Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Τα κάλαντα - μια εκδοχή

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακάματε Γάτε!

Μη σταματάς, μη σταματάς να αναρτάς!

405 αναρτήσεις σε ένα χρόνο και έχουμε και λίγες μερούλες ακόμη. Αν βάλουμε ότι (χωρίς να μας ρωτήσεις) έκανες και λίγες μέρες ρεπό, η απόδοσή σου είναι ηρωική.

Να σ' έχει η Κάισσα κι ο Διόνυσος καλά.

Εν μέρει Christmas (λογοκλοπή από το Ποντίκι)

Ανώνυμος είπε...

Άσιμος ε; Χρόνια πολλά σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=nWMTF5fLA6o

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Γάτε, καλές γιορτές!

Και νάσαι καλά επειδή μας απόδειξες ότι το σκάκι δεν είναι σώνει και καλά ξεκομμένο από όλα τα άλλα, ούτε οι σκακιστές είναι απαραίτητα βαρετοί μονόχνωτοι.

Πάντα "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ", λοιπόν!

Schrödinger's Cat είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες.

Unknown είπε...

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

χρόνια πολλά και από μένα

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά και τις θερμότερες ευχές στον blogger και σ' όλους τους φίλους του ιστολογίου."Εκ μέρους δε γινώσκομεν και εκ μέρους προφητεύομεν·Όταν δε έλθη το τέλειον, τότε το εκ μέρους καταργηθήσεται." Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει "το τέλειον" στον καθένα, όπως κι αν το ορίζει, το προσδοκά και το επιθυμεί.
(Ατομικά εύχομαι...μέσα στο 2009 να ανακαλυφθεί απόρριψη της φορσέ νούλας που έχει-κατ' επιλογήν- ο λευκός στην Pirc/Austrian Attack!!)

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά, πρωτίστως υγεία και καλή δύναμη για τη νέα χρονιά.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, αυτός ο τύπος στο βιντεάκι δεν είναι που αυτοκτόνησε? Και μας τραγουδάει ότι σα με καλέσει η πατρίδα, εγώ θα κάνω τον κουφό, δεν έχω πατρίδα και δε θυσιάζομαι για κανένα κλπ. Ε και, θα μου πείτε. Κάποια στιγμή, σ'αυτό μάλλον το μπλογκ, διάβασα ότι κι ο Πουλαντζάς έκανε το ίδιο. Εντάξει, άλλος δηλώνει ομοφυλόφιλος σαν τον Freddie Mercury των Queen, άλλος το παίζει αυτόχειρας όπως οι προαναφερόμενοι, ο καθένας ό,τι γουστάρει κάνει στη ζωή του.
Σίγουρα όμως κάθε είδους αντισυμβατικότητα συνιστά εμφατική επιλογή. Δεν υποβαθμίζω το έργο και την προσφορά κανενός σ'αυτήν την κοινωνία, άλλωστε δικαιωμάτων κι ελευθεριών απολαμβάνουν και οι άεργοι ακόμη. Πάντως αυτή η εμφατικότητα αναζητάται κι ευρίσκεται από πολλούς π.χ.στα τραγούδια των Queen, όπου υπάρχουν γκέι μηνύματα, όπως και στο έργο του Νικόλα Ασίμου με πολλά στοιχεία αυτοπροσδιορισμού, λες κι είναι αυτοβιογραφία όπου προεξοφλεί το τέλος του. Δεν τον αμφισβητώ με κανέναν τρόπο, αλλά ο εν λόγω κύριος λίγο ως πολύ μας λέει ή όχι πόσο αβάσταχτα ανυπόφορη είναι αυτή η μαύρη η ζωή και ας δώσουμε όλοι ένα φούντο και να, εγώ πρώτος θα το κάνω σε λίγο κλπ? Νοηματοδοτείς δηλαδή τη ζωή σου γύρω από μια πλουτοκρατία που ευθύνεται λέει για όλα και γι'αυτό φουντάρεις γενικώς? Τίποτε άλλο δεν έχει ουσία στη ζωή αυτή, μόνο το ότι κάποιοι πάντα κερδοσκοπούν στις πλάτες των άλλων και πρέπει ή να τους στήσουμε όλους στον τοίχο ή να πάμε να πνιγούμε? Περιπτώσεις σαν του Παύλου Μελά που παράτησε την μπουρζουαζία και τα κοσμικά, για να πάει να θυσιαστεί για τη Μακεδονία είναι τίποτα μαλάκες? Χίλιες φορές προτιμώ Καζαντζίδη ή Μπέλλου ξέρω'γώ παρά αυτήν τη μασκαράτα. Σιγά μη σπάσω και στο κλάμα, επειδή ο Πακιστανός δεν έχει να φάει, όταν δολοφονούνται εκεί ακόμη οι Μπούτο. Κάθε λαός χύνει ποταμούς αίματος για να ζουν οι επόμενες γενιές άνετα, όπως εμείς, που είμαστε σε θέση να φιλεύουμε και δυο Πακιστανούς όντες χρεωμένοι διεθνώς.

Ανώνυμος είπε...

Μισητέ Αλεξήνωρ,

Το μήνυμά σου με προβλημάτισε πάρα πολύ αλλά μετά από σκέψη κατέληξα στο ότι ο ρόλος σου είναι αναγκαίος και ψυχοθεραπευτικός. Βλέπεις, κάθε άνθρωπος με δύο (2) ή περισσότερα εγκεφαλικά κύτταρα ξεσπάει διαβάζοντας όλες αυτές τις ρατσιστικές αηδίες, τους ομοφοβικούς κομπλεξισμούς, τις εθνικιστικές κορώνες και τις άλλες έννοιες με τις οποίες μολύνεις τούτο το ιστολόγιο.

Έτσι ενώ σε κάποιον γεννάς την ανάγκη να σε βρίσει, ή να πιεί τα μυαλά σου φλαμπέ, ή να τραβήξει το καζανάκι, κάποιος άλλος νοιώθει την ανάγκη να σου εξηγήσει με επιχειρήματα, ή να επιδείξει αυτοσυγκράτηση – και μέσω αυτής να ανέλθει σε μια ανώτερη κατάσταση ύπαρξης.

Για τους ανωτέρω λόγους θεωρώ την συμβολή σου -αλλά και την ύπαρξη σου γενικότερα- δώρο σε όλους εμάς που όντας άθεοι (και φυσικά αδύναμοι, φιλότουρκοι και πισωγλέντηδες) δεν πιστεύουμε σε δοκιμασίες του βενζεβούλ και ζητάμε κάτι ποιο χειροπιαστό και βρώμικο.

Στο κάτω-κάτω της γραφής όλα είναι χρήσιμα σε αυτή την παλιοζωή. Και το παχύ έντερο επίσης.

Ανώνυμος είπε...

Ομοφοβία ε? Ωραίο φρούτο κι αυτό, μην πούμε κάτι για τους ομοφυλόφιλους, αμέσως γινόμαστε ομοφοβικοί, έτσι? Λες και δεν είναι κάτι αντίθετο με τα προστάγματα της φύσης, αλλά κάτι συνηθισμένο, εντελώς φυσιολογικό. Εγώ δεν κατακρίνω την ιδιαιτερότητα, αλλά κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει το γεγονός ότι μια τέτοια επιλογή ξεφεύγει από τα ειωθώτα, συνιστά κάτι αφύσικο, όχι όμως απαραίτητα κατακριτέο, να εξηγούμαστε ε?
Την άποψή σας ωστόσο για τον εν λόγω καλλιτέχνη στο βιντεάκι δεν την άκουσα. Μιλάει για μπουρζουαζία κι εγώ σας εξηγώ με τον Παύλο Μελά ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο. Ο συγκεκριμένος ήρωας δεν έσφαξε Τούρκους και Βούλγαρους με το τσουβάλι, απλά παράτησε τα κόρτε και τις καντάδες, τη χλίδα και την καλή κοινωνία για έναν αγώνα που σήμερα τείνει να ξεχαστεί και να αμφισβητείται. Αυτός είναι γνήσιος ηρωισμός και πατριωτισμός, όχι οι πέτρες στους μπάτσους και να δηλώνεις δεν έχω πατρίδα. Αυτό δηλαδή σημαίνει εθνικιστική έξαρση? Αν θεωρούμαι εγώ εθνικιστής κι αντισημίτης, που δεν είναι ορθός όρος μια και δεν αναφέρομαι στους Σημίτες γενικώς, ξέρετε Μεσοποταμίας, Συρίας κλπ, αλλά μόνο στους Ιουδαίους, επειδή λέω πράγματα που δεν αρέσουν, τότε εσείς όλοι που βάλλετε κατά της Ελλάδος ιστορικά, πολιτικά και σε κάθε σας κοινωνική εκδήλωση, όπως στο εν λόγω μπλογκ, είστε 100% ανθέλληνες κι από τους πιο επικίνδυνους μάλιστα γιατί δράτε από μέσα με τρόπο υπόγειο και υποσυνείδητο και στόχο τη σκέψη της νεολαίας μας, ώστε να ηρωοποιήσει στη θέση του Π.Μελά τον αναρχικό και το ανόητο ολοκαύτωμα αρχών και ιδανικών. Άπατρις κι άπολις, να τι είσαστε κύριε. Κανείς δεν απαίτησε εξολόθρευση Εβραίων εδώ και το ότι το επικαλέιστε είναι δείγμα ομοφοβίας. Αν νιώθετε άβολα κι ελάχιστα περήφανος ως Έλλην, επιζητείστε συντροφιά στους Εβραίους, που ποτέ δεν ήθελαν πατρίδα, συνιστώντας ξένο σώμα σε τόσα και τόσα κράτη, ακόμη και μετά την ίδρυση του επίσημου Κράτους του Ισραήλ, το οποίο παρασκηνιακά βοηθάνε κατευθύνοντας την εξωτερική πολιτική σπουδαίων χωρών. Άλλο ένα επεισόδιο παίζεται αυτές τις μέρες στην Παλαιστίνη. Αλίμονο στη μικρή Ελλαδίτσα, άκου εθνικισμό οι Άραβες, αυτοί χρόνια τώρα τρώγονται μεταξύ τους. Τι άλλο θ'ακούσω Θεέ μου.

Ανώνυμος είπε...

Τέκνον μου, μ' αυτά που γράφεις και λίγα ακούς.

Ανώνυμος είπε...

Θεέ, να η Ελλάδα, δεν είναι η πιο ευλογημένη χώρα του κόσμου? Ούτε τυφώνες, ούτε τσουνάμι ούτε σεισμοί μας ταλανίζουν. Νά'σαι καλά, αλλά συγχώρα μας. Να, μόνο η δημοκρατία μας ενοχλεί λιγάκι, αν κι εδώ γεννήθηκε, ευλογία και κατάρα μαζί. Καθένας κάνει και λέει ό,τι γουστάρει, κλέβει, εξαπατά, στήνει off-shore εταιρείες και το παίζει και φιλελεύθερος πολιτικός άμα λάχει με δικό του κόμμα σαν τον Αβραμόπουλο, το Μάνο, το Σαμαρά κλπ. Ποιός θυμάται τον Αντωνάκη το Σαμαρά που έλεγε στους Βορειοηπειρώτες να εγκαταλείψουν τις από αιώνων εστίες τους και να έρθουν στην αγκαλιά της μητέρας πατρίδας, πρόσφυγες σα τους Μικρασιάτες, που έφυγαν κακήν κακώς από τη Σμύρνη, το Παρίσι της Ανατολής, για να συναντήσουν την καχυποψία και των φθόνο των γηγενών συμπατριωτών τους? Άλλο που δε θέλανε τότε οι Αλβανοί να βρουν ευκαιρία να ξεσπάσουν με νέους διωγμούς. Και τη δικαιοσύνη ποιός τη φοβάται, όταν πρόεδρος του Άρειου Πάγου είναι πάντα ένας ημέτερος?
Ελλάδα, η πατρίδα του Αριστοτέλη. Στα "Πολιτικά", 1253α, συγκρίνει τον άνθρωπο χωρίς πόλη ("άπολις") με ένα απομονωμένο πούλι στο παιχνίδι "πεσσοί". Χρησιμοποιεί τη λέξη "άζυξ" για να περιγράψει το απομονωμένο πούλι που μένει αφρούρητο και κατά συνέπεια ευάλωτο σε χτυπήματα. Κι αν ηχεί φασίστας στα τρυφερά αυτάκια κάποιων, ω Θεούλη, ο Αριστοτέλης και ιδίως ο Πλάτωνας, λυπάμαι πολύ, γιατί μιλάνε για αλήθειες που ισχύουν εδώ και χιλιάδες χρόνια και ποτέ δε θα πάψουν να επαληθεύονται.
Ίσως κάποιοι να διαθέτουν ένα τρίτο μάτι, στο μέτωπο, και να βλέπουν καλύτερα από μένα, αλλά τουλάχιστον δε βλέπουν τι γίνεται γύρω τους, μέχρι κι ο Ερντογκάν καταδίκασε το Ισραήλ και οι Αμερικάνοι μόνο μιλάνε για εχθροπραξίες αμφιμερώς, λες και οι Άραβες ήταν ποτέ ικανοί για κάτι πέρα από επιθέσεις-αυτοκτονίες. Αν δε σας ενοχλεί που ο παγκόσμιος πλούτος συγκεντρώνεται στα χέρια Εβραίων κυρίως, σεβαστέ Θεούλη, πάω πάσο. Αλλά όχι να έχουν και το θράσος να σφάζουν και να το παίζουν μετά καπάκι θύματα ναζιστικής θηριωδίας. Σε βάζουν σε πειρασμό ν'ανακηρύξεις τον Χίτλερ άγιο, δε σε βάζουν?
Ευχαριστώ ταπεινά που αξιώθηκες να επισκεφτείς το δούλο σου, έστω και μέσω σιχαμερών, απάτριδων ερπετών.

Ανώνυμος είπε...

...
Είναι πραγματικός ή μας κάνει πλάκα κάποιος τόσο καιρό??
Όχι ο Θεός, γι αυτόν έχω πειστεί ότι δεν υπάρχει, για τον Αλεξήνωρ λέω

Ανώνυμος είπε...

Εκλεκτόν Τέκνον Αλεξήνωρ,
Μην κολάζεσαι. Όχι και άγιος ο Χίτλερ. Ο Κατακλυσμός μου ήταν παιδική σκανδαλιά μπροστά του. Άν απαντούμε τις γενοκτονίες με γενοκτονίες δεν θα μείνει κανείς να με δοξάζει. Ξέρω, ξέρω, θα μου πεις για το οφθαλμόν αντί οφθαλμού για τους οδόντας και τις χείρες. Ήτο νεανική απερισκεψία. Όταν τα έλεγα αυτά δεν υπήρχαν όπλα μαζικής εξόντωσης. Όχι, παιδί μου, άσε τον Αδόλφο. Αυτός καλά βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τον ακολουθήσαν καμπόσοι ακόμη εκεί πέρα.
Α! Θα λησμονούσα. Καλή χρονιά στα ερπετά τούτου του ιστολογίου. Μην μου ζητάτε χειροπιαστά πράγματα αυτές τις μέρες. Μόνο πνευματικώς δύναμαι να συνεισφέρω. Ευχές για σύνεση, σωφρονία, εργατικότητα, υπακοή και εγκαρτέρηση.

Ανώνυμος είπε...

Η πρεσβεία του Ισραήλ περιμένει τις πέτρες σας και τις κόκκινες μπογιές εν είδει αίμοτος. Άντε λοιπόν, δε θα τα ρίξετε για τους δολοφόνους ενός ολόκληρου λαού. Α, ξέχασα, δολοφόνοι είναι μόνο οι μπάτσοι ε? Γι'αυτούς και τα προξενεία μας στο εξωτερικό αποκλείσαμε και σημαίες ελληνικές κάψαμε και κόκκινοι σαν πασχαλιάτικα αβγά βαφτήκαμε και οργισμένοι δηλώσαμε για το θάνατο του Αλέξη. Βεβαίως, νιώθουμε μένος για τη χώρα τούτη και κραυγάζουμε παντού που μας προσφέρει συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα, ώστε να την καθιστούμε μπουρδέλο διεθνώς. Άντε μπράβο όλοι σας που κόπτεστε για ελευθερίες και δικαιώματα, πηγαίνετε να βρίσετε και τους Εβραίους, αν σας βαστάει. Σας φακελλώσανε αμέσως και σας την έχουνε στημένη αν τα βάλατε μαζί τους. Σπάστε και κάνα τζάμι της πρεσβείας τους ντε, έτσι για το γαμώτο.

Ανώνυμος είπε...

@Αλεξήνωρ

Ρε συ! Το σεξ το δοκίμασες? Έστω αυστηρώς ετεροφυλικό, αυστηρώς σε ιεραποστολική στάση, τέλος πάντων έτσι όπως το κάνετε εσείς οι κανονικοί έλληνες..

Θα σε βοηθήσει πιστεύω

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο φιλαράκο, κι εγώ για κει το πήγαινα το πράγμα. Λοιπόν, δοκίμασε ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση της, όταν την έχεις μπροστά σου ανάσκελα, δίνει φοβερή θέα στο στόχο κι ευθυβολία. Όταν είναι κείνη από πάνω, βάλτο από κάτω σου και το "καβαλίκεμα" γίνεται απόλαυση. Ειδικά όταν η γυναίκα σηκώνει τα πόδια ψηλά στους ώμους σου, ανεβαίνουν κατακόρυφα οι πιθανότητες να την γκαστρώσεις. Συνιστάται για μελλοντικούς νέους γονείς. Προσωπικά το προτιμώ στα όρθια για πρακτικούς λόγους, έχουμε και δουλειές. Πάντως τυχαίνει καμιά φορά να μπαίνω από πίσω ("Back Door Man" που τραγουδάει κι ο Jim Morrison των Doors) και να έχω πιει και λίγο, οπότε μπερδεύω τις τρύπες, αν με πιάνεις. Άντε και καλό βόλι.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Αλεξήνωρ, αυτό ήταν το λιγότερο χυδαίο post που έχεις γράψει το τελευταίο δίμηνο.. Αν με πιάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Χυδαιότης, τι υποκειμενικότητα κι αυτή ρε παιδιά. Λίγη ελευθεριότητα μπορούμε να έχουμε κάποτε επιτέλους? Αμάν με αυτήν την ελευθερία, την έχουμε σακατέψει στη χώρα αυτή. Άλλος μιλάει για παχύ έντερο, άλλος για βλάχους, άλλος για πατριδοκάπηλους, ένα σωρό τρόποι υπάρχουν να εκχυδαΐσει κανείς και να παραστήσει το σύγχρονο που έχει απεκδυθεί κάθε μισαλλοδοξία και σκοταδισμό. Κι όταν μιλάμε σοβαρά και λέμε τη σκάφη σκάφη χωρίς γενικεύσεις κι αοριστίες, κάποιοι βγάζουν όση χολή διαθέτουν σα σουπιές και θολώνουν τα νερά. Κανείς δεν παριστάνει τον Ελληναρά, ούτε θα διοριστεί στο Δημόσιο κανείς με εξέταση DNA ότι τρέχει ελληνικό αίμα στις φλέβες του. Υπάρχουν όμως γύρω μας κάποιοι λαοί που τα παίρνουν αυτά ακόμα στα σοβαρά και το να λέμε δεν έχουμε πατρίδα, επειδή μας κυβερνάνε αλήτες δε βοηθάει, έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος? Υπάρχει πιο χυδαίο από το να δείχνεις τα γεννητικά σου όργανα στον αστυνομικό που ριψοκινδυνεύει τη ζωή του κάθε νύχτα με όλα τα κατακάθια ή φταίνε οι πολιτικοί που ο άλλος καταντά πρεζόνι και σκοτώνει για τη δόση του? Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δώσεις χυδαία μορφή στη ζωή σου και τις ζωές των άλλων εκτός π.χ.από τα ναρκώτικα, ειδικά με τη μάσκα του ιδεολόγου που συμπαρασύρει τη νεολαία σε διαγραφή της ιστορίας και των παραδόσεων μονοκοντυλιά. Πιο χυδαία τσόντα από το κάψιμο στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη δεν είδα ποτέ μου. Στρατιώτες είμαστε όλοι για μια ζωή, μην το ξεχνάτε, για μια γυναίκα, για τα παιδιά μας, τους γονείς και τ'αδέρφια μας, την πατρίδα μας. Ασίμος, άι σιχτίρ πια, το λέω στη γλώσσα που καταλαβαίνεις, τουρκιστί.

Ανώνυμος είπε...

Μισητέ Αλεξήνωρ,

Για ποιο λόγο γράφεις άραγε σε τούτο το ιστολόγιο; Θαρρείς πως θα αλλάξεις τα μυαλά κάποιου πετυχαίνοντάς τον στο μάτι με το σωστό επιχείρημα; Πως θα πείσεις τους ανθρώπους που δεν συμφωνούν μαζί σου ότι είναι χυδαιότερο να δείχνεις τα γεννητικά σου όργανα σε ένα μπάτσο από τις ιδέες που αντιπροσωπεύειες;

Ο μόνος διάλογος που μπορεί να γίνεται με τα άκρα είναι αυτός των σφαλιάρων. Δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω. Λυπάμαι που υπάρχεις. Ντρέπομαι λίγο ως άνθρωπος. Ντρέπομαι και λίγο ως Έλληνας αν θέλεις (αφού σου αρέσει αυτό το σχήμα) αλλά ως εκεί. Δεν θα βάλω και τα κλάματα.

Εσύ ντρέπεσαι λίγο για μένα ως Έλληνας πρωτίστως, και ως γνήσιος ετερόφυλος φυσικά. Λυπάσαι που υπάρχω αλλά δεν θα βγάλεις και το περίστροφο να με καθαρίσεις (ή μήπως όχι;)

Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που πιστεύουν ότι ο λόγος σου είναι κέρδος. Διαφωνώ και μαζί τους. Ο αντίλογος για μένα πρέπει να δοκιμάζεται αλλά όταν η γλώσσα είναι διαφορετική φοβάμαι πως γίνεται ένα απλό άλλοθι, μια δικαιολογία, ένας κακός για να βρίζουμε.

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το 2009 να σκοντάψεις και να πέσεις από τη σκάλα (χωράει το χιούμορ στο ναζισμό;)

Χρόνια πολλά σε όλους

Ανώνυμος είπε...

Καλή Χρονιά. Χαχαχα, όχι δε γίνεται, έχω πέσει από σκάλα κάποτε και τη γλίτωσα με κάτι ράμματα στο δόξα πατρί, δεν την παθαίνω πάλι, διαλέξτε κάτι άλλο π.χ.τροχαίο, ηλεκτροπληξία, επίθεση σμήνους μελισσών ή καρχαρία, να με κερατώσει η κοπελιά μου (ή να με παρατήσει, το προτιμώ), οτιδήποτε. Πάντως σ'εμένα δεν είστε καθόλου μισητός, ούτε τα γραφώμενά μου αποτελούν έκφραση κανενός είδους αποστροφής, εκτός από λίγες εν βρασμώ στιγμές οργής, αντιθέτως θεωρώ ότι είμεθα πολύ λίγοι αριθμητικά στη γωνίτσα αυτή που λέγεται Ελλάδα για να νιώθουμε τόσο έντονη έχθρα. Οι Τούρκοι είναι σαφώς δεκαπλάσιοι και οι προθέσεις τους, αν κρίνει κανείς από αυτά που κάνουν στους Κούρδους, δεν είναι διόλου αγαστές. Φυσιολογικά, ως αρσενικό, όταν έρχεσαι κατά μέτωπο με άλλο αρσενικό, όχι για να πλακωθείτε απαραιτήτως, απλά στα πλαίσια γνωριμίας, δε μπορεί κανείς ν'αποφύγει την εντύπωση που προκαλεί το αρρενωπό της κορμοστασιάς, οι φαρδυές πλάτες και τα χοντρά κότσια. Δεν τ'αξιολογούν γυναίκες μόνο αυτά, αλλά και άνδρες στα πλαίσια του αναπαραγωγικού ανταγωνισμού, δε σημαίνει ότι είσαι γκέι. Ένας τέτοιος αντίστοιχος συσχετισμός με τους Τούρκους, όχι ντε και καλά εν όψει σύρραξης, απλά συγκρίνοντας στοιχεία οργάνωσής τους κοινωνιολογικά, θρησκευτικά, οικονομικοπολιτικά, με βάζει σε μαύρες σκέψεις, καθώς με τόσα μύρια προβλήματα παραμένουν διαχρονικά οι Τούρκοι συμπαγείς πίσω από μια στρατοκρατούμενη οργάνωση. Δε μισώ κανένα, να εξηγούμαι, ειδικά αν έχει κολλητούς Τούρκους ή γαμπρό ή νύφη από κει, αλλά όχι να δικαιολογούμε και γκρίζες ζώνες και τα σχετικά, οι διεκδικήσεις ενός μιλιταριστικού καθεστώτος τέλος δεν έχουν. Στο Ισραήλ σαν προεκλογική εκστρατεία κάνουν πόλεμο και σφάζουν Παλαιστίνιους, στο Ελλάντα από την άλλη για να προκληθούν εκλογές κι εν όψει αυτών, έγινε ένας μίνι εμφύλιος το μήνα που πέρασε, αφού καλά και σώνει "έχουμε πόλεμο" όπως λένε τα τσογλάνια. Αν πιάσει κανείς στα χείλη του λέξεις όπως ασφάλεια, πατρίδα, τάξη, έθνος, να εδώ το βρήκαμε τον φασίστα αμέσως. Συνεπώς, το να βλέπεις όλο και λιγότερη νεολαία μας στις εκκλησιές, όπου κάποτε έρχονταν σ'επαφή και σύναπταν σχέσεις οι νέοι, μπορεί να σημαίνει άνοδο πνευματικού και βιοτικού επιπέδου, οπότε αποχαιρετούμε το σκοταδισμό της θρησκείας, αλλά σημαίνει ότι φεύγουν μαζί και οι διδαχές της, με αποτέλεσμα η νεολαία να μην μπορεί να διακρίνει π.χ.την αντίσταση στην πλουτοκρατία και την υποκουλτούρα του καταναλωτισμού από την προσβολή θεμελιωδών αξιών, μέχρι και της ίδιας της έννοιας του "έθνους" στο σύνολό της. Όταν δείχνεις τα γεννητικά σου στο μπάτσο, δεν είναι ανδρεία ούτε μαγκιά, επειδή υπάρχουν αστυνομικοί βόδια, είναι προσβολή στο πρόσωπο κάθε σύννομου πολίτη που κοιτάει να προσφέρει στην κοινωνία όπου ζει με τις υπάρχουσες συνθήκες κάθε φορά χωρίς να προσπαθεί να φέρει τα πάνω κάτω και χάος (βασικές έννοιες η προσαρμοστικότητα και η αλληλοκάλυψη ανεξαρτήτως περιβάλλοντος και όχι μόνο για το στρατό ε?). Επιπλέον, ούτε τους Εβραίους μισώ, αναφέρω μόνο αδιαμφισβήτητα ιστορικά στοιχεία και παραδόσεις τους, πράγματα που ούτε οι ίδιοι αρνούνται, άρα μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας και μην κραυγάζετε "αντισημίτης, αντισημίτης".
Τέλος πάντων, σας εύχομαι υγεία και μακροημέρευση και να πετύχετε στο νέο έτος να κάνετε τους λιγότερους το δυνατό από τους γύρω σας, εχθρούς σας. Χαίρετε.

Ανώνυμος είπε...

arelis.gr

περιεχει ερωτονομικον το πιο σεξοουαλικο βιβλιο ολων των ειδων
ακαταλληλο για ηλίκιες κατω των 18 ετων