Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Σκάκι στο καρναβάλι



Ένα γκρουπ με σκακιστική θεματολογία φτιάχτηκε από τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, εν όψει καρναβαλιού, στο Μεγανήσι Λευκάδας. Τα παιδιά υλοποίησαν μια παλιά ιδέα του Παναγιώτη Κονιδάρη και με την αρωγή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Πολιτιστικού Κέντρου προέκυψε το θέμα :«Δεν είμαστε πιόνια κανενός!». Το γκρουπ που συμμετείχε ήδη σε καρναβαλικές εκδηλώσεις στη Λευκάδα και την Πάτρα, ετοιμάζεται την Κυριακή να ξεδιπλώσει χορευτικούς συνδυασμούς πάνω στην μεταφερόμενη σκακιέρα του!

3 σχόλια:

Ανδρέας είπε...

Καρναβάλι στην Πάτρα.
Διάβασα ότι κινδυνεύει να διαλυθεί η ΕΣΠΠ ή κάνω λάθος ;
http://www.essp.gr/_ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.doc

διαλυτικός είπε...

Μια Ένωση που αντί να δουλεύει και να παράγει έργο αναλώνεται στους απίστευτους τσακωμούς των μελών της, καλύτερα να διαλυθεί - όπως έγινε πρόσφατα και μ'αυτή της Στερεάς Ελλάδας...

Παπάς είπε...

Οι Ενώσεις Σκακιστικών Σωματείων χαίρουν της εκτίμησης της Σκακιστικής Ομοσπονδίας και αναγνωρίζονται από αυτήν. Σε περίπτωση, που τα μέλη τους ξεφεύγουν από κάποια όρια ή δεν είναι εντάξει, σύμφωνα και με τις νέες αυστηρότερες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η ΕΣΟ θα αναζητεί δημοκρατικούς τρόπους, ώστε να υπάρξει ξανά σωστό και υγιές πλαίσιο στο ελληνικό σκάκι.