Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

Blog Σκακιστικής Άνοιξης


Ιδιαίτερα δραστήριο και ανανεωμένο είναι τις τελευταίες ημέρες το φιλικό blog της «Σκακιστικής Άνοιξης» που επιμελείται ο Κωστής Σκαπέρδας (a.k.a. Vampire) http://anoixichess.blogspot.com/. Αναφορά στο σύλλογο της Σκακιστικής Άνοιξης είχε και η σκακιστική στήλη της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ http://www.tanea.gr/ στο φύλλο της Δευτέρας 20 Αυγούστου.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να καταθεσω το εξης που μολις αντεληφθην: στο νεο site της Ανοιξης-ΑΣΟΠ ΔΙΑ με το που ανοιγει σε παραπεμπει σε τσοντες οι οποιες μαλιστα κουβαλανε ιους που αν δεν εχεις αντιικο τοτετην πατησες ασχημα...επιπλεον σε παραπεμπουν διχως καν να πατησεις ενα κλικ εστω, σε γραμμες τηλεφωνικες οι οποιες ειναι αγνωστης προελευσης...

ΑΥΤΑ τωρα μολις 17.57μμ 31.10.2007


Ειτε εν γνωση σας, ειτε εν αγνοια σας ειστε απαραδεκτοι......

Ανώνυμος είπε...

Isxiei afto, otan patiseis http://www.anoixichess.gr sou vgainoyn pop-up me tsontes kai dialers. Pistevw pws einai ena agnoia tous alla prepei na to diorthosoun amesa.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειμαι σιγουρος οτι η εξηγηση ειναι τοσο απλη.......
φοβαμαι μηπως με τα popups πληρωνουμε το επαγγελομενο δωρεαν διαδικτυακο περιοδικο..........

Ανώνυμος είπε...

Τελικως παροτι καταφερα να εισελθω στο μυστηριωδες site της Ανοιξης εντουτοις στον Η/Υ ανοιξαν ταυτοχρονα 4-5 παραθυρα με "μυριαμ", "μαρια" και αλλες καλλονες των οποιων τα τηλ. ξεκινουν απο 0088....... κλπ.
Αραγε ενα κλικ σε αυτα μηπως θα εχει κακες συνεπειες για μενα? ή μηπως οι κακες συνεπειες εχουν ΗΔΗ επελθει και θα φανουν στον προσεχη τηλεφωνικο μου λογαριασμό...? ίδωμεν...και ελπίζοντας στην καλη εκβαση της εικασιας μου για το καλό όλων μας φυσικά...
αραγε πως δικαιολογειται το συγκεκριμενο γεγονος που πρωτη φορα το συναντάμε σε σκακιστικο site????

23.06μμ 31/12/2007

Ανώνυμος είπε...

εγώ έπαθα το άλλο εκεί που έβλεπα κάτι τσόντες πετάχθηκε ένα pop-up με σκάκι:-))

Ανώνυμος είπε...

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα στην κεντρική σελίδα όταν μπεις από anoixichess.gr (από asopdias.gr είναι εντάξει) με βροχή με διαφημιστικές τσόντες αλλά πιστεύω πως δεν το γνωρίζουν σχεδόν αποκλείω να είναι ηθελημένο. Δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα χρέωσης με τους τις τηλεφωνικές γραμμές που βγαίνουν στα παράθυρα, στους adsl χρήστες.

Skakistiki Anixi είπε...

Ενημερωθήκαμε για το πρόβλημα και προσπαθούμε να το επιδιορθώσουμε- πιθανότατα υπήρξε προσπάθεια hack της σελίδας, παρακαλούμε να μπαίνετε μέσω του asopdias.gr μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος

Schrödinger's Cat είπε...

Πρέπει να λύθηκε το πρόβλημα. Στις 3.30 το μεσημέρι θα μπει ο middlewave στο shoutbox με ζωντανό ρεπορτάζ από το χώρο των αγώνων του Πανευρωπαϊκού.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κ. Ανοιξη πως ενημερωθήκατε για το προβλημα.....?σας πήρε κάποιος τηλ ή σας έστειλε email?
το αντιληφθηκατε μια ολοκληρη μερα μετα αφοτου το αντιληφθηκα εγώ, (γιατι ενδεχομενως να προυπηρχε και για αγνωστο σε εμας διαστημα?
Δηλαδη απ΄ ολα τα σκακιστικα site ακομη και αυτο του αντιπαθη "διευθυντη" ο hacker προτιμησε το δικο σας???

κατι δεν μας λετε καλα κ. Ανοιξη???
την τελευταια φορα που site παρεπεμπε αλλου απο εκει που έπερεπε να παραπεμπει ήταν το site της Βουλης προ ολιγων ημερων οπου επισης το link των ΕΛΤΑ παρεπεμπε στο ιδιο με του δικου σας site περιεχομενο. ΕΚΕΙ ομως δεν ηταν τυχαιο , υπαρχει μια αποκαλειφθεισα εξυπνη "μηχανη"....

Εν προκειμενω αραγε, τι συμβαινει...????

(ελπιζω να μην το μαθω στο τηλεφ. λογαριασμο μου, γιατι η χθεσινη μου συνδεση δεν ηταν adsl αλλά απλή...οπως και πολλων αλλων επισκεπτων σας την ιδια μερα)

Unknown είπε...

Κυρίες και κύριοι σας ομιλεί ο τεχνικός της νέας σελίδας της σκακιστικής άνοιξης - ασοπ διασ. Το προβλημα που δημιουργηθηκε δεν ήταν hack αλλά κάποια λάθος επιλογή σε κάποιο πρόγραμμα που διάλεξα, και μας έβαλε αυτά τα popup. Κανένα πρόβλημα δε θα δημιουργηθεί στους λογαριασμούς των τηλεφώνων σας εάν δεν πήγατε να μιλήσετε σε αυτές τις "καλλονές", εάν πήγατε το πρόβλημα είναι δικό σας και δε μπορείτε να κατηγορείτε εμας. Το ότι καταλάβαμε το πρόβλημα "αργά", εξηγείται με το ότι έχουμε προστασία στους υπολογιστές μας και τέτοια πράγματα δε μας εμφανίζονται ποτέ! Το πρόβλημα λύθηκε εντός 10λέπτου όταν υπέπεσε στην αντίληψή μας. Σε όσους βγήκαν τα popup προτείνω να βάλουν το Kaspersky Antivirus και το Sygate personal firewall. "Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!" Εάν θέλετε οδηγίες για τη προστασία σας μπορείτε να έρθετε στη σελίδα μας και να επικοινωνήσετε μαζί μου, θα σας καθοδηγήσω εκτενώς προσωπικά. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.

Ανώνυμος είπε...

Στοιχειώδης σεμνότητα και ευγένεια από τον κύριο τεχνικό επέβαλλε να πει ένα τυπικό "συγγνώμη για το λάθος" όχι να μας νουθετεί για το αν πρέπει ή όχι να κάνουμε κλικ στις τσόντες και τι προστασία θα βάλουμε και τι προστατευμένος που είναι ο ίδιος.
Με αλλαζονεία και αγένεια ξεκίνησε η νέα σείδα..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ τεχνικέ ή ό, τι αλλο είσαι, περά από το στυλακι σου που σχολιαστηκε δεόντως απο τον προηγούμενο σχολιαστη, να προσθέσω με τη σειρά μου ένα μεγάλο συγγνωμη απο εμας τους απλούς επισκέπτες της σελίδας σας που δεν έχουμε Kaspersky Antivirus ή το Sygate personal firewall.
Εμείς είχαμε ένα απλό Norton και μερικα απλα firewall τα οποια ομως απ΄ ο,τι φαίνεται δεν αντεξαν στην ισχυρη επιθεση των popups της σελιδας σας...μηπως θα επρεπε να απολογηθουμε για τις επιλογες μας αυτές ή μηπως εσυ τεχνικέ θα επρεπε να προβλεψεις ότι οι περισσοτεροι δεν εχουν τα δικα σου προγραμμματα παρανοικα εξελιγμενα προγραμματα...???

θα ελεγα λοιπον ως τελικο συμπερασμα ότι δεν μας τα λες και πολυ καλα...σιγουρα ομως θα μαθουμε ποσο καλα μας τα λες, πολυ συντομα, και να εισαι σιγουρος γι αυτο....

Unknown είπε...

Το πόσο καλά σας τα λέω θα το δούμε σίγουρα και σύντομα. Οι ζηλόφθονοι πάντα θα λένε όμως... Το ότι ανέφερα το λάθος μου εδώ ήταν η συγγνώμη μου. Και όσο για την προστασία μια πρόταση έκανα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Αριστοτέλη το τελευταίο τι ήταν; ΑΠΕΙΛΗ???

Ανώνυμος είπε...

οχι βεβαια! απλώς μια διαβεβαιωση αν θες...απειλες δεν εκτοξευω ποτέ...
προφανώς μπερδεύεσαι επειδή ετσι έχεις συνηθισει απο το "απειλητικο" site του κ. "διευθυντη"

Unknown είπε...

Τέλος πάντων τα εριστικά σας σχόλια, ο σαρκασμός και οι διαξιφισμοί μόνο ένα πράγμα δείχνουν...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ανώνυμος είπε...

ΥποΣτηριξη σε "σελιδες....ο τρόμος" δεν προσφερει κανεις...