Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Αξιωματικοί και Ίπποι στο Φινάλε


Σε συνέχεια της αγωνιστικής και προπονητικής τους δραστηριότητας, ο Σ.O.Παγκρατίου και ο Σ.Μ.Α.Ο.Καισαριανής, σας καλούν να συμμετάσχετε σε μηνιαία προπονητικά σεμινάρια που θα δώσει ο συγγραφέας και προπονητής σκακιού Ηλίας Κουρκουνάκης στο εντευκτήριο των δύο συλλόγων, στην οδό Ζηνοδότου 22, στο Παγκράτι.
Πρόκειται για μια σειρά σεμιναρίων σε συγκεκριμένα θέματα, τα οποία θα ολοκληρώνονται σε 4 δίωρες συναντήσεις, κάθε Πέμπτη 8-10μ.μ. Θα υπάρχει αυστηρός περιορισμός συμμετοχής μέχρι 8 άτομα, ώστε η προσωπική συμμετοχή του καθενός να είναι εξασφαλισμένη. Σε κάθε συνάντηση θα μοιράζονται ειδικά σχεδιασμένες σημειώσεις. Θα υπάρχει εισφορά στους συλλόγους 40 ευρώ και για τα μέλη τους 30 ευρώ, για το σύνολο κάθε σεμιναρίου.
Το 8ο σεμινάριο για το 2008 (11ο συνολικά) θα πραγματοποιηθεί από 27 Νοεμβρίου μέχρι και 18 Δεκεμβρίου, με θέμα «Αξιωματικοί και Ίπποι στο Φινάλε». Θα εξεταστούν οι ιδιαιτερότητες κάθε κομματιού και η αντιπαράθεσή τους σε διαφορετικά είδη θέσεων, με έμφαση στη διάταξη των Πιονιών και σε τυπικά λάθη που γίνονται από παίκτες και σχολιαστές.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 210-7564995 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση kourkoun@otenet.gr . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: