Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Ομαδικά Πρωταθλήματα Αττικής 2010


Συνεχίζονται την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου τα Ομαδικά (διασυλλογικά) Πρωταθλήματα Αττικής, με τις συναντήσεις του 5ου γύρου.

Το πρόγραμμα στον Προκριματικό Όμιλο Α' Εθνικής (οι δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα αγωνιστούν το καλοκαίρι στην Α' Εθνική κατηγορία): ΑΕΚ - ΑΣΟΠ Δίας, Πειραϊκός - Πανιώνιος, Πανελλήνιος - Ζήνων, ΣΟ Αιγάλεω - ΔΚΠ Άνω Λιοσίων, ρεπό ο ΓΣ Ασπροπύργου.

Πρόγραμμα στη Β' Εθνική: ΣΚ Ιλίου - ΣΟ Ν. Φιλαδέλφειας, ΣΟ Πετρούπολης - ΑΟ Κηφισσιάς, Δεξαμενή Μεταμόρφωσης - ΑΚ Ζωγράφου (α' όμιλος), ΑΕΠ Μελισσίων - Εστία Νέας Σμύρνης, Τρεις Αστέρες - ΣΟ Χαλανδρίου, Σκακιστική Άνοιξη - ΣΟ Παγκρατίου (β' όμιλος).

Συνεχίζονται επίσης οι αγώνες Γ΄ Εθνικής, Α΄ και Β΄ Τοπικής Κατηγορίας, καθώς και το Κύπελλο Αττικής Φιλίας.

Ιστοσελίδα: http://www.essnachess.gr/

19 σχόλια:

dimis είπε...

Και στους 2 ομίλους της Β εθνικής παίζονται κρισιμα παιχνίδια που θα κρινουν τις 2 πρωτες θέσεις που οδηγουν στα ματς για την ανοδο.
Ειδικά στον 1ο ομιλο όλα τα ματς είναι κρισιμα.Πχ η Δεξαμενη θέλει νικη για να ελπίζει ότι δεν θα υποβιβαστει (σε σχεση παντα με τα άλλα αποτελέσματα).
Στα άλλα ματς αν εξαιρέσουμε τον ΣΟΝΦ οι άλλοι θέλουν νικη οχι μονο για να αποφυγουν σίγουρα τον υποβιβασμό αλλά και για να διεκδικήσουν (αναλογα και με τα άλλα αποτελεσματα παντα) την 2η θεση.

Μετοικος στην Νισυρο είπε...

Στην Θεσσαλονικη συνεχιζονται τα πρωταθληματα και στις 3 κατηγοριες.Στον προκριματικο της Α'Εθνικης χωρις απωλειες συνεχιζουν Παναθλητικος Συκεων(παιζει με το Στεκι Νεαπολης) και Φοιβος Συκεων(ρεπο).Το Σαββατο διεξαγεται η προημιτελικη φαση του κυπελλου με τις αναμετρησεις:
ΕΣΘ-Παναθλητικος
ΕΣΚαλαμαριας-ΧΑΝΚαλαμαριας
ΣΣΠευκων-Σκ.Ακαδ.Μουδανιων και
Σκ.Ακαδ."Γαλαξιας"-ΑΜΟ "Γαλαξιας"
http://www.theschess.gr/

Στην Κεντρικη-Δυτικη Μακεδονια εχουμε τον 3η αγωνιστικη,ενω αρχιζει και το πρωταθλημα της 3ης Εθνικης
http://esskedym.gr/index

Στην Δυτικη Ελλαδα οπου το πρωταθλημα διεξαγεται σε 2 γυρους προβαδισμα εχουν τα Γιαννενα καθως νικησαν καθαρα ολους τους αντιπαλους τους στον πρωτο γυρο.Την Κυριακη ξεκιναει ο δευτερος γυρος,περισσοτερα στο
http://skaki-thesprotia.blogspot.com/

Διαδικαστικοι φαινονται να ειναι οι υπολοιποι γυροι στην TEΣΣΑΣ καθως η Σκακ.Ακαδ.Χαλκιδας εχει επικρατησει ολων των ανταγωνιστων της,πραγμα που σημαινει οτι στο επομενο πρωταθλημα Ελλαδας θα παιξει και η Στεφανοβα:
http://chess-results.com/tnr29399.aspx?lan=1
αλλα η σημαντικοτερη ειδηση απο την περιοχη ειναι η δημιουργια της ΕΣΣ Κεντρικης Ελλαδας,απο την συμπτηξη των σωματειων της Θεσσαλιας κι αυτων που προερχονται απο Φθιωτιδα,Ευρυτανια και Βορεια Ευβοια!
http://www.giatoskaki.blogspot.com/

Συνεχιζεται η Γ Εθνικη σε Αν.Μακεδονια-Θρακη http://www.chesskavala.gr/

ενω Κυπελλουχοι αναδειχτηκαν στην Πατρα ο ΣΟ Πατρων(νικησε 2.5-1.5 τον Αγιο Γεωργιο Ριου) και στην υπολοιπη Πελοποννησο ο Ποσειδων Καλαματας(επικρατησε 3.5-0.5 του ΣΟ Πυργου)
http://www.chesspirgos.gr/index.php

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΟΠαγκρατίου κέρδισε την Σκακιστική Άνοιξη.

Ανώνυμος είπε...

A' Τοπική Αθηνών:

Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας - ΓΑΣ ΑΕΤΟΣ 4-4

Ανώνυμος είπε...

A Τοπική

ΣΟ Κορυδαλού - ΟΠΑ Φιλοθέης 5-3

Schrödinger's Cat είπε...

Για τον ΠΟ Α' Εθνικής:
Πανελλήνιος - Ζήνων Γλυφάδας 6-6.

Ανώνυμος είπε...

AEK - AΣΟΠ "ΔΙΑΣ" 8.5 - 3.5

Δημήτρης Σκυριανόγλου είπε...

Για τον ΠΟ Α' Εθνικής:

ΣΟ Αιγάλεω - ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσιών: 8-4

Ανώνυμος είπε...

Για τον ΠΟ Α' Εθνικής:
Πειραϊκός - Πανιώνιος 4,5-7,5

Ανώνυμος είπε...

Agia paraskeyi gas xolargoy 3-7

Ανώνυμος είπε...

ξερει κανεις ποτε θα γινει η κληρωση για την επόμενη φαση των διασυλλογικων ;

Μετοικος στην Νισυρο είπε...

Μπορει οι περισσοτερες ενωσεις να εχουν αναστειλει τις αγωνιστικες δραστηριοτητες λογω τριημερου ωστοσο καποιοι παραμενουν πιστοι στις επαλξεις.
Ετσι στην Καλαματα θα γινει το πρωταθλημα της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. με συμμετοχη 11 συλλογων.Οι αγωνες θα γινουν με ελβετικο συστημα 5 γυρων,και τους διοργανωνουν τα σωματεια του Ιασωνα Μεσσηνης και του Ποσειδωνα Καλαματας που ειναι και το φαβορι.Ο νικητης θα παιξει στο επομενο πρωταθλημα Ελλαδας.
http://nokchess.gr/

Συνεχιζονται οι αγωνες και στην ΕΣΣΚΕΔΥΜ οπου ο Πτολεμαιος κρατα σταθερα την πρωτη θεση.Περισσοτερα στο http://esskedym.gr/index

Τελος συνεχεια στην παραδοση καλης γειτονιας δινει η ΣΑΘ Γαλαξιας που διοργανωνει εκδρομικο rapid στο χιονοδρομικο κεντρο του Bansko της Βουλγαριας.
http://www.theschess.gr/2009/Bansko_chess_
openGR.htm

Ευκαιρια να συσφιξουμε τις σχεσεις μας με το καθ'ολα συμπαθες αθλημα της χιονοδρομιας με το οποιο τιποτα δεν μας χωριζει,ιδιαιτερα τωρα που ανεβηκε(οπως και το τεννις) μια κατηγορια στην καταταξη των αθληματων συμφωνα με χθεσινη ανακοινωση του ΓΓΑ(http://www.gss.gov.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2887:
anamoni&catid=3:2008-04-18-12-49-27&Itemid=64).

Μετοικος στην Νισυρο είπε...

Δεν δυσκολευτηκε ο "Ποσειδων" Καλαματας να κατακτησει το πρωταθλημα στην Πελοποννησο.Με τους Ιστραρεσκου(Rom-2607),Μακροπουλου Μ. στην συνθεση του,νικησε ανετα ολους τους αντιπαλους του.
Στην δευτερη θεση ισοβαθμησαν Ιασων Μεσσηνης,ΣΟ Καλαματας,ΦΟ Τριπολης και ΣΟ Φιλιατρων που πετυχαν απο 3 νικες και 2 ηττες.
http://chess-results.com/tnr30378.aspx?lan=1

Πολυ καλη εμφανιση του 12χρονου Λαδοπουλου(1795) στο rapid που εγινε στο Bansko.Τερματισε 2ος με 6/7,και στην πορεια νικησε Κukov
(2367),P.G Arnaudov(2413).Mονη νικητρια η Ι.Videnova(Bul-2301),χωρις απωλειες.
http://chess-results.com/tnr30385.aspx?lan=1

Ανώνυμος είπε...

Μόνο πολύ καλή?? Φοβερό αποτέλεσμα, κουφάθηκα μιλάμε..

Εχω παίξει μια φορά με τον Arnaudov στη Νίκαια και με διέλυσε χωρίς να σκέφτεται.. Τελείωσε την παρτίδα με παραπάνω χρόνο από ότι την άρχισε και εγώ είχα μπει στην πίεση..

Και τον Kukov κερδισε!

Τρελό!

IliasPan είπε...

Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα απολυτως καμμία νύξη στις εξελίξεις στα διοικητικά της ΕΣΣΝΑ.

Από τη μία αυτό είναι καλό αν θυμηθεί κανείς τι γινόταν σε παρόμοιες παλιότερες συζητήσεις από την άλλη όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΕΣΣΝΑ κατά τη γνώμη μου είναι οι παρασκήνιακές διαβουλεύσεις μεταξύ των ίδιων και των ίδων προσώπων κάτι το οποίο μόνο ανοιχτές σε όλους συζητήσεις ίσως να μπορούσαν να το λύσουν.

απολιτικος είπε...

Νεότερα της ΕΣΣΝΑ:
Πρώτα προκάλεσε την καταψήφιση του απολογισμού 2009, ενώ ως Γενικός Γραμματέας ήταν υπεύθυνος για την σύνταξή του. Με αυτή τη στάση προκάλεσε την αναδιάρθρωση του ΔΣ και την προκήρυξη εκλογικής ΓΣ για τον Μάιο. Τώρα καθυστερεί να παραδώσει στον καινούριο Γενικό Γραμματέα, μέχρι να του κοινοποιηθεί επίσημα η απόφαση του ΔΣ στο οποίο συμμετέχει.
Είναι αυτός που στις εκλογές του 2008 κατέβηκε αντίπαλος με τους Μακρόπουλο και Γαλάνη στην ΕΣΟ, αλλά μαζί με τον Γαλάνη στην ΕΣΣΝΑ. Τώρα έχει διαχωρίσει τη θέση του με το Γαλάνη και συμπράττει με φιλοΜακροπουλικούς στην ΕΣΣΝΑ. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: Χρηστος Γκορίτσας.

Ανώνυμος είπε...

Δε μας λες και το δικό σου ονοματάκι;

democratic defence είπε...

απολιτικε μας δουλεύεις; Πώς είναι δυνατόν να είναι κάποιος μέλος του ΔΣ, να συμμετέχει στη συνεδρίαση που πάρθηκε η απόφαση για ανασυγκρότηση και να ζητάει επίσημη κοινοποίηση; Δηλαδή η συνεδρίαση του ΔΣ είναι ανεπίσημη κατά τη γνώμη του; Αν οι νομικοί (νομίζω είναι και δικηγόρος) γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις δημοκρατικές διαδικασίες αλλοίμονο…
Το να αλλάζει κάθε 1-2 χρόνια συνεργάτες ή παράταξη, το έχουμε ξαναδεί αρκετές φορές σ’ αυτόν τον τόπο. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην αποστασία και το ρεζιλίκι. (Υπάρχει η σχετική κατηγορία πολιτικών: Ο.Φ.Α = Όπου φυσά ο Άνεμος). Αλλά το να μην σέβεται τις αποφάσεις της πλειοψηφίας (αν είναι έτσι όπως τα λες) εκτός από αναξιοπρεπές και αντιδημοκρατικό, είναι και επικίνδυνο.
Και μια ερώτηση: πώς είναι δυνατόν να γίνουν εκλογές στην ΕΣΣΝΑ όταν δεν έχει ο νέος γραμματέας στα χέρια του σφραγίδα, αρχεία, μητρώα, βιβλία πρακτικών;
Όλ’ αυτά θυμίζουν άλλες εποχές…

trandism είπε...

Μπα, αυτές τις εποχές θυμίζουν, όχι άλλες.