Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Φωτοκουίζ


Καιρό πολύ είχαμε να αναρτήσουμε φωτοκουίζ και άρχισαν να μας το ζητούν με email. Μεγάλος ο αριθμός των πρόσφατων αναρτήσεων, αύριο Πέμπτη δεν θα δημοσιευτούν νέες, ώστε να βρουν το χρόνο και οι επισκέπτες να γράψουν σχόλια σε παλιότερες, που πιθανόν να παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον. Από την Παρασκευή θα προχωράμε με λιγότερες. Ευπρόσδεκτες και οι συνεργασίες, που μπορούν να δημοσιευτούν με τη μορφή αναρτήσεων. Ποιός είναι ο σκακιστής της εικόνας, που παίζει σκάκι με το κοριτσάκι; Φωτογραφία της δεκαετίας του ΄60. Πολύ γνωστό όνομα, σχετικά λιγότερο γνωστή η φυσιογνωμία του.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι είναι ο Πωλ Μπένκο

Ανώνυμος είπε...

Ποιο εινσι το κοριτσακι και ποσο θα ειναι σημερα?

What? είπε...

Eίναι η μικρή Sabina, θα παίζει γύρω στο 1740 (USFD) σήμερα. 2η γυναικεία σtην κωμόπολη Tahoma, κοντά στη λίμνη Tahoe, στη Νότια Καλιφόρνια. Δεν παίζει συχνά.

λιμ είπε...

Έχει παντρευτεί μάλιστα έναν Ιταλό φορτηγατζή που την αφήνει μόνη της και εκείνος ταξιδεύει με τη νταλίκα σε όλη την Αμερική, ίσως και να ξενοπηδάει. Εκείνη μεγαλώνει 2 παιδιά, πηγαίνουν στα mcdonalds τα Σάββατα και τις καθημερινές βλέπει τις πιο πολλές σαπουνόπερες του NBC. Όνειρό της ένα ταξίδι στη Φλόριντα.

Schrödinger's Cat είπε...

Για τον Μπένκο δεν παίρνω όρκο, για τη μικρή Σαμπίνα όμως είμαι σίγουρος πως τα πράγματα είναι όπως περιγράφονται πιο πάνω. Υποστηρίζει Ομπάμα και διατηρεί στενότατη -μέχρι παρεξηγήσεως- φιλία με τον αντιπρόεδρο του τοπικού σκακιστικού συλλόγου. Ο Ιταλός δεν πολυνοιάζεται. Η Σαμπίνα έχει και facebook.

Ανώνυμος είπε...

Kserei kaneis pou mporoume na vroume tin klirosi tou kypellou attikis filias?

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο...

Ανώνυμος είπε...

:-) :-) :-)
Πολύ πετυχημένα τα σχόλια!

Ανώνυμος είπε...

Μια διόρθωση (επειδή πέρασα πέρισυ από την όμορφη Tahoe Lake), είναι πιστεύω Ανατολική Καλιφόρνια, κοντά στα σύνορα με Νεβάδα.

ανώΝυΜος είπε...

Έδωσα την φωτογραφία στο google pictures -που τα βρίσκει όλα- και αυτό είπε ότι πράγματι η κοπελίτσα λέγεται Sabina και ότι είναι παντρεμένη με ιταλό φορτηγατζή. Ο οποίος όμως δεν ξενοπηδάει καθόλου, απλώς του αρέσει πού και πού να παίζει strip-chess με συναδέλφους του.....

μου αρεσει το σκακι είπε...

Mπορει ο τελευταιος ανωνυμος πως εδωσε την τελευταια φωτογραφια στο google και τη βρηκε?Ειμαι λιγο ασχετος απο τεχνολογια

Γιάννης Α. είπε...

@μου αρέσει το σκάκι: νομίζω πως κάνει πλάκα ο τελευταίος ανώνυμος, όπως και οι περισσότεροι που έχουν γράψει σε αυτό το post:)

ανώΝυΜος είπε...

@μου αρεσει το σκακι: Πλάκα ήταν.

Συγνωμη για την αργοπορημένη απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι πλακα ειναι η -πολυ επιτυχημενη-σκιαγραφηση του κυριου χαρακτηρα ενος τουλαχιστον διηγηματος.

stestes είπε...

Ωραίος ο Μπένκο!

laz είπε...

ποιος μπενκο ρε παιδια ο μπαμπινιωτης ειναι