Πέμπτη 9 Αυγούστου 2007

Σήμερα στα «ΝΕΑ»


Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» (9 Αυγούστου 2007) δημοσιεύεται ολόσελιδο αφιέρωμα στους τυφλούς σκακιστές, με την επιμέλεια του δημοσιογράφου Πέτρου Στεφανή. Υπάρχει συνέντευξη με τον 45χρονο πρωταθλητή τυφλών Φίλιππο Μπουδαλάκη και συνομιλία με τον Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Τυφλών Νίκο Καλέση.
Μεγαλύτερη όμως εντύπωση, από κάθε πλευρά, προξενεί η παρουσίαση του εξαιρετικού 11χρονου Αργύρη Κουμτζή, ο οποίος, παίζει σκάκι από 6 ετών, είναι ο μικρότερος τυφλός σκακιστής στην Ελλάδα και αυτές τις ημέρες ετοιμάζεται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Νιουκάστλ της Αγγλίας που θα διεξαχθεί από 13 ως 24 Αυγούστου.
Σύνδεσμος προς τη δημοσίευση

***Απόψε,στις 21.00, από την ΝΕΤ (στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων) θα μεταδοθεί συνέντευξη του Έλληνα GM Στράτου Γρίβα.

3 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Μπραβο σε καποιους που δείχνουν και αλλες πλευρες της ζωης!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που τα "Νέα" αναγράφουν λάθος τον σύλογο του Αργύρη με τον οποίο έχω τη χαρά να είμαι συμπαίκτης στον ΣΣ Πεύκων Θεσ/νίκης. Στην φωτό είναι με τον προπονητή του συλόγου μας, ΟΜ Βασίλη Τσαρουχά.

Ανώνυμος είπε...

Isws exeis parapanw swmatiako patriwtismo. Nomizw i efhmerida anaferetai se swmateio tyflwn, ton Hfaisto, sto opoio (ypothetw) o mikros proponeitai parallila me to "kanoniko" skakistiko tou swmateio. Lathos kanw? An den einai etsi boreis na zitisis diorthosi apo ta NEA, einai ypoxrewmenoi na tin dimosiefsoun.