Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ίκαρος 2010


Ο Άγιος Κήρυκος Ικαρίας σε νοσταλγική φωτογραφία του μεσοπολέμου.

Το Διεθνές Σκακιστικό Φεστιβάλ "Ίκαρος" συμπληρώνει φέτος 33 συνεχόμενες διοργανώσεις και θα διεξαχθεί κατά το διάστημα 13-21 Ιουλίου 2010 στον Άγιο Κήρυκο της Ικαρίας.
Πέρα από το ετήσιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αιγαίου ο φετινός Ίκαρος περιλαμβάνει και το 1ο Ομαδικό Μεσογειακό Τουρνουά Ράπιντ "Ίκαρος 2010", μια διοργάνωση στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν τετραμελείς ομάδες από τις χώρες της Μεσογείου αλλά και ομάδες σωματείων, νεαρών αθλητών κ.ά.
Η γενικότερη οικονομική αβεβαιότητα, έθεσε και τον Ίκαρο σε αβεβαιότητα, όμως ο Δήμος Αγίου Κηρύκου, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισε για ακόμη μια χρονιά να στηρίξει οικονομικά τη διοργάνωση αναγνωρίζοντας την σημασία του τουρνουά (οικονομική, πολιτιστική και αθλητική) για τον Άγιο Κήρυκο και την Ικαρία γενικότερα.
Όπως κάθε χρόνο έγινε προσπάθεια και φέτος το κόστος συμμετοχής να παραμείνει χαμηλό (η τιμή του πακέτου φιλοξενίας για το διάστημα 13 έως 21 Ιουλίου ορίζεται σε € 250 κατ’ άτομο) ενώ υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις για οικογένειες και νέους αλλά για όσους προπληρώσουν το κόστος συμμετοχής τους.
Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στην προκήρυξη που δημοσιεύεται στο http://www.chess.gr/ikaros . Επίσης για πληροφορίες μπορείτε να στέλνετε email στη διεύθυνση ikaroschess@gmail.com ή να καλείτε τον κ. Δημήτρη Καπαγιαννίδη στο τηλέφωνο 6947-829772 ή την κ. Άντζελα Σιάκα στο τηλέφωνο 6977-730286.

4 σχόλια:

1+1=3 είπε...

Να πάρω θέλω την απόφαση
και θα πάω στ' όμορφο νησί
θέλω να της πω πως την αγαπώ
και μια μέρα θα την παντρευτώ
μες την Ικαριά μια γλυκιά βραδιά
θα το κάψουμε με τα βιολιά

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ είπε...

ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ) ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ. ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ...

Κ. είπε...

Συγνώμη, φέτος γιατί το "πακέτο" δεν περιλαμβάνει και τα ακτοπλοικά εισιτήρια;

NS είπε...

Καλή επιτυχία στη διοργάνωση. Πέρσι πήγα και ήταν υπέροχα από κάθε πλευρά. Κάποια χρονιά στο άμεσο μέλλον θα ξαναπάω σίγουρα