Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Αρχεία Α' Εθνικής και Κυπέλλου Ελλάδας


Ο Φώτης Αρμπής, έφορος του σκακιστικού τμήματος της ΑΕΚ, έχει κάνει μια έρευνα σχετικά με το Διασυλλογικό Α' Εθνικής και τα Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Έχει καταχωρήσει τις ομάδες που συμμετείχαν ανά έτος και τη θέση που κατέλαβαν (για την Α' Εθνική). Επίσης έχει συμπληρώσει τους αγώνες των F-4 και συγκεντρωτικά τις ομάδες/θέσεις. Παρακαλεί, όσους διαθέτουν στοιχεία που λείπουν από τις πιο πάνω διοργανώσεις να βοηθήσουν στην έρευνα.

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής:
http://www.mediafire.com/?zmraz2gu0ow

Διασυλλογικό Κύπελλο Ελλάδας:
http://www.mediafire.com/?yttjdmwetjj

Διασυλλογικό Κύπελλο Ελλάδας Β:
http://www.mediafire.com/?meyyt0tinxy

7 σχόλια:

Σπύρος Ιλ. είπε...

Μπράβο σας, Κε Αρμπή, πολύ καλή δουλειά! Στην Ελλάδα δεν σεβόμαστε την ιστορία (ούτε τη σκακιστική) και ο συγκεκριμένος πίνακας είναι χρησιμότατος, για λόγους αρχείου και όχι μόνο.
Μακάρι να μπορούσαν να συγκεντρωθούν και παρτίδες, αλλά κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο, για τα προ του 1990 χρόνια...

Παναγιώτης Φρεντζάς είπε...

Μόνο αν υπάρχουν αρχειοθετημένες και ξεχασμένες σε κανένα γραφείο συλλόγου, η αν έχει μαζέψει παλιότερα τίποτε ο Σπύρος ο Λούρης.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η δουλειά όμως θα ολοκληρωθεί, μόνο όταν συμπληρωθεί ο πίνακας ή εάν διορθωθούν τα όποια λάθη του (εάν υπάρχουν και εντοπιστούν). Ειδικά για το Κύπελλο, τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Υπάρχει και άλλο ένα αρχείο, με όλα τα παιχνίδια τελίκών φάσεων (αποτελέσματα). Το έχω στείλει στον blogger. Ελπίζω να το ανεβάσει και αυτό.

Φ. Αρμπής

Schrödinger's Cat είπε...

Το ανέβασα:)

spartakos είπε...

Καλή προσπάθεια!

stamos1972 είπε...

Μπράβο!
Θέλει χρόνο και μεράκι αυτή η δουλειά που φέρατε σε πέρας!

Ανώνυμος είπε...

Τσα!