Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

11ο Όπεν Τουρνουά ΣΟ Αιγάλεω

Ατομικό τουρνουά με ελβετικό σύστημα 7 γύρων και χρόνο σκέψης 1 ώρα και 30 λεπτά ανά παίκτη για όλη την παρτίδα και μισό λεπτό ανά κίνηση από την πρώτη κίνηση διοργανώνει ο ΣΟ Αιγάλεω. Το τουρνουά αποτελεί μέρος του Grand Prix 2008-2009 των σωματείων Α.Σ.Ο. Πετρούπολης “Δίας” και Σ.Ο. Αιγάλεω.

Πρόγραμμα αγώνων:
1ος Γύρος: Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009 6.00 μ.μ.
2ος Γύρος: Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009 6.00 μ.μ.
3ος Γύρος: Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009 6.00 μ.μ.
4ος Γύρος: Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009 6.00 μ.μ.
5ος Γύρος: Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009 6.00 μ.μ.
6ος Γύρος: Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009 6.00 μ.μ.
7ος Γύρος: Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009 6.00 μ.μ.
Σημείωση: Για όσους δεν μπορούν να συμμετάσχουν στον 1ο γύρο, θα υπάρξει εμβόλιμος 1ος γύρος τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 6.00 μ.μ.

Χώρος διεξαγωγής αγώνων: Εντευκτήριο του Σ.Ο.Αιγάλεω (Ιερά Οδός 294, Εμπορικό Κέντρο La Mirage, 1ος όροφος Τηλ. 210-5910421). Ο χώρος βρίσκεται σε απόσταση λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω.
Παράβολο:25 ευρώ. Νέοι κάτω των 18 ετών 15 ευρώ.
Έπαθλα: 1ος νικητής 300 ευρώ, 2ος νικητής 200 ευρώ, 3ος νικητής 100 ευρώ
Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα έπαθλα μοιράζονται με βάση το σύστημα Χορτ μεταξύ των ισοβάθμων (50% εξίσου στους ισόβαθμους και 50% βάσει της κατάταξης από τα κριτήρια ισοβαθμίας). Για την απόδοση των χρηματικών επάθλων είναι απαραίτητη η παρουσία των νικητών στην τελετή λήξης και τις απονομές του τουρνουά. Επιπλέον, τα αποτελέσματα κάθε παίκτη προσμετρώνται στη συνολική βαθμολογία του Grand Prix 2008-2009 στο οποίο υπάρχουν συνολικά επιπλέον έπαθλα 1000 ευρώ.
Κριτήρια Ισοβαθμίας: α) Buchholz, β) Βαθμολογική Πρόοδος και τα κριτήρια άρσης της.

Διαιτητές: Σάββας Κυριάκου, Ευγενία Ζευγίτη
Πληροφορίες: Γιάννης Σπυρακόπουλος (yanhios@yahoo.gr, 210-5989377 και 6947-729930), Δημήτρης Σκυριανόγλου (dimiski@di.uoa.gr, 6973-039006)

28 σχόλια:

Schrödinger's Cat είπε...

Η κοπή της πίτας του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω θα λάβει χώρα την Κυριακή 8/2/2009 και ώρα 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του συλλόγου (Ιερά Οδός 294, Εμπορικό Κέντρο La Mirage, 1ος όροφος).

Θα είναι μιά καλή ευκαιρία να σας ενημερώσουν οι υπεύθυνοι από κοντά για τα ζητήματα που απασχολούν το σωματείο, ιδιαίτερα για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει εν όψει της επικείμενης συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορία τον Ιούλιο. Με την παρούσα κατάσταση ο Σ.Ο.Αιγάλεω απλά αδυνατεί -λόγω των οικονομικών δυσχεριών- να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα...

Καθώς τα μέλη ήδη έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη για να καλύψουν τα λειτουργικά έξοδα του σωματείου, για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα ο σύλλογος προσβλέπει στη βοήθεια του Δήμου Αιγάλεω αλλά και των επιχειρηματιών της πόλης.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν και αλλοι συλλογοι που αντιμετωπιζουν παρομοιο προβλημα και η συμμετοχη τους στο πρωταθλημα της α εθνικης ειναι αμφιβολη?

ασφαλως υπαρχουν...

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει θα 'κονομήσουν οι ξενοδοχειάρχες, αυτό έχει σημασία,..

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτοί του Σ.Ο Αιγάλεω που είναι στα Δ.Σ της Ε.Σ.Σ.Ν.Α και της Ε.Σ.Ο που ήταν τόσο καιρό να καταγγείλουν την κωμωδία με τις 32 ομάδες στην Α' Εθνική ; Τώρα ψάχνουν για λεφτά ; Άμα βρούνε να δώσουν και σε 'μας,..χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Exo mia erotisi, epeidi den xero pos akrivos leitourgei to systima me ton POA. An kapoios den thelei na plirosei gia na symmetexei stin A' ethniki paizei aytomatos stin B'?

An einai etsi den katalavaino giati kala kai sonei tha prepei na einai zitima to oti mia omada den exei lefta na symmetexei. As paixei sti b'. To pragmatiko zitima einai giati epitrepei i omospondia (kai kata synepeia emeis) ayton to diaxorismo se plousia kai mi somateia.

Diladi anti na polemame ta skarta systimata tha prepei na psaxnoume tropous na mpoume se ayta?

Mipos den katalabaino kati kala?

Ανώνυμος είπε...

Δεν επιτρέπει η Ομοσπονδία,..η Ομοσπονδία το δημιούργησε !
Τώρα για τους λόγους,..σίγουρα δεν είναι η ανάπτυξη του σκακιού γιατί η ανάπτυξη του σκακιού επιτυγχάνεται με υποδομές και όχι με διοικητικού τύπου αποφάσεις,...έχεις να δεις 1000άριδες και 1000άρισες στην Α΄ Εθνική που θα τρίβεις τα μάτια σου,..ξεφτιλίζουν μία κατηγορία, ...είναι σαν να βάζεις μία επαρχιακή ομάδα μπάσκετ να παίζει στην Α' Εθνική, έτσι με απόφαση,..και αυτοί να χαίρονται,...

Ανώνυμος είπε...

Γνώμη μου είναι πως τα νέα μέτρα που έλαβε η ΕΣΟ για τη διεξαγωγή του διασυλλογικού, δεν είναι καθόλου λογικά... Ναι, όντως δεν υπάρχουν λεφτά, αλλά το να πληρώσουν επιλεκτικά κάποια σωματεία-και μάλλιστα αυτά που δεν τα πήγαν καλά, άρα δεν είχαν και λεφτά για μεταγραφές-, δεν είναι λύση!
Αυτό όμως δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως οι σύλλογοι δε μπορούν να έχουν ούτε τη στοιχειώδη οργάνωση χωρίς να δαπανήσουν μεγάλα ποσά. Ένα πρωτάθλημα κερδίζεται από τις αναπτυξιακές σκακιέρες ξεκάθαρα και οι πρωταθλητές σύλλογοι κάθε χρονιάς, δεν καταφεύγουν σε μεταγραφές σε αυτές τις σκακιέρες! Δεν είναι τυχαίο πως οι σύλλογοι αυτοί είναι και οι πρωταθλητές στα Πανελλήνια μεικτά νεανικά... Ίσως λοιπόν, αντί να τίθεται ως στόχος η άνοδος στην Α Εθνική, η οποία τελικά μάλλον μόνο οικονομική ζημιά μπορεί να επιφέρει μιας και ακόμα και τα κίνητρα της Πρωταθλήτριας ομάδας είναι ελάχιστα, θα έπρεπε κάθε σωματείο να κοιτάξει πρώτα το πώς να βοηθήσει τα μέλη του να αποκτήσουν μια σφαιρική και ολοκληρωμένη παιδεία για σκάκι. Έτσι θα φανεί το αποτέλεσμα της προσπάθειας, θα αυξηθεί ο αριθμός των παιδιών και θα υπάρξει και παραπάνω χρήμα για τη συμμετοχή στην Α Εθνική.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ως προς την ανάπτυξη,...αλλά το να περιμένεις να κάνεις λεφτά για να ανέβεις Α'Εθνική για να κοιμήσεις τα μέλη σου στα ξενοδοχεία, αυτό είναι ξεφτίλα,..

Ανώνυμος είπε...

Και τα λεφτά για τα ξενοδοχεία δεν είναι καθόλου λίγα,..αλλά κάποιοι κερδίζουν από αυτή την ιστορία έστω και κοντόφθαλμα,...έχετε ιδέα ποιοι ;

Ανώνυμος είπε...

Ναι εχει δίκιο εάν δούμε τη λίστα με τα διασυλλογικά των τελευταίων 6χρόνων από τότε που αυξόνονται οι ομάδες και οι σκακιέρες θα παρατηρήσουμε ότι τα περισσότερα έγιναν στα ίδια μέρη από ανθρώπους που κατεβαίνουν υποψήφιοι στις εκλογές της ΕΣΟ.

Ανώνυμος είπε...

Το 2004 ξεκίνησε η περιπέτεια του διασυλλογικού με την διόγκωση σε 12 σκακιέρες και 16 ομάδες.

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω αύξηση των παικτών για την Α Εθνική από 12 σε 14 παίκτες από του χρόνου. Με αυτό τον τρόπο θα αντιμετωπιστεί ως ένα βαθμό το πρόβλημα που έφερε η παγκόσμια οικονομική ύφεση στον τουρισμό μας και παράλληλα στα ξενοδοχεία της χώρας μας. Άντε κυρίζια να γεμίσουμε τα ξενοδοχεία και τις τσέπες των επιτήδειων.

Ήρωνας

Ανώνυμος είπε...

Ένας λόγος που οι λεγόμενες "αναπτυξιακές" σκακιέρες δεν πετυχαίνουν το στόχο τους είναι ότι αρκετές ομάδες τις στελεχώνουν μεταγραφικά. Αξίζει να γίνει μια μελέτη, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσες ομάδες τερμάτισαν στην πρώτη πεντάδα της Α΄ Εθνικής από το 2000 μέχρι σήμερα χωρίς μεταγραφικές ενισχύσεις στις "αναπτυξιακές" σκακιέρες.

Ανώνυμος είπε...

Για το οικονομικό και οργανωτικό σκέλος της Α΄ Εθνικής (με το νέο σύστημα), αξίζει να βγουν και να το υποστηρίξουν δημόσια τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΟ που το ψήφισαν. Κατά τη γνώμη μου, τόσο σοβαρές αποφάσεις δεν θα πρέπει να παίρνονται σε επίπεδο ΔΣ, αλλά σε επίπεδο Γενικής Συνέλευσης.

Ανώνυμος είπε...

Σωστή η τοποθέτησή σας κύριε Κουρκουνάκη, αλλά πολλά σωματεία στην προοπτική να παίξουν Α' Εθνική,..θα κάναν κωλοτούμπες και αφού δεν μπορούν να φτάσουν στο επίπεδο Α' Εθνικής ομάδας λένε δεν φέρνουμε την Α' Εθνική στο επίπεδό μας...! Ε, λοιπόν φέρτε την και τρεχάτε να παρακαλέσετε να βρείτε και τα χρήματα εκτός από το να στελεχώσετε όσες σκακιέρες σας λείπουν, για να βρείτε και κρεβάτια να κοιμηθείτε,..και όνειρα γλυκά !

Ανώνυμος είπε...

Το ουσιαστικά απαράδεκτο με την Α΄Εθνική είναι ότι θεσμοθετήθηκαν ανισότητες, οι οποίες ευνοούν τα σωματεία που ήδη έχουν μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες. Αυτά θα μπορέσουν να κάνουν περισσότερες και μάλλον καλύτερες μεταγραφές, που σημαίνει ότι θα μπουν στην πρώτη δεκάδα και θα επιχορηγηθούν εν μέρει από την ΕΣΟ (σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς). Άρα, σημαντικό μέρος των χρημάτων που θεωρητικά πηγαίνουν στην "ανάπτυξη", τελικά καταλήγουν στις τσέπες των παικτών που μεταγράφηκαν.

Για να μην παρεξηγηθώ, είμαι υπέρ του να πληρώνονται οι επαγγελματίες σκακιστές και σκακίστριες, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η συμμετοχή τους σε αγώνες αναγνωρίζεται ως παραγωγική συμμετοχή στο κοινωνικό σύνολο. Δεν πρέπει όμως να πληρώνονται από κονδύλια της ΕΣΟ που πρέπει να πάνε για τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα -και σίγουρα όχι σε βάρος της πραγματικής ανάπτυξης των συλλόγων!

Πολύ περισσότερο, δεν πρέπει να πληρώνονται από αυτά τα κονδύλια παίκτες που ελάχιστη σχέση έχουν με το ελληνικό σκάκι και η παρουσία τους περιορίζεται σε πολύ λίγες παρτίδες -αρκετές από αυτές μεταξύ τους! Την ίδια στιγμή, νέα παιδιά που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα (ορισμένα μάλιστα έχουν γεννηθεί εδώ) δεν επιτρέπεται να παίξουν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα επειδή δεν έχουν ακόμα ελληνική υπηκοότητα. Η γνώμη μου είναι ότι και ενήλικες μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος θα πρέπει να αποκτήσουν ισότιμα αθλητικά δικαιώματα, αντίστοιχα των εκπαιδευτικών και υγείας που (πολύ σωστά) τους έχουν ήδη αναγνωριστεί.

Προβλέπω ότι το παρόν σύστημα δεν θα μπορέσει να αντέξει περισσότερο από 3-4 χρόνια εφαρμογής, ενώ αμφιβάλλω αν θα υπάρξει έστω και μια χρονιά στην οποία θα συμμετάσχουν και οι 34 ομάδες που έχουν δικαίωμα. Οι περισσότερες θα αντιληφθούν ότι τα έξοδα είναι δυσανάλογα του οφέλους που θα αποκομίσουν οι παίκτες τους από τη συμμετοχή στην Α΄Εθνική, ώστε μελλοντικά θα προτιμήσουν να διαθέσουν τους πόρους τους προς σημαντικότερες λειτουργίες της καθημερινότητάς τους. Για παράδειγμα, με τα ίδια χρήματα θα μπορούσαν να διοργανώσουν σημαντικότατους και περισσότερους αγώνες στον τόπο τους, ώστε να έχουν πολύ μεγαλύτερο όφελος, τόσο αγωνιστικό όσο και αναπτυξιακό.

Ανώνυμος είπε...

Ε, εντάξει 3-4 χρόνια, καλά είναι η αρπαχτή θα έχει γίνει,...

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτοί τρέχουν στους Δήμους και δεν ξέρω και εγώ που αλλού για να πάρουν κονδύλια, να τους κοιμίσουν στα ξενοδοχεία,και να κάνουν μεταγραφές αντί να δώσουν λεφτά για την ανάπτυξη, και όταν αυτοί οι χρηματοδότες θα κουραστούν να δίνουν, θα επιστρέψουν αυτά τα σωματεία στην μιζέρια τους,..και θα μιξοκλαίγονται ότι δεν υπάρχουν πόροι για το σκάκι,...και τι κακοί που είναι οι άνθρωποι

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές ότι ελάχιστοι χορηγοί, είτε ιδιώτες είτε της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα είναι πρόθυμοι να επαναλάβουν τη χορηγία τους όταν δουν ότι η ομάδα που υποστήριξαν κατέλαβε την 20ή θέση ανάμεσα σε 34(!). Κατά συνέπεια, θα είναι πολύ αποδοτικότερο, ιδίως για συλλόγους εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων, να ζητήσουν χορηγίες για εκδηλώσεις σε δημόσιους χώρους (π.χ. πλατείες), οι οποίες θα έχουν άμεση ανταπόδοση προβολής των χορηγών. Τετοιες εκδηλώσεις θα έχουν επιπλέον το πλεονέκτημα ότι θα φέρουν περισσότερα νέα παιδιά στους κόλπους του συλλόγου.

Αν η ΕΣΟ ήθελε να βοηθήσει πραγματικά τους συλλόγους-μέλη της, θα οργάνωνε μηχανισμούς αποδοχής και απορρόφησης αυτών των νεών μελών, π.χ. με αγωνιστικό πρόγραμμα αποκεντρωμένο αντί για συγκεντρωτικό (τοπικά και χρονικά). Βέβαια, κάτι τέτοιο απαιτεί πολύ περισσότερη προσπάθεια, πολύ περισσότερη εθελοντική εργασία και αποκέντρωση εξουσίας.

Ανώνυμος είπε...

Ε , προς το παρόν το ανέβασμα στην Α' Εθνική πουλάει μην τους το χαλάτε,..όταν τελειώσει βλέπουμε,...

Kostas Oreopoulos είπε...

Μα δεν ανέβηκαν όλοι αυτοί στην Α εθνική. Κατέβηκε η Α' Εθνική σε αυτούς.

Το επόμενο βήμα είναι να γίνει ΌΠΕΝ το διασυλλογικό πρωτάθλημα. Κάθε πέρσι και καλύτερα :(

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Χρυσόστομε (Κουρκουνάκη). Είναι απορίας άξιο πως άνθρωποι σαν τον Ηλία Κουρκουνάκη (που και να θες είναι πολύ δύσκολο να διαφωνήσεις με τις απόψεις του) δεν αξιοποιήθηκαν από τις εκάστοτε διοικήσεις τις ΕΣΟ. Εν αντιθέσει με τα κάθε λογής λαμόγια που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς.

Υ.Γ. Το ποια είναι τα λαμόγια, το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι ασχολούνται με το χώρο. (Προλαβαίνω αυτούς που θα σπεύσουν να θιχτούν με το χαρακτηρισμό).

Ήρωνας

Ανώνυμος είπε...

Ε.Σ.Ο ή ΕΣ ΟΟΥ ΕΣ !(SOS)

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τα γραφόμενα του Ηλία και θα προσθέσω οτι στο τελευταίο ΔΣ της ΕΣΟ οι τέσσερις σύμβουλοι της μειοψηφίας (ΝΣΚ) καταψηφίσαμε την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής ως συνέχεια της αρνητικής στάσης που είχαμε κρατήσει ως παράταξη στο προηγούμενο ΔΣ που τροποποίησε το σύστημα αγώνων. Να σημειώσω επίσης οτι από τους συμβούλους της πλειοψηφίας, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μακρόπουλου, κανένας δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη της απόφασης για το συγκεκριμένο σύστημα αγώνων και οι περισσότεροι "έσκιζαν τα ιμάτιά τους" οτι είχαν διαφωνήσει τότε. Αλήθεια, πως υιοθετήθηκε τότε;

Ανώνυμος είπε...

Ας πληρώσουν οι πρόεδροι των ομάδων αγαπητοί κύριοι.
Ιδιαίτερα στην επαρχία είναι πολύ σημαντικό να είναι κάποιος πρόεδρος σκακιστικού συλλόγου!
Πρεστίζ, δημόσιες σχέσεις, μέχρι και σε βιογραφικό υποψηφίου δημάρχου έχει τονιστεί η ιδότητα αυτή.
Ε, ας πληρώσουν αυτοί!!

Γιάννης

Kostas Oreopoulos είπε...

Υπάρχει ένας πάρα πολύ ωραίος τρόπος το φετινό πρωτάθλημα να γίνει ακόμη "καλύτερο" και διασκεδαστικό.

Να εφαρμοστεί ο κανονισμός που εφαρμόστηκε στην ολυμπιάδα, για μηδενισμό αν δεν είναι στην σκακιέρα ο παίκτης. Μάλιστα αν λείπει πάνω απο την μισή ομάδα (και συνεπώς δεν μπορούν να παίξουν και οι υπόλοιποι) να μηδενίζεται όλη η ομάδα. Έτσι το πρωτάθλημα θα αποκτήσει "μεγάλο ενδιαφέρον"

Μπορεί να αστειεύομαι εγώ, αλλά δεν θα παραξενευτώ αν δούμε κάτι τέτοιο!
Δεν υπάρχει πιο χαζός κανονισμός απο αυτόν :). Δηλαδή μπορώ να παίξω την πρώτη κίνηση και μετά να φύγω και όλα καλά! Ο Εμπνευστής του απλά δεν έχει ιδέα από σκάκι και έχει στο μυαλό του μόνο κοινωνικές εκδηλώσεις με επισήμους!

Ελπίζω πάντως μην δούμε κάτι τέτοιο σαν κανονισμό στην προκήρυξή. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι από αυτά που θα συμβούν!

Schrödinger's Cat είπε...

Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται το Περιφερειακό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού της Δυτικής Αττικής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές των δημόσιων και ιδιωτικών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων των Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων, Αιγάλεω, Άνω Λιοσίων, Ασπροπύργου, Αχαρνών, Βιλίων, Ελευσίνας, Ερυθρών, Ζεφυρίου, Ίλιου, Καματερού, Μαγούλας, Μάνδρας, Μεγαρέων, Νέας Περάμου, Οινόης, Περιστερίου, Πετρούπολης, Φυλής και Χαϊδαρίου.

Στους τρεις πρώτους νικητές και στα τρία πρώτα κορίτσια κάθε τάξης θα απονεμηθούν μετάλλια και στους μετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα.

Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του γυμνασίου «ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ», που βρίσκονται στην οδό ΝΕΦΕΛΗΣ, στην ΑΦΑΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Τ.Κ. 12462).

Οι μαθητές που θα μετάσχουν στο Πρωτάθλημα θα πρέπει να έχουν φθάσει στο χώρο των αγώνων μεταξύ 08.00 και 09.00 π.μ., προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Όσοι προσέλθουν μετά τις 09.00 θα αγωνιστούν από το 2ο γύρο.


Πρόσβαση στον χώρο των αγώνων


Α) Από Αθήνα προς Κόρινθο: Από τη Λεωφόρο Αθηνών (Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου) με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, ανεβαίνουμε την αερογέφυρα προς Σχιστό και στο φανάρι που συναντάμε κάνουμε αριστερά στην οδό Ορφέως. Στα 50 μέτρα κάνουμε δεξιά στην οδό Νεφέλης στο τέλος του δρόμου είναι το γυμνάσιο – λύκειο της Νέας Παιδείας, όπου γίνονται οι αγώνες. Υπάρχει και πινακίδα του σχολείου.


Β) Από Ελευσίνα προς Αθήνα: Από τη Λεωφόρο Αθηνών (Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου) με κατεύθυνση προς Αθήνα, εισερχόμαστε στο Σχιστό και στο φανάρι που συναντάμε κάνουμε αριστερά στην οδό Ορφέως. Στα 50 μέτρα κάνουμε δεξιά στην οδό Νεφέλης στο τέλος του δρόμου είναι το γυμνάσιο – λύκειο της Νέας Παιδείας, όπου γίνονται οι αγώνες. Υπάρχει και πινακίδα του σχολείου.


Πληροφορίες: Κ. Δρακόπουλος 6973531234 και Δ. Λίτσας 6974272444

Schrödinger's Cat είπε...

Τελική βαθμολογία στο 11ο Όπεν Αιγάλεω (Ιερά Οδός 294):

1) Πλεύρης 6 βαθμοί σε 7 αγώνες, 2) Καραγιάννης 5,5, 3-7) Σιενζέφσκι, Λίτσας, Τέιλορ, Μπιρλής, Καμπίτσης 5, 8-12) Κοφινάς, Τερζιδάκη (1η σκακίστρια), Αποστολίδης, Κουμπενάς, Μαυρουδής 4 (34 συμμετοχές). Το τουρνουά εντάσσεται στο Γκραν Πρι Αιγάλεω- Πετρούπολης.