκά

Ανώνυμος είπε...

Bγήκε δηλ. πάλι αυτός ο παράξενος τύπος που πιστεύει ότι το σκάκι είναι για 20 ανθρώπους σε όλοι την ελλάδα-τους επαγγελματίες ενώ όλοι οι άλλοι πρέπει να πληρώνουν για το χόμπυ τους!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι!
Αυτός όμως τί είναι, επαγγελματίας, χομπίστας ή τι άλλο;

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντωνιάδης εκλέχτηκε με τη ΝΣΚ και πήγε με τον Μακρόπουλο; Τα ΟΧΙ που πήρε στην ψηφοφορία είναι από τους δικούς του; Ας διευκρινήσει κάποιος....

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιάννης ο Αντωνιάδης ήταν η πρόταση της ΝΣΚ για τη θέση αντιπροέδρου που πρόσφερε η πλειοψηφία στη ΝΣΚ στα πλαίσια της συγκρότησης ενός αντιπροσωπευτικού προεδρείου και η διατύπωση του σχολίου τον αδικεί χωρίς αιτία. Από εκεί και πέρα, τρέχα γύρευε τι ψηφίζει καθένας σε μια μυστική ψηφοφορία, και γιατί.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΣΟ η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ εκλέγει 15, η ΝΕΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 6 έδρες και η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ καμία έδρα. Η εφορευτική επιτροπή (Σαλταμάρα, Βήχου, Δικαστικός Αντιπρόσωπος) έδωσε κατα πλειοψηφία (μειοψηφούντος του δικαστικού) δύο επιπλέον έδρες στη πρώτη παράταξη τις οποίες αφαίρεσε από τη ΝΣΚ. Η ένσταση που κατατέθηκε από τη ΝΣΚ απορίφτηκε από την εφορευτική (2-1) με το σκεπτικό οτι η βούληση του καταστατικού είναι να πριμοδοτεί την πρώτη παράταξη. Τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί ένσταση στο πρωτοδικείο όπου και προφανώς θα δικαιωθούμε. Δυστυχώς η αλαζονεία και ο αυταρχισμός πάνε μαζί...

Ανώνυμος είπε...

Ζητώ συγνώμη από τον κ. Αντωνιάδη για την ατυχέστατη διατύπωση του αρχικού μου σχολίου. Η άγνοια και η (γενικευμένη) καχυποψία έχουν ολέθρια αποτελέσματα. Και πάλι συγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

α ήταν η Σαλταμάρα στην εφορευτική?
και τι περιμένατε τότε

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον η Σαλταμάρα τα ξέρει καλύτερα από τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο που μειοψήφισε.
Λέτε να έχει τελείωσει την νομική και να μην το ξέρουμε!!

Ανώνυμος είπε...

γιατί η Βήχου απλή γλάστρα ήταν

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η ΝΣΚ με 20% θέλει να πάρει το 29% των εδρών?? Μπράβο θράσος... και η απλή αναλογική... θαύματα κάνει...

Ανώνυμος είπε...

Ο συλλογισμός σου αγαπητέ/ή ανώνυμε/η είναι εκ του προνηρού για την δημιουργία εντυπώσεων και προφανώς στοχεύει στον αποπροσανατολισμό της συζήτηση για την κατευθυνόμενη στάση των μελών της εφορευτικής επιτροπής ενάντια ακόμη και στο δικαστικό αντιπρόσωπο. Η ΝΣΚ δεν διεκδικεί αυτό που περιγράφεται (άραγε το οτι δόθηκε στην πρώτη παράταξη το 81% των εδρών ενώ έχει το 68,45% των ψήφων δεν σας ενοχλεί;). Η ΝΣΚ διεκδικεί την τήρηση του καταστατικού με το οποίο βεβαίως διαφωνούμε. Διεκδικούμε την θέσπιση της απλής αναλογικής ως το μοναδικό σύστημα που εκφράζει την βούληση των σωματείων (τότε η ΣΣ θα έπαιρνε 15 ή 16 έδρες, ή ΝΣΚ 4 ή 5 και η ΑΣΠ 2 έδρες). Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε παραβίαση ακόμη και αυτού του αντιδημοκρατικού καταστατικού για να πριμοδοτηθεί η πρώτη παράταξη. Ας επικεντρώσουμε λοιπόν την κουβέντα μας σε αντικειμενικά γεγονότα και όχι σε κρίσεις που δεν έχουν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα που δημιουργήθηκε.
Και για να μην υπάρξει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις μας, η ΝΣΚ θα προχωρήσει σε πρόταση στο ΔΣ για καταστατική συνέλευση με θέμα την αλλαγή του καταστατικού της ΕΣΟ και την καθιέρωση της απλής αναλογικής.

Ανώνυμος είπε...

Η γνώμη μου είναι ότι η ΝΣΚ έχει σαφώς δίκιο σύμφωνα με το καταστατικό. Η ερμηνεία που δόθηκε παραπάνω από το Γιάννη τον Τσουκαράκη είναι απόλυτα τεκμηριωμένη. Εξάλλου αυτή ήταν και η ερμηνεία της δικαστικής αντιπροσώπου. Βέβαια κατά τη γνώμη μου η δικαιότερη κατανομή, σύμφωνα με την αναλογία των ψήφων που κατέλαβαν, θα ήταν 16 έδρες Μακρόπουλος και 5 έδρες ΝΣΚ.
Βέβαια θα ήθελα από τη ΝΣΚ, στις προτάσεις της για την αλλαγή του καταστατικού να συμπεριλάβει και προτάσεις για τη δημοκρατικότερη διεξαγωγή των εκλογών και την καλύτερη αντιπροσώπευση της ψήφου των σωματείων. Τα σωματεία που ψήφισαν με εσωτερικά μαϊμού, χωρίς συμμετοχή σε διασυλλογικές διοργανώσεις, είναι ένα σημαντικό θέμα αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος. Και ειλικρινά εκπλήσσομαι από την κυνικότητα των συμβούλων της συμπολίτευσης που αρνούνται να πάρουν θέση για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Schrödinger's Cat είπε...

Συζήτηση για το θέμα της κατανομής των εδρών και της ένστασης που κατέθεσε η ΝΣΚ διεξάγεται και στο blog "ελληνικά, σκακιστικά, πολιτικά" εδώ

Ανώνυμος είπε...

Γιάννης Σπυρακόπουλος:
"Τα σωματεία που ψήφισαν με εσωτερικά μαϊμού, χωρίς συμμετοχή σε διασυλλογικές διοργανώσεις, είναι ένα σημαντικό θέμα αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος. Και ειλικρινά εκπλήσσομαι από την κυνικότητα των συμβούλων της συμπολίτευσης που αρνούνται να πάρουν θέση για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα."

Ερώτηση:
Στους συμβούλους της συμπολίτευσης με την κυνικότητα, περιλαμβάνετε και τον κ. Σκυριανόγλου ή θεωρείτε ότι αυτός δεν γνώριζε τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε:

Το να προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις ή να "αναγκάσεις" το Γιάννη το Σπυρακόπουλο να στραφεί εναντίον μου το θεωρώ άστοχο για να μη πω ύπουλο, ειδικά όταν κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου.

Δε θα μπω σε συζήτηση μαζί σου καθώς, αντίθετα ίσως από άλλους, θεωρώ ότι οι ανώνυμες συζητήσεις, εύκολα παρεκτρέπονται και ευτελίζονται και αυτό είναι κάτι που το έχουμε δει πολλές φορές τόσο σε αυτό όσο και σε αλλα σκακιστικά κι όχι μόνο fora.

Να πω μόνο ότι με το Γιάννη το Σπυρακόπουλο είμαστε στενοί προσωπικοί φίλοι από το 1985, έχουμε συνεργαστεί πολύ στενά όλα αυτά τα χρόνια στα πλαίσια λειτουργίας του Σ.Ο.Αιγάλεω και η μεταξύ μας σχέση είναι τόσο καλή ώστε να μπορούμε να ξεπερνάμε τις όποιες διαφορές μας, ειδικά σε τέτοιου είδους ζητήματα. Μη προσπαθείς λοιπόν να στρέψεις τον ένα απέναντι στον άλλο.

barbis είπε...

Ωχ Δημήτρη τι έκανες?Έθιξες την ανωνυμία του άλλου?Τώρα θα βγει ο Φίλιππος και θα σου πει ότι ανώνυμοι και επώνυμοι έχουν τα ίδια δικαιώματα κ.τ.λ.

barbis είπε...

Και πέρα από τα αστεία συγχαρητήρια στη ΝΣΚ για την επιτυχία της στις εκλογές.Μπράβο και στον κύριο Τσουκαράκη που αν και δεν το γνωρίζω προσωπικά από τα γραφόμενα του φαίνεται σοβαρός και τίμιος άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε πρόβλημα στο Σ.Ο. Αιγάλεω, γιατί άδικα θα παλεύετε.
Παρατηρήσεις με πολιτικού τύπου επιχειρήματα είναι ευπρόσδεκτες, αλλά δεν είναι σωστό να μπαίνουν προσωπικές αιχμές. Ευτελίζεται και η συζήτηση.

Ανώνυμος είπε...

Γενικά, σε κάθε παρόμοια συζήτηση είναι σκόπιμο να αποφεύγουμε την προσωποποίηση των θεμάτων ή να μεταφέρουμε την έμφαση από το επιχείρημα στον υπογράφοντα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει προσωπική ευθύνη όσον αφορά σε παρελθόντα γεγονότα, αλλά ότι η μακροπρόθεσμη επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος θα πρέπει να απεγκλωβίζεται από αναφορές σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Και για να μη θεωρητικολογώ, θα αναφέρω ένα πρόσφατο "ζεστό" συγκεκριμένο παράδειγμα. Στην ιστοσελίδα της ΕΣΟ αναρτήθηκε πρόσφατα προσωπικός απολογισμός με την υπογραφή του Γιώργου Μακρόπουλου, απολογισμός ο οποίος δεν είχε εγκριθεί από το Δ.Σ. της Ε.Σ.Ο., αλλά ούτε είχε καν παρουσιαστεί σε αυτό για συζήτηση και έγκριση. Χαρακτηριστικό είναι ότι κάμποσα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ο. πρωτοδιάβασαν το κείμενο αφού είχε δημοσιευτεί. Δεδομένου μάλιστα ότι επρόκειτο για προεκλογική περίοδο, εκτός από το ότι πρόδιδε κακή λειτουργία του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ο., αυτή η ενέργεια συνιστούσε καταχρηστική χρήση της ιστοσελίδας από τον τότε Πρόεδρο του Δ.Σ. ως άτομο. Το λάθος αναγνωρίστηκε έμπρακτα και διορθώθηκε, αφού στη συνέχεια το κείμενο αποσύρθηκε (έχοντας βέβαια προηγουμένως αξιοποιηθεί προεκλογικά από την παράταξη που διοικούσε τότε την Ε.Σ.Ο. και κέρδισε ξανά τις εκλογές).

Η προσωπική ευθύνη του Μακρόπουλου γι' αυτό το θέμα υπάρχει και πρέπει να αποδοθεί. Από την άλλη πλευρά, για την επίλυση του προβλήματος απαιτείται η γενικότερα σωστή λειτουργία του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ο., ώστε να κατατίθεται από τον εκάστοτε αρμόδιο έγκαιρα ένα εισηγητικό σχέδιο απολογισμού, να κρίνεται, να εγκρίνεται, απορρίπτεται ή τροποποιείται από το σώμα, και μόνο τότε να δημοσιοποιείαι. Αυτή η σωστή λειτουργία δεν έχει να κάνει καθόλου με τον οποιοδήποτε Μακρόπουλο, αλλά με το σύνολο του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ο. και τις ατομικές ευθύνες όλων ανεξαιρέτως των μελών του. Ας ελπίσουμε ότι η σωστή λειτουργία του συνόλου θα είναι με τη νέα σύνθεση τέτοια, ώστε στο μέλλον παρόμοιες ενέργειες θα προλαμβάνονται και δεν θα διορθώνονται εκ των υστέρων.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σπυρακόπουλε,
χάνετε κάθε ίχνος αξιοπιστίας που είχατε, όταν αναιρείτε όσα εσείς ο ίδιος γράφετε λίγο νωρίτερα.
Και τελικά δεν απαντάτε:
Γνώριζε ο κ. Σκυριανόγλου για τα σωματεία - μαιμούδες ή όχι;

ΥΓ: Κύριε Σκυριανόγλου, το ερώτημά μου δεν απευθυνόταν σε σας και αφού δεν θέλετε διάλογο μαζί μου, γιατί τόση φούρια να "απαντήσετε" πριν τον κ. Σπυρακόπουλο; Για την ταμπακιέρα, έχετε να μας πείτε τίποτα;

barbis είπε...

Τελικά ας βγει κάποιος να μιλήσει για αυτά τα σωματεία που ψήφισαν με εσωτερικά μαϊμού!Αν δεν είναι ο Δημήτρης Σκυριανόγλου που προσωπικά θεωρώ έντιμο άνθρωπο ας είναι ένας από τους υπόλοιπους 20!Ας μας πουν για παράδειγμα με τι αποδεικτικά στοιχεία έδωσαν δικαίωμα ψήφου στην Κυπαρισσία μια από ότι φαίνεται εντελώς ανενεργή ομάδα?

Ανώνυμος είπε...

uparxoun swmateia maimou?
kai psifizoun kai stis ekloges?
apokleietai!


me skakistikous xairetismous

Ανώνυμος είπε...

Κυπαρισσία; Επαρχίας Τριφυλλίας, νομού Μεσσηνίας; Εννοείτε την ομάδα "Δίων" Κυπαρισσίας;

Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

Τουμπεκί ψιλοκομμένο ο κ. Σκυριανόγλου για τα σωματεία μαιμού που ψήφισαν στις εκλογές της ΕΣΟ. Ποιούμεν την νήσσαν τώρα κύριε Δημήτρη; Όσο δεν απαντάτε αν γνωρίζατε για όλα αυτά, τα συμπεράσματα βγαίνουν εύκολα. Μόνος σας κατεδαφίζετε την εικόνα και το όνομα που είχατε φτιάξει στον σκακιστικό κόσμο, κι όλα αυτά για μια καρέκλα... Αξίζει τον κόπο;

Ανώνυμος είπε...

Η Νέα Σκακιστική Κίνηση ευχαριστεί όλους τους εκπρόσωπους των σωματείων που πήραν μέρος στην Γενική Συνέλευση της ΕΣΟ την Κυριακή 7 Δεκέμβρη 2008, ιδιαίτερα αυτούς που με την ψήφο τους διασφάλισαν την ύπαρξη αντιπολίτευσης και διαφορετικής φωνής στο ΔΣ. Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα το ομόφωνο λιτό ψήφισμα της ΓΣ για το φόνο του παιδιού.

Ωστόσο, είμαστε αναγκασμένοι να σημειώσουμε ότι η –για πολλοστή φορά- απουσία απολογισμού του ΔΣ το λιγότερο που δείχνει είναι περιφρόνηση προς τα σωματεία. Η ΝΣΚ πιστεύει ότι είναι υποχρέωση του ΔΣ να απολογείται για τα πεπραγμένα του, και θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι η ιστοσελίδα της ΕΣΟ χρησιμοποιήθηκε προεκλογικά για την προβολή του προσωπικού απολογισμού του προέδρου του ΔΣ.

Στις διαδικασίες της συνέλευσης και ιδιαίτερα στις αρχαιρεσίες αποτυπώθηκε η ενίσχυση της αμφισβήτησης της πλειοψηφίας της ΕΣΟ και της πολιτικής της. Ειδικά στις αρχαιρεσίες, όπου για πρώτη φορά μετείχαν 3 παρατάξεις, σημειώθηκε σημαντική ενίσχυση της ΝΣΚ (35 από 28 ψήφοι). Το εκλογικό αποτέλεσμα αναδείχνει ακόμα πιο έντονα το άδικο του εκλογικού συστήματος (παράταξη με πάνω από 10% των ψήφων μένει εκτός ΔΣ) και την επικαιρότητα του πάγιου αιτήματος της ΝΣΚ για απλή αναλογική.

Η “Νέα Σκακιστική Κίνηση” κατάθεσε ένσταση όσον αφορά την κατανομή των εδρών που αποφάσισε η Εφορευτική Επιτροπή. Θεωρούμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό πρέπει να δοθούν 6 έδρες στη ΝΣΚ και όχι 4 όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία η εφορευτική επιτροπή.. Η ένσταση που κατατέθηκε μετά την καταμέτρηση απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία από την Εφορευτική Επιτροπή, με μειοψηφούντα τον δικαστικό αντιπρόσωπο. Η ΝΣΚ θα διεκδικήσει αυτό που δικαιούται με βάση το απαράδεκτο εκλογικό σύστημα που ισχύει, δίχως να σταματά να διεκδικεί την εφαρμογή της απλής αναλογικής σε όλα τα επίπεδα.

Η Νέα Σκακιστική Κίνηση θα δράσει μέσα και έξω από το Διοικητικό Συμβούλιο και τα άλλα όργανα της ΕΣΟ στο πνεύμα των θέσεων και πολιτικών που διατύπωσε προεκλογικά. Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση υπόδειξη ή κριτική, στη συνεργασία με κάθε σωματείο ή σκακιστή.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι υποχρεωμένος ο Κος Σκυριανόγλου να απαντάει στην παπαριά του κάθε ανώνυμου.Οποιος έχει στοιχεία για πέτσινα τουρνουά που δώσανε δικαίωμα ψήφου ας το καταγγείλει ΕΠΩΝΥΜΑ και με ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Με την ευκαιρία η ΝΣΚ ενίσχυσε τη δύναμή της σε αριθμό σωματείων, αλλά σε ποσοστό πήρε πάλι 20% και κάτι,δηλαδή στα ίδια με την προ
4ετίας επίδοση,όταν ψήφιζαν πολύ λιγότερα σωματεία.

Ανώνυμος είπε...

Χρήζει συνηγόρου ο κ. Σκυριανόγλου;
Δεν μπορεί να απαντήσει μόνος του;
Ποιός είναι; Ο Αβραμόπουλος ή ο Καραμανλής; Όπως καταλαβαίνετε, δεν με ενδιαφέρει και δεν ρωτάω αν γνώριζε ο Μακρόπουλος και τα τσιράκια του για τα σωματεία μαιμού, γιατί ξέρω την ποιότητα και την ηθική υπόσταση των ανθρώπων. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ξέρω, αν κάποια άτομα που θεωρούσαμε ηθικά, διαχωρίζουν τη θέση τους ή όχι...

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμος (αυτός που έγραψε τα τελευταία σχόλια):

Ξεκαθάρισα ότι σε τέτοιου είδους συζητήσεις με ανώνυμους δεν εμπλέκομαι! Επειδή βλέπω ότι επιμένεις, αν θες να μου προσάψεις ή να ρωτήσεις κάτι, ειδικά όταν σαφώς υπονοείς μομφή προς το πρόσωπό μου, έχε το θάρρος να το κάνεις επώνυμα.
Προφανώς κι έχω απάντηση στο ερώτημά σου όμως το blog δεν είναι λαϊκό δικαστήριο ώστε να μου ζητάς να απολογηθώ για πράξεις ή επιλογές μου ειδικά όταν οι "καταγγελίες" είναι ανώνυμες.

Συνεπώς ή μίλα επώνυμα και πάρε την ευθύνη αυτών που θα γράψεις ή -καλύτερα- κάνε εσύ τουμπεκί.

Αν δεν έχεις τα "άντερα" να γράψεις στο blog μπορείς να μου στείλεις e-mail ή να με πάρεις τηλέφωνο.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σκυριανόγλου,
Όσο συνεχίζεις να απαξιείς να απαντήσεις στο εύλογο ερώτημά μου,
τόσο επιβαρύνεις τη θέση σου. Επ' ευκαιρία, το ερώτημα για τα μαιμού σωματεία, τέθηκε και από προγενέστερους σχολιαστές επώνυμα, δεν είδα την ευαισθησία σου όμως, σαν μέλος μιας διοίκησης που βάλλεται, να απαντήσεις αν οι κατηγορίες είναι αληθινές. Ή μήπως περιμένεις να σε καλέσει κάποιος εισαγγελέας ή ανακριτής, για να αξιωθείς να απαντήσεις;
Όλοι έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας πλέον για το ποιόν σου και για τα υπόλοιπα λαμόγια που τα "βρήκατε" με τον Μακρόπουλο.
Άλλωστε αν δεν ταιριάζατε, δεν θα συμπεθεριάζατε...

Ανώνυμος είπε...

Τα απειλητικά σχόλια να λείπουν κύριε προηγούμενε ανώνυμε....τραμπούκε

Δυσφημείς όλους τους υπόλοιπους ευπρεπείς ανώνυμους......Κόφτο.

Schrödinger's Cat είπε...

Πρώτος εγώ υποστήριξα και συνεχίζω να υποστηρίζω πως οι απόψεις κρίνονται από το περιεχόμενό τους και όχι από το status της ανωνυμίας ή της επωνυμίας (ανώνυμος και ο ίδιος κατά τους πρώτους 9 μήνες του ιστολογίου!).
Παρεμβάσεις όμως όπως αυτή που δημοσιεύεται δυο σχόλια παραπάνω, με διάχυτη αίσθηση προσωπικής απειλής, δεν αρμόζουν στο πνεύμα του ιστολογίου. Ανάλογου ύφους σχόλια, θα αφαιρούνται στο μέλλον. Και πιστεύω, δικαιολογημένα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ "ευπρεπή" ανώνυμε,
τραμπούκοι είναι αυτοί που κερδίζουν εκλογές με αθέμιτα μέσα, και τα σωματεία μαιμού είναι ένα από αυτά τα αθέμιτα μέσα. Από πότε η επίκληση της απονομής δικαιοσύνης αποτελεί απειλή;
Η έννοια του δικαίου αποτελεί απειλή μόνον για τους παρανομούντες. Αν εσείς και τα λαμόγια της ΕΣΟ είστε παραβατικοί τύποι, τότε δικαιολογημένα αισθάνεστε απειλούμενοι.
Όσο για την ευπρέπεια αυτού του blog, πράγματι αυτό το blog "σφύζει" από ευπρέπεια...

Κύριε Γάτε,
που είδατε την προσωπική απειλή;
Εγώ απλώς καυτηρίασα την απροθυμία του κ. Σκυριανόγλου να απαντήσει, αν δεν υπάρξει επίσημο κατηγορητήριο. Και οι δικαιολογίες περί ανωνυμίας είναι αστείες. Ανώνυμος είναι ο κ. Μπαρμπής που έθεσε το ίδιο θέμα; Είδατε αυτός να πάρει κάποια απάντηση; Αυτό στη λαική γλώσσα λέγεται τουμπεκί ψιλοκομμένο. Και δεν είναι μόνον ο κ. Σκυριανόγλου. Όλα τα λαμόγια της παράταξης Μακρόπουλου κάνουν την πάπια, γιατί έχουν λερωμένη την φωλιά τους...

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμε,

Το ύφος της απάντησής σου αλλά και οι απαντήσεις που έλαβες (ακομη και από το διαχειριστή του blog!) δικαιώνουν 100% την επιλογή μου να μη θέλω να μπω σε τέτοια συζήτηση για τον απλό λόγο ότι δεν επιθυμείς διάλογο αλλά για κάποιο λόγο προσπαθείς μόνο να μου επιτεθείς και μάλιστα προσωπικά!

Θέτεις ένα θέμα (αν υπήρχαν ή δεν υπήρχαν "μαϊμού" σωματεία στις εκλογές) και προσπαθείς να με "σύρεις" σε απάντηση-απολογία.

Πρώτον δεν καταλαβαίνω γιατί έχω υποχρέωση να απαντήσω σε οποιαδήποτε αιτίαση προβάλλεται σε αυτό το blog, ειδικά όταν κάποιος ανώνυμα προσπαθεί να εκβιάσει την απάντησή μου.

Δεύτερον, δε σε ενδιαφέρει να κάνεις συζήτηση αλλά απλά να μου τη "στήσεις": Αν πω ότι υπήρχαν μαϊμού σωματεία τότε είμαι λαμόγιο που το ήξερα και δεν έκανα τίποτα, αν πω ότι δεν υπήρχαν μαϊμού σωματεία είμαι λαμόγιο γιατί λέω ψέμματα (κατά τη δική σου άποψη αφού είσαι πεπεισμένος ότι υπήρχαν), αν δεν απαντήσω, πάλι είμαι λαμόγιο γιατί φοβάμαι το διάλογο και έχω κάτι να κρύψω. Ό,τι και να πω ή δεν πω θα βγεις να θριαμβολογήσεις γιατί με "τσάκωσες" και με έχεις ήδη καταδικάσει στη συνείδησή σου.

Όπως σου ξαναείπα απάντηση έχω στην ερώτηση που θέτεις αλλά δε θα με αναγκάσεις, ειδικά με αυτό τον τρόπο, να στη δώσω. Δε νιώθω εξάλλου και την ανάγκη να το κάνω. Να σου πω μόνο ότι η συνείδησή μου είναι απόλυτα ήσυχη.

Τέλος, ο τρόπος που χρησιμοποιείς την ανωνυμία σου δείχνει φανερά τη θρασυδειλία σου. Συνεπώς είσαι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει για λαμόγια κτλ. Όταν δεν έχεις καν το θάρρος της γνώμης σου (γιατί η ανωνυμία αυτό ακριβώς σημαίνει στην παρούσα περίπτωση, φοβάσαι να φανερώσεις ποιός είσαι ώστε να συνδεθεί η άποψη με συγκεκριμένο πρόσωπο) σε παρακαλώ συνέχισε να κάνεις τουμπεκί και μη μας κάνεις μαθήματα ηθικής.

Προσωπικά όσες φορές γράφω σε αυτό ή σε άλλα blogs το κάνω πάντα επώνυμα και ο καθένας, ακόμη και τύποι σαν εσένα, μπορούν να με κρίνουν. Θα συνεχίσω να το κάνω γιατί, αντίθετα με εσένα, δε φοβάμαι ούτε έχω κάτι να κρύψω.Οι δε λεονταρισμοί σαν τους δικούς σου δε με φοβίζουν ούτε νιώθω να απειλούμαι από ανθρωπάκια σαν και του λόγου σου (γιατί αν ήσουν τίποτα περισσότερο θα είχες τουλάχιστον πρόσωπο)

Η κουβέντα αυτή, τουλάχιστον από τη μεριά μου, σταματά εδώ. Σε αφήνω στη μιζέρια σου... Καληνύχτα...

G GEORGOPOULOS είπε...

πιστεύω ότι ο κ Σκυριανόγλου έχει δίκιο για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ανώνυμες καταγγελίες, από την στιγμή που τίθενται με αυτόν τον ιδιότυπο τσαμπουκά.
όσο για το αν υπάρχουν σωματεία μαιμούδες τα οποία ψήφισαν στην συνέλευση της ΕΣΟ, εγώ θα πω ότι σίγουρα υπάρχουν σωματεία ανά όλη την Ελλάδα που οι παράγοντες τους χρησιμοποιούν περίεργες τακτικές για να έχουν αυτά τα σωματεία δικαίωμα ψήφου.
ο κ. Σκυριανόγλου γνωρίζει πολύ καλά ότι συγκεκριμμένα περίεργα περιστατικά έχω αναφέρει δημόσια στο ΔΣ της ΕΣΟ, πληρώνοντας προσωπικά το τίμημα με ενέργειες που στρέφονται εναντίον μου και μάλιστα τις τελευταίες μέρες κορυφώνονται...
πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς ενδιαφέρονται για το υγιές σκάκι και γι αυτό οφείλουν να περιφρουρήσουν τον χώρο... γι αυτό δεν είναι κακό κ Σκυριανόγλου να παραδεχτούμε το πρόβλημα από όπου και αν προέρχεται

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σκυριανόγλου,
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Διαλέγεις τον δρόμο της φυγομαχίας, παρότι πολλοί σχολιαστές αυτού του blog, ανώνυμα και επώνυμα (κ. Μπαρμπής), έθεσαν το θέμα, και περιμένουν μια απάντηση από κάποιο εύθικτο μέλος της διοίκησης της ΕΣΟ. Αποδεικνύεται ότι η ευθιξία είναι άγνωστη έννοια για σένα και τους υπόλοιπους "νενέκους". Καταλαβαίνω τη δυσκολία σου να δώσεις οποιαδήποτε απάντηση: Δεν δυσκολεύεσαι να απαντήσεις αν γνώριζες ή όχι για τα μαιμού σωματεία. Αυτό που δυσκολεύεσαι να εξηγήσεις είναι, είτε γνώριζες είτε όχι, γιατί εσύ συμμετέχεις σε μια τέτοια διοίκηση που είναι χωμένη στα σ...ά μέχρι το λαιμό... Φαντάζομαι για να συμμετέχεις σε μια τέτοια διοίκηση, που ούτε καν μπαίνεις στον κόπο να την υπερασπίσεις, θα υπάρχουν σπουδαίοι λόγοι ...εθνικού συμφέροντος...

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος μίλησε για την "τετραετία των διαδόχων" στην ΕΣΟ. Ένας από τους υποψήφιους διαδόχους κατήγγειλε προ ημερών στην Αστυνομία την απαγωγή του από κουκουλοφόρους.

Ανώνυμος είπε...

Προς Schrodinger cat - ναι οι αποψεις μπορουν να κρινονται απο το περιεχομενο αλλα , ο
διαβοητος πλεον "ανωνυμος" δεν εκφερει αποψεις.
Επιδεικνυει πρωτοφανη και γραφικη κακοβουλια, Κατηγορει - επιτιθεται , κοινως κανει
"bashing" και μαλιστα χωρις αποδειξεις.

Επειδη ομως μου προκαλει ευθυμια η υπαρξη, τα γραφομενα, ο ειρμος αλλα και τα επιχειρηματα των ατομων - καφενιων οπως του "ανωνυμου", εχω να πω τα εξης :

Οντος “Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν", αν και ελαβε αρκετες φορες απαντηση, επανερχεται ακαθεκτος καθε φορα με μια σταθερη εκφυλιστικη πορεια.

Αν ο ιδιος ο "ανωνυμος" εχει ιδία γνωση, εμπειρια και αποδειξεις περι των σωματειων "μαιμου" πως και δεν τα παρουσιαζει επισημα αλλά ζητα απο ενα μελος
της ΕΣΟ να "απολογηθει" ? Και πως απεκτησε αυτή τη γνώση ο "ανωνυμος" ?


Γιατι οφειλει να "απολογηθει" η να εκφερει αποψη σε κατι που ο ιδιος ο Σκυριανογλου
δεν θα μπορουσε να εχει αμεση γνωση/μαρτυρια ? Εαν το ζητουμενο γενικα ειναι η εκλειψη / προληψη εμφανισης φαινομενων οπως τα σωματεια "σφραγιδα" , τοτε μιλαμε για αναμορφωση κανονισμων. Εαν το ζητουμενο ειναι ειδικα καποιο δεδομενο σωματειο , τοτε ,
χωρις υπαρξη στοιχειων και αμεση γνωση/μαρτυρια, η οποια "ετυμηγορια" και "θεση"
ειναι ανευ αξιας και επισφαλη.

Τα γραφομενα του "ανωνυμου", ειναι απλώς μια προσπαθεια να εμπλεξει τον Σκυριανογλου εμμεσα σε μια υποθεση που, περιεργως, δεν προσκομιζουν αποδειξεις οι
"κατηγοροι".
Ειναι μια προσπαθεια να σπιλωσει ο "ανωνυμος" ατομα και υποληψεις κρυμμενος (πιστευει
προς στιγμης) πισω απο το "ανωνυμος".
Βεβαια μιας και ζητειται να απολογηθει εκ μερους της ΕΣΟ , να απολογηθει για την οποια ΤΕΔ η ακομη και για την ηττα του ΠΑΟ ?

Και να ειπωθει το εξης , εαν υπαρχουν σωματεια ανενεργα , ή αν θελετε "μαιμου", το να
ειναι καποιος ανενεργος αποτελει και μομφη, όπως το λευκο, και προς την κατευθυνση
του κυριου "ανωνυμου".
Καφενεια οπως ο "ανωνυμος" η αν θελετε "ακατανομαστος", με περικεφαλαια και προσφορα
την μιζερια αποτελουν καλο λογο να παρατησει κανεις το σκακι. Εαν Θελει να σωσει το ελληνικο σκακι ο "ανωνυμος" μπορει να ξεκινησει με τον εαυτο του.

Μιας και επικαλειται,απειλει περι διακαιοσυνης, ανακριτων κλπ ο "ανωνυμος", θα κανει
καλα να γνωριζει οτι ειναι υπολογος για οσα γραφει και δεν υπαρχει ανωνυμια στο
διαδυκτιο.

Λενε πως στο σκακι μαθαινεις οτι η αιτια για μια ηττα μας ειναι ο εαυτος μας. Με την λογικη του "ανωνυμου" πρεπει να ξαναγραφτει αυτο - αιτια για μια ηττα ειναι ολοι οι υπολοιποι και τα απειρα σωματεια μαιμου.
Για αυτο και θα παλευει ξανα στις επομενες εκλογες απεγνωσμενα για το οριο του 20% και για μια καρεκλα ο αγαπητος μου "ανωνυμος".


*~bogo~*

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ανώνυμε που υπογράφεις ως bogo,
Αναφέρεσαι 13 φορές στον ανώνυμο, λες και είναι έγκλημα να γράφει κανείς ανώνυμα, λες κι εσύ γράφεις επώνυμα... Αν είμαι εγώ ο παράνομος που γράφω ανώνυμα στο blog, και όχι όσοι κάνουν πλαστογραφίες και σωματεία μαιμούδες στην πραγματική ζωή, τότε συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει κάθε ανώνυμος, όπως εσύ, "να ξεκινησει με τον εαυτο του". Ξεκίνα λοιπόν εσύ να γράφεις επώνυμα και θα σ' ακολουθήσουν και όλοι οι ευπρεπείς ανώνυμοι...
Όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης,
δεν καταλαβαίνω γιατί ο κ. Σκυριανόγλου, αφού δεν νοιώθει καθόλου στριμωγμένος, χρειάζεται κάποιους ανώνυμους συνηγόρους να υπερασπιστούν την τιμή του.
Όταν κάποιος αισθάνεται ότι κατηγορείται άδικα, είναι εύλογο να απαντήσει και να αποκαταστήσει την αλήθεια και την τιμή του.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ ποτέ δεν απευθύνθηκε από κανέναν (επώνυμο ή ανώνυμο), προσωπική κατηγορία προς τον κ. Σκυριανόγλου, αλλά μόνον ερωτήσεις του έγιναν και διευκρινίσεις του ζητήθηκαν, από την πρώτη στιγμή ο κ. Σκυριανόγλου έκατσε από μόνος του τον εαυτό του στο εδώλιο του κατηγορουμένου και συμπεριφέρεται με νοοτροπία κατηγορουμένου, δηλαδή "ξέρω αλλά δεν απαντώ, για να μην επιβαρύνω τη θέση μου". Η όλη συμπεριφορά του δείχνει κάποιο άτομο που δεν συμμετείχε πιθανότατα ενεργά στην απάτη, αλλά που αισθάνεται συνενοχή.
Και αυτό είναι το μόνο θετικό...
Κατά τα λοιπά, όλοι περιμένουμε, ανώνυμοι και επώνυμοι, οποιαδήποτε απάντηση ή διευκρίνηση, από κάποιο εύθικτο μέλος της διοίκησης Μακρόπουλου, αν υπάρχει πια...

G GEORGOPOULOS είπε...

πάντως εγώ που έγραψα επώνυμα θα περίμενα μία απάντηση από τον κ. Σκυριανόγλου ή από όποιο άλλο μέλος της διοίκησης της ΕΣΟ

Ανώνυμος είπε...

Gia poia akrivws swmateia maimoudes milame? Afou grafete pou grafete peite kai se mas tous koinous thnitous na kseroume...

Ανώνυμος είπε...

Αφού θέλετε τόσο πολύ μια απάντηση πάνω σε αυτό το θέμα γιατί δεν κάνετε ένα επίσημο αίτημα στο αρμόδιο όργανο για να σας απαντήσει;

Μόνο με αυτό το τρόπο μπορείτε να υποχρεώσετε κάποιον να σας απαντήσει (αν και δεν ισχύει απόλυτα αυτό από την εμπειρία που έχω από την ΕΣΣΝΑ...).

Ανώνυμος είπε...

Για επώνυμους, ανώνυμους και "ανώνυμους":
-Κανένα σωματείο δεν υπέβαλλε ένσταση κατά του καταλόγου των εχόντων διακαίωμα ψήφου.
-η Κυπαρισσία από όσο ξέρω, που αναφέρθηκε από το Γιάννη, δεν ψήφισε στις εκλογές(άρα δεν στήριξε την παράταξη Μακρόπουλου)
-από το καταστατικό μπορεί ένα σωματείο να ψηφίσει με βάση μόνο εσωτερικά τουρνουά αρκεί να έχει 10 αθλούμενους στην ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ από τη ΓΣ χρονιά ανεξάρτητα από την ημερομηνία εγγραφής του στα μητρώα της.
-Ασφαλώς ο ανωτέρω κανονισμός μπορεί να αποτελέσει θέμα συζήτησης ή και τροποποίησης,όμως το γεγονός ότι ορισμένα σωματεία ψήφισαν ΝΟΜΙΜΑ με βάση αυτόν, δεν αναιρεί την ουσία αυτών των εκλογών που είναι η πολύ μεγάλη αποδοχή της παράταξης Μακρόπουλου-ΝΣΠ από την πλειοψηφία των σωματείων.

Ανώνυμος είπε...

Άραγε γιατί μόνο κάτι ανώνυμοι, σαν τον προλαλήσαντα, βγαίνουν και στηρίζουν την διοίκηση Μακρόπουλου;
Οι επώνυμοι πραιτωριανοί του "Εμβέρ Χότζα" του ελληνικού σκακιού, που κρύβονται;
Τόσο δύσκολο τους είναι πια, να υπερασπίσουν τον ευεργέτη τους;

*~bogo~* είπε...

Προς Γεωργοπουλο
Εσυ αγαπητε Γεωργοπουλε , που περιμενεις ακομη απαντηση , εε να περιμενεις.
Στο μεσοδιαστημα ομως , εξηγησε αν θες που βρισκοσουν οταν δωθηκαν οι λιστες με τα ενεργα σωματεια και ειχε ο καθε ενας το χρονο και δυνατοτητα να υποβαλλει ενσταση.
Ειχες απαχθει απο εξωγηινους ? η ειχες διακτινιστει σε αλλο ηλιακο συστημα ?
Τιποτα δεν εκανες . Η λιστα ψηφιστηκε και απο την ΝΣΚ, την αντιπολιτευομενη παραταξη
στο ΔΣ. Κανεις δεν εκανε καμια κινηση μεσα στις προβλεπομενες προθεσμιες αλλα ουτε και στη γενικη συνελευση μιλησε κανεις για σωματεια "μαιμου" και ερχεστε τωρα, κατοπιν εορτης, και ζητατε τι ? Και λεω "ζητατε" γιατι ειμαι σε συγχηση σε ποια παραταξη εισαι τελικα και πότε , δηλαδη με ποιες απολαβες.


- Προς προηγουμενο ανωνυμο
Και συ μαλλον ειχες διακτινιστει σε αλλο ηλιακο συστημα μαζι με το Γεωργοπουλο- αν
εχεις να πεις κατι πες το, (που δεν εχεις γιατι θα το ειχες πει ηδη η και πραξει).
Αντι αυτο γεμιζεις τη στηλη με spam αποκαλωντας τους αλλους "Χοτζα" και "πραιτωριανοί" , εσυ του λογου σου τι εισαι? Ανεπιδεκτος μαθησεως ? Η απλως αλλο ενα
καφενειο που αρεσκεται να ριχνει λασπη αριστερα και δεξια ?
Στοιχεια περι "μαιμου" δεν εχεις και θες να σου πουν, ποιος και τι για αυτο που ουτε
θες να κατανομασεις? Εισαι σοβαρος?

- Προς τον αγαπητο μου "ανωνυμο"
Δυσκολευεσε να καταλαβεις καποια πραματα. Δεν ειπα οτι ειναι παρανομο να γραψεις κατι ως ανωνυμος, οι ευθυνες ξεκινουν απο οταν λες οτι ο αλλος παρανομησε η ηταν συνεργος.Ο Σκυριανογλου δεν ξερω τι χρειαζεται η οχι , απλα ειδα μια κατευθυνομενη
και περιεργη επιθεση και εξεφρασα τις σκεψεις μου.
Αν πασχεις απο αμνησια , δυστυχως για σενα εγω δεν πασχω .Τα γραφομενα σου ειναι στο
blog οπου τον αποκαλεις μαζι με ολους της ΕΣΟ λαμογιο και νενεκο.
Οποτε ασε αγορινα τα περι "Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ ποτέ δεν απευθύνθηκε από κανέναν (επώνυμο ή ανώνυμο), προσωπική κατηγορία προς τον κ. Σκυριανόγλου"
Αν αναδιπλωθηκες τουλαχιστον πες συγνωμη και οχι να μας βγαλεις και στραβους.
Η τακτικη να αποπροσανατολιζεις τη συζητηση ειναι κουραστικη.
Ρωτησα εχεις στοιχεια για τα "μαιμου"?, που τα βρηκες ? και γιατι και εσυ μαζι με
τους προηγουμενους συμπασχοντες δεν κανατε ενσταση?
Δεv εχεις στοιχεια αλλα υποψιες ? Πες σε ποια σωματεια αναφερεσε ? Αν δεν ορισεις
καποιο τοτε κατηγορεις ολα τα σωματεια.
Οταν ενα σωματειο ειναι οικονομικως αλλα και αγωνιστικα ενταξει, τι πρεπει να κανει
η ΕΣΟ? να παρει τηλεφωνο τον καθε παιχτη που επαιξε σε ενα εσωτερικο τουρνουα? Να αναμορφωθουν οι κανονισμοι? Δεν ξερω ποια εινα η λυση αλλα σιγουρα οχι το να
κατηγορονται ατομα πετωντας αοριστες καταγγελιες.

pwn3d again <3

*~bogo~*

Ανώνυμος είπε...

Α ρε bogo! Το post σου το καταευχαριστήθηκα! Είπες αυτά που σκέφτεται αρκετός κόσμος. Επιτέλους τύποι σαν το Γεωργόπουλο και τον "ανώνυμο" ας έχουν λίγη αυτογνωσία.

G GEORGOPOULOS είπε...

σας ευχαριστώ για το παραλήρημά σας...νάστε καλά...ελπίζω το αφεντικό να σας δώσει κανένα ξεροκόματο!!

*~bogo~* είπε...

Προς Γεωργοπουλο
Οφειλω να πω οτι εχεις πολυ Θαρρος αλλα πολυ περισσοτερο θρασος.
Αν καταλαβες αυτα που εγραψα ως παραληρημα , λυπαμαι και ανησυχω για σενα.Βεβαια υπαρχουν και αλλοι σαν εσενα που "διακοσμουν" το ελληνικο σκακι αλλα ειπαμε αγορι μου μη το παρακανουμε.
Πολυ απλα πηγες για μαλλι και βγηκες κουρεμενος.
Δεν προσμενω ξεροκαμματα απο κανενα αφεντικο γιατι δεν εχω και ουτε εχω αναγκη απο ξεροκαμματα - εσυ αντιθετος οπως απεδειξες στις εκλογες, πηδας απο την μια παραταξη στην αλλη ,εν ριπη οφθαλμου, αναζητωντας τις μεγαλυτερες απολαβες και
αδιαφοροντας για τα παντα πλην του εαυτουλακου σου. Εισαι τυχερος που δεν υπαρχουν και παραπάνω παραταξεις, θα παθαινεις καμια υπερκοπωση.
Να πω επισης απο ειρωνιες και φαφλατολογιες εισαι καλος. Απο ουσια? Απαντα στα ερωτηματα που εθεσα και μετα ελα να μου μιλησεις για ηθος.

pwn3d again <3

*~bogo~*

G GEORGOPOULOS είπε...

βλέπω το χοντραίνεις και διαλέγεις να με σπιλώσεις γράφοντας διάφορα περί απολαβών που πείρα ή κυνηγάω...
δεν πειράζει συνέχισε να τα γράφεις για να δω τι θα αποδείξεις ότι είσαι: καλός ΧΑΦΙΕΣ ή καλός ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ...

ΥΓ προφανώς και έχω διακτινιστεί σε άλλο ηλιακό σύστημα ...με τρομάζει η ίδεα να ήμουν αναγκασμένος να συνυπάρχω μαζί σου...

*~bogo~* είπε...

Προς Γεωργοπουλο
Εσυ το χοντραινεις οσο εξακολουθεις να τα βαζεις μαζι μου και δεν απαντας στα ερωτηματα που εθεσα.Και σου υπενθυμιζω , γιατι δεν εκανες ενσταση οταν επρεπε? Και ποια επιτελους ειναι αυτα τα σωματεια?

Μου προκαλει μεγιστη ανυσυχια αυτο που εγραψες στο τελευταιο σχολιο σου: "βλέπω το χοντραίνεις και διαλέγεις να με σπιλώσεις γράφοντας διάφορα περί απολαβών που πείρα ή κυνηγάω..."
Αγαπητε μου, αλλο "πηρα" και αλλο "πειρα"- δεν ειναι απλα ορθογραφικο λαθος, αυτο λεγετε φροϋδικό ολίσθημα δηλαδη όταν αντί να πεις αυτό που θες, σου ξεφεύγει
κάτι που πραγματικά σκέφτεσαι.Δεν τολμω να σκεφτω τι σημαινει αυτο.

Δεν εχω προθεση να σε σπιλωσω - τα καταφερνεις ολα μια χαρα μονος σου με τις πραξεις σου και τα λεγομενα σου.
Και για αναλυσω και λιγο το τι γραφεις, για να ειναι καποιος χαφιες θα γνωριζει τα "απλυτα" του αλλου, ετσι δεν ειναι? Αρα θες να μας πεις οτι εχεις απλυτα? Δεν ξερω, απλα ρωτω. Τωρα ως προς το προβακατορικο να σου υπενθυμισω οτι δεν ειμαι εγω που πηδα απο μια παραταξη στη αλλη και φωναζει για μαιμου σωματεια , ακαιρα και χωρις αποσειξεις σπιλωνοντας ετσι το συνολο των σωματειων.
Να σου πω κατι σε φιλικο επιπεδο - να βγεις κερδισμενος σε μια αντιπαραθεση μαζι μου δεν θα βγεις.Αν θες, απαντα σε αυτα που σε ρωτησα ως προς τα μαιμου σωματεια και ασε τις ιστοριες και τα μελοδραματα αν θες να σωσεις κατι απο την υποληψη σου.
Κατα τα αλλα ,εφ'οσον συνεχισεις και στο ηλιακο συστημα που εισαι, θα σε ρωτω παλι τα ιδια -
γιατι δεν εκανες ενσταση οταν επρεπε? Και ποια επιτελους ειναι αυτα τα σωματεια?

pwn3d again <3
*~bogo~*

G GEORGOPOULOS είπε...

έχω τρομάξει από την εξαντλητική ανάκριση....σταμάτα...ομολογώ, ομολογώ δεν υπάρχουν σωματεία μαϊμούδες, δεν υπάρχουν σωματεία φαντάσματα, είναι όλα προϊόν φαντασίας...
ουφ μου έφυγε ένα βάρος...τα είπα και ξαλάφρωσα...

εντάξει τώρα ? ... άντε γεια....

ΥΓ πιστεύω μετά την ομολογία μου να πάρεις το πιστοποιητικό νομιμοφροσύνης

Ανώνυμος είπε...

Άσε, Γεωργόπουλε, σε ξέρουμε και σένα. Πολλά χρόνια τώρα, για ένα ξεροκόμματο απ'τον "Εμβέρ" παλεύεις κι'εσύ. Σε θυμόμαστε από τις παλιές (και με κακές συνθήκες) διοργανώσεις των Νεανικών στην Αχαία, σε θυμόμαστε κι'από τις απίστευτες ίντριγκες, το θλιβερό αλληλοβρίσιμο και τα ανεπανάληπτα "αλληλοκαρφώματα" των παραγόντων του πατραικού σκακιού. Καλύτερα να λουφάξεις!

G GEORGOPOULOS είπε...

άντε δεν θα βγει και κανένα; άλλος κουκουλοφόρος να βρίσει? άντε δείξτε στα αφεντικά τι καλά παιδιά είστε...

μόνο που δεν έχεται καταλάβει πόσο γραμμένους τους έχω...

πάντως πρέπει να αισθάνεσθαι,πολύ μα πολύ άντρες που βρίζεται άνετα...χωρίς να ξέρει ο άλλος ποιος έιστε...μπράβο

Ανώνυμος είπε...

Μη ταράζεσαι τόσο πολύ, G. G., κάνεις και πολλά ορθογραφικά λάθη!

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια κ. Γεωργόπουλε ότι ήσουν υποψήφιος με μία παράταξη και ψήφισες άλλη?
Πες μας γιατί αυτό κυκλοφορεί ευρέως σε Πάτρα, Αθήνα και ΝΣΚ..

G GEORGOPOULOS είπε...

ατύχησες...ήξερα ότι θα υπάρξουν κάποιοι προβοκάτορες σαν και σένα και γι αυτό φρόντισα να ψηφίσω φανερά...για να υπάρχουν στοιχεία για το τι ψήφισα...

άλλος κουκουλοφόρος θα βγει να ρίξει λάσπη?

Ανώνυμος είπε...

Πραιτωριανοί, παρατρεχάμενοι και λοιπό σκυλολόι του Εμβέρ,

Σας πείραξε το Εμβέρ μάλλον, γιατί Χότζας ανέκαθεν έβγαινε στις παρτίδες του...
Μήπως προτιμάτε το Τσαουσέσκου;