Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007

Comandante Che Guevara-II


Στο εξώφυλλο του περιοδικού Chess (Ιούνιος 1962) διαβάζουμε: «Ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, ο δημοφιλής υπουργός Βιομηχανίας της Κούβας (αριστερά), παρακολουθεί την παρτίδα ανάμεσα στον Κολομβιανό Μπόρις Ντε Γκριφ και τον πρωταθλητή Ε.Σ.Σ.Δ. Μπόρις Σπάσκι, στο Capablanca Memorial που διεξάγεται στην Αβάνα».



Φωτογραφία του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα από τις εκδηλώσεις της Ολυμπιάδας Σκακιού της Αβάνας (1966), όπου συμμετέχει σε σιμουλτανέ του Τίγκραν Πετροσιάν.

***Δείτε επίσης προηγούμενη δημοσίευση στο blog: Comandante Che Guevara-I

2 σχόλια:

elafini είπε...

χάρηκα πολύ όταν ανακάλυψα πως υπάρχουν ελληνικά blogs που ασχολούνται με το σκάκι...γιαυτό μια παλιότερη ανάρτηση στο ιστολόγιό μου (λέω να το ανεβάσω και να σας το αφιερώσω)...καλό μήνα

αφιερωμένο

Schrödinger's Cat είπε...

elafini, είναι σχεδόν αναπάντεχο να περνάει κάποιος/α από το blog σου, τον/την οποίο/α δεν γνώριζες καθόλου, και να ανεβάζει στη συνέχεια ένα αφιερωμένο post στο blog του/της.
Τα θεματικά blogs, όπως θα ξέρεις, αντικατοπτρίζουν την αγάπη και το πάθος του ιδρυτή τους και των επισκεπτών για το συγκεκριμένο θέμα, αδιαφορώντας συνήθως για την γενικότερη επισκεψιμότητα και τέτοιου είδους ενέργειες όταν προέρχονται ανθρώπους που διατηρούν blogs γενικότερης θεματολογίας είναι πολύ ευχάριστες εκπλήξεις και μας απαλύνουν κάπως τα ενοχικά σύνδρομα της μονομέρειας, η οποία σε διαβεβαιώ είναι φαινομενική!