Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

Ηγουμενίτσα 2007

Το 57ο Ατομικό Πρωτάθλημα Ελλάδας για το 2007 και το 30ο Ατομικό Πρωτάθλημα Ελλάδας Γυναικών για το 2007 θα διεξαχθούν από 30 Νοεμβρίου έως 9 Δεκεμβρίου 2007 με σύστημα πουλ απλών συναντήσεων, με συμμετοχή 10 σκακιστών και 10 σκακιστριών, στην Ηγουμενίτσα.
Τα πρωταθλήματα συνδιοργανώνουν ο Σκακιστικός Όμιλος Θεσπρωτίας και η ΕΣΟ με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ν.Θεσπρωτίας, του Δήμου Ηγουμενίτσας και του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Συμμετέχουν (σύμφωνα με τον αριθμό κλήρωσης):

Γυναίκες: 1.Παμπάλου 2.Φαχιρίδου 3.Μαρκαντωνάκη 4.Γράψα 5.Παυλίδου 6.Μακροπούλου 7.Μανελίδου 8.Μάκκα Ι. 9.Μανωλαράκη 10.Παπαδοπούλου

Άνδρες: 1.Κοτρωνιάς 2.Γεωργιάδης 3.Γαβριλάκης 4.Κανακάρης 5.Παπαδόπουλος Ι. 6.Μπανίκας 7.Χατζημανώλης 8.Νικολαϊδης Ι. 9.Σκέμπρης 10.Μαστροβασίλης Α.

http://skaki-thesprotia.blogspot.com/

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα αθώο λάθος στην αρχική προκήρυξη της ΕΣΟ το οποίο διοχετεύτηκε στα σκακιστικά μέσα ενημέρωσης (στην ημ.λήξης της διοργάνωσης) ήταν αρκετό για να βγάλω καποια λάθος συμπεράσματα σε προηγούμενο post. Ευχαριστώ τον SC o οποίος μετά από προτροπή μου δέχτηκε να το σβήσει.

Ανώνυμος είπε...

Γραφτηκε στην ιστοσελιδα της ΕΣΣΝΑ οτι "Διαιτησίες του 2006 που δεν θα ζητηθούν από τους δικαιούχους μέχρι τότε, σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ της ΕΣΣΝΑ, παραγράφονται"


Διερωτώμαι ποιός οξύνους νούς συλλογιστηκε αυτήν την απόφαση? Τελικά τα μεγάλα μυαλά της ΕΣΣΝΑ πάλι καινοτόμησαν, ούτε το πιό φασιστικο "δημόσιο" δεν παραγραφει απαίτηση εργαζομενου ή απασχολούμενου μέσα σε ένα χρόνο...ούτε ο Μεταξάς δεν συλλογιστηκε ποτε κατι τετοιο....

Νομιζω οτι η συγκεκριμενη αποφαση ειναι παροιμιωδης...μήπως να την προωθούσαμε και σε άλλα δσ, άλλων αθληματων, ωστε να δουν την προωθημενη σκεψη των ελληνων σκακιστων?

Μήπως έχουμε κι εδώ κάποιο αθώο λάθος? η όσα γράφτηκαν, γράφτηκαν στα σοβαρά?

Ανώνυμος είπε...

Που είναι το περίεργο?

Schrödinger's Cat είπε...

Η γνώμη μου Αριστοτέλη, ως προς την συγκεκριμένη απόφαση αυτή της ΕΣΣΝΑ, προσπαθώντας να εικάσω και χωρίς να έχω οποιαδήποτε πρόθεση υπεράσπισης των αποφάσεών της συνολικά (διατηρώ για παράδειγμα άλλα σημεία κριτικής, ίσως και σοβαρά):

Στις διατησίες, όπως έχει φανεί τα προηγούμενα χρόνια, είναι κάποιοι που δεν τους ενδιαφέρουν τα χρήματα μιας διαιτησίας που έκαναν. Δεν το έκαναν για την διαιτητική αμοιβή. Υποθέτω όμως ότι για να χρησιμοποιηθούν αυτά τα χρήματα σε άλλες δραστηριότητες, πρέπει να υπάρχει αποδέσμευση με απόφαση.
Just my two cents...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή πρωτοβουλία το να γίνουν τα Πρωτ/τα Ανδρών και Γυναικών εκτός Αθήνας!
Ελπίζω και η on-line κάλυψη να είναι ΟΚ, οπότε... όλα καλά!

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να έχουν δημοσιευθεί οι συμπληρωματικές προκηρύξεις στο site της ΕΣΟ για τα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών, βλέποντας τις ανακοινώσεις σε άλλες ηλεκτρονικές διευθύνσεις και στο site των διοργανωτών, πρέπει να παρατηρήσω ότι το αξιομνημόνευτο της διοργάνωσης είναι ότι στο σκάκι επήλθε η ισότητα ανδρών και γυναικών. Για πρώτη φορά νομίζω, τα έπαθλα στα δύο τουρνουά είναι ακριβώς ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Ισότητα προς τα κάτω φυσικά, αφού το συνολικό ύψος των επάθλων είναι και αυτή τη φορά πολύ χαμηλό για κορυφαία ατομική εθνική διοργάνωση.

Ανώνυμος είπε...

gantoniadis:

De sta pane kala mou fenetai... Sto protathlima Elladas, isotita sta epathla den ipirxe dioti ... sto ginaikon eixane megalitera!! Thimamai xekathara toulaxiston mia xronia, pou eixe vrethei xorigos gia to ginaikon kai oxi gia ton antron :-)

Pantos, na ipotheso oti o logos pou ta protathlimata einai etsi adinata einai i ellipsi epathlon?

Pragmatika merikes apousies einai emfaneis kai sta dio protathlimata ( Halkias, D. Mastrovasilis, Papaioanou, Vouldis kathos kai Botsari, Stiri kai pithanos kai alloi pou xehno).

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς εννοείς την περίοδο που τη διοργάνωση του γυναικείου πρωταθλήματος είχε αναλάβει η National και είχε πράγματι καλύτερες συνθήκες. Πέρσυ δεν νομίζω ότι έγινε κάτι τέτοιο.
Σε κάθε περίπτωση πάντως ισότητα είναι !!!!
Σίγουρα η απουσία κάποιων εκ των κορυφαίων παικτών οφείλεται στα μικρά έπαθλα. Για κάποια από τα ονόματα που αναφέρεις όμως, επέτρεψε μου να διατηρώ σοβαρότατες επιφυλάξεις για το κατά πόσο το αγωνιστικό σκάκι είναι πλέον στις άμεσες προτεραιότητες τους.

Ανώνυμος είπε...

Με βάση την προκήρυξη της ΕΣΟ , τη θέση του Κανακάρη παίρνει στο πρωτάθλημα ο Ν.Γαλόπουλος