Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

2ο Εαρινό Τουρνουά Τριανδρίας

(Δελτίο Τύπου): Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 26 Απριλίου, το 2ο εαρινό σκακιστικό ανοικτό τουρνουά Τριανδρίας, που διοργάνωσαν οι σκακιστικοί σύλλογοι Ο.Σ.ΤΡΙΑ. και ΠΑ.Τ., με την υποστήριξη και υπό την αιγίδα του Δήμου. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 121 σκακιστές και σκακίστριες. Πρώτος στη γενική κατάταξη αναδείχθηκε ο T. Γκαλούνοφ με 6.5 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι Σ. Αργυρούδης, Ν. Γαλόπουλος και Ν. Λαγοπάτης με 6 βαθμούς και ακολούθησαν οι Σ. Κύβελος και Ι. Μηνάς με 5,5.

Καλύτερη αθλήτρια στην κατηγορία των γυναικών αναδείχθηκε η Τ. Γκαλούνεβα. Στην κατηγορία των νέων κάτω των 16 ετών πρώτευσε ο Π. Γαλόπουλος και ακολούθησαν οι Κ. Κωνσταντινίδης και Μ. Νερουλίδης. Στις νέες κάτω των 16 ετών πρώτευσε η Β. Μήτρου και ακολούθησαν η Α. Βαφειάδου και η Δ. Γκουντιντά. Στα αγόρια κάτω των 14 ετών πρώτος αναδείχθηκε ο Π. Παπαδόπουλος και ακολούθησαν οι Ι. Αγοραστούδης-Βλάχος και Μ. Παλάσκος. Στην ηλικία κάτω των 12 ετών πρώτο αγόρι ήταν ο Ι. Γάκης με δεύτερο τον Ι. Τετεπουλίδη και τρίτο τον Γ. Χατζηγρηγορίου, ενώ στα κορίτσια πρώτευσε Φ. Αγοραστούδη-Βλάχου και ακολούθησαν οι Αικ. Προκοπίου και η Ι. Σταμούλη. Τέλος στην ηλικία κάτω των 10 ετών πρώτο αγόρι ήταν ο Ι. Προκοπίου με δεύτερο τον Φ. Μαργαρίτη και τρίτο τον Λ. Γιαννουλάκη, ενώ στα κορίτσια πρώτευσε η Κ. Σταμούλη και ακολούθησαν οι Γ. Κουτσούρα και η Αικ. Πάσογλου.

Βραβεύθηκαν ακόμη ο Σταύρος Σκόνδρας, ως βετεράνος αθλητής, καθώς και οι Κ. Μπετσάκος, Ε. Κυριακίδης και Ά. Μαστρακούλη, που ήταν οι μικρότεροι σε ηλικία αθλητές των αγώνων. Επίσης βραβεύθηκε η Σ.Α.Θ. «ο Γαλαξίας», που αναδείχθηκε καλύτερη τριμελής ομάδα. Τέλος απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους χορηγούς του τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: