Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Εικόνες


Η μαρμάρινη σκακιέρα του Μάικλ Τζάκσον, καθώς και άλλα προσωπικά είδη του σταρ της φθοράς και της πτώσης, εκπλειστηριάζονται αυτές τις μέρες στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνιας. Το ίνδαλμα της ποπ των 80's μιλά πλέον μετά δυσκολίας και είναι τυφλός από το αριστερό μάτι. Στη μυθική του ζωή καταγράφονται οι προσπάθειές του να γίνει λευκός, οι πλαστικές εγχειρήσεις που τον παραμόρφωσαν, οι κατηγορίες για παιδεραστία, οι αποτυχημένοι γάμοι και η σωματική αδυναμία του να κάνει ζωντανές εμφανίσεις. (Τη φωτογραφία έστειλε ο Ν.Π. από την Ξάνθη).

7 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Δεν φαινεται...αλλά... μήπως έχει και τον ίδιο σαν βασιλιά... να χορεύει το θρίλερ???
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο θλιβερό...
Κι'ομως αύτός ο άνθρωπος έγινε ίνδαλμα, παρότι απαρνήθηκε την ίδια του τη φύση και δεν συμφιλιώθηκε ποτέ με τον ίδιο του τονεαυτό

Μια σκακίστρια

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να μη γίνει μουσικό ίνδαλμα; Τι σχέση έχουν τα προσωπικά του κόμπλεξ; Ήταν θεϊκή η μουσική του έτσι απλά. Φέτος από τον Ιούνιο θα κάνει συναυλίες στο Λονδίνο.

Ανώνυμος είπε...

μήπως τελικά οι σκακιέρες πρέπει να έχουν μαύρο τετράγωνο στο θ1?

καλοπροαίρετος είπε...

Ογδονταΐλα για πάντα! Υπογραμμίζω τη διάσταση του MJ ως εντυπωσιακού χορευτή. Πάρτε μια γεύση από το τηλεοπτικό σώου Motown 25: Yesterday, today, forever (1983), με τον MJ να εκτελεί για πρώτη φορά την, αργότερα σήμα κατατεθέν του, φιγούρα moonwalk, όπου δημιουργείται η εντύπωση ότι ο χορευτής περπατά προς τα εμπρός, ενώ στην πραγματικότητα κινείται προς τα πίσω. Ιδού και μια συλλογή από moonwalks του, όταν πια το είχε τελειοποιήσει.

Τα βίντεο του Thriller και του Billie Jean που προβάλλονταν στην επιτοίχια οθόνη της ABC (ιστορική ντισκοτέκ στην Πατησίων, κοντά στην Πλατεία Αμερικής· μιλάμε για πρώτο μισό δεκαετίας ’80· πηγαίναμε και Νηρηΐδες στη Γλυφάδα, και Boom Boom στην Καστέλλα· Σαν Λορέντσο στην παραλιακή όχι) γνώριζαν αλλεπάλληλα μπιζ. Αξιοσημείωτα το duck walk του Chuck Berry και οι φιγούρες του «νονού» James Brown, αλλά τα τσαλίμια του φρεσκολευκού ήταν υπεράνω περιγραφής – και απλώς αμίμητα.

Schrödinger's Cat είπε...

Πέθανε ο Μάικλ Τζάκσον. Πρόωρο τέλος σε μια ταραγμένη ζωή.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1027023&lngDtrID=253

θαυμάστρια είπε...

Κρίμα, έφυγε ένας μεγάλος σταρ. Στην παρέα μας άρεσε η μουσική του, αλλά ειδικά οι χορευτικές φιγούρες του ήτανε φανταστικές!