Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ομαδικά Πρωταθλήματα Αττικής 2010


Συνεχίζονται την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου τα Ομαδικά (διασυλλογικά) Πρωταθλήματα Αττικής.

Το πρόγραμμα στον Προκριματικό Όμιλο Α' Εθνικής (οι δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα αγωνιστούν το καλοκαίρι στην Α' Εθνική κατηγορία): Πειραϊκός ΟΣ - ΓΣ Ασπροπύργου, Πανελλήνιος ΓΣ - ΑΣΟ Πετρούπολης "ΔΙΑΣ", ΣΟ Αιγάλεω - Πανιώνιος ΓΣΣ, ΔΗ.ΚΕ.Π Άνω Λιοσίων - ΑΟ "Ζήνων" Γλυφάδας, Α.Ε.Κ. ρεπό.

Συνεχίζονται επίσης, με τους αγώνες κατάταξης, τα πρωταθλήματα στη Β' και Γ΄ Εθνική. Πλήρες πρόγραμμα στα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ Τοπικής Κατηγορίας, καθώς και στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας.

Ιστοσελίδα: http://www.essnachess.gr/

9 σχόλια:

Μετοικος στην Νισυρο είπε...

Τα Γιαννενα εξασφαλισαν την συμμετοχη τους στην φετινη Α'Εθνικη καθως μια αγωνιστικη πριν την ληξη(παιζουν αυριο στην Κερκυρα) εχουν διαφορα ασφαλειας απο τους ανταγωνιστες τους.

Μπερδευτηκε η κατασταση στην Θεσσαλονικη καθως την προηγουμενη Κυριακη εχασαν Παναθλητικος και Φοιβος Συκεων και ετσι τωρα 4 ομαδες(Σκ.Παρεμβαση Τριανδριας και ΑΜΟ Γαλαξιας οι αλλες δυο)εχουν απο μια ηττα στον ΠΟΑ.Αυριο παιζουν Παναθλητικος-Φοιβος.Στην Β'Κατηγορια αηττητος συνεχιζει ο Επικουρος Πολιχνης ενω την αλλη θεση ανοδου διεκδικουν Φιλοξενια Θερμαϊκου και ΣΟ Αστυνομιας.
http://www.theschess.gr/

Στην Κρητη την προκριση για την επομενη φαση της Γ'Εθνικης πηραν οι ομαδες ΟΦΗ 2000,Σκ.Ακαδ.Χερσονησου,Καϊσσα Χανιων και ΑΟ Κισσαμου
http://www.essk.gr/node/488
ενω αρχισε να λειτουργει καινουργιος ιστοτοπος του Κυδωνα Χανιων
http://www.kydonchess.gr/

Συνεχιζονται τα πρωταθληματα σε ΑΜΘ(διπλος γυρος,σημερα το ντερμπυ Σκ.Κεντρο ΣΦΓΤ Καβαλας-ΣΟ Ξανθης,
http://www.chesskavala.gr/),Πατρα(ΣΟ Πατρων-Πατραϊκος και ΝΕ Πατρων-ΣΟ Ριου,http://chess-results.com/tnr30650.aspx?lan=1) και Κεντρικη Δυτικη Μακεδονια(http://esskedym.gr/index)

Προεδρος της ΕΣΣ Κεντρικης Ελλαδας ο Ασ.Σκοδρας του ΣΣ Λαρισας.Περισσοτερα εδω:http://www.sslarisas.com/newsite/index.php?option=com_content&task=view&id=156&Itemid=1

Ανώνυμος είπε...

Μετα και την τελευταια νικη της επι της Σαλαμινας ο συλλογος ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ανεβηκε πρωτη και αητητη στην Α τοπικη
Επιπλεον ηταν η πρωτη χρονια που η ομαδα κατεβηκε πληρης και στους εφτα αγωνες!!

Schrödinger's Cat είπε...

Για τον ΠΟ Α' Εθνικής: ΔΚΠ Άνω Λιοσίων - Ζήνων Γλυφάδας 5,5-6,5.

Δημήτρης Σκυριανόγλου είπε...

Για τον Π.Ο. Α' Εθνικής:

Σ.Ο.Αιγάλεω - Πανιώνιος Γ.Σ. 4,5-7,5

Με την ευκαιρία να πω κι εγώ συγχαρητήρια στο Σ.Ο.Αγίας Βαρβάρας για την άνοδο (Σαν γειτονικά και φιλικά σωματεία τους νιώθουμε και λίγο "δικούς μας" στο Αιγάλεω αφού με τα παιδιά της Αγίας Βαρβάρας έχουμε αρκετές επαφές :-)).
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο Διονύση το Μαυρουδή που είναι η ψυχή της ομάδας. Χαρίς την επιμονή του όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα διατηρείται ενεργή και φέτος πέτυχε επιτέλους και μια σημαντική επιτυχία. Καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 5,5-4,5

Ανώνυμος είπε...

Α ΤΟΠΙΚΗ-Α ΓΚΡΟΥΠ
ΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΚΟΤΙΝΟΣ=2-6
ΜΟΣΧΑΤΟ-ΦΙΛΟΘΕΗ=4,5-3,5
Ο ΣΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΣΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ,ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
ΣΟ ΑΘΗΝΩΝ,ΦΙΛΟΘΕΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΗ Β ΤΟΠΙΚΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ(ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Α ΤΟΠΙΚΗΣ ME 7 ΣΤΑ 7 ΝΙΚΗΣΕ 7,5-0,5 ΤΟΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟ Β ΓΚΡΟΥΠ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο ΕΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Β ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ Β ΓΚΡΟΥΠ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-ΔΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ=7-5.ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΛΙΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

3εις Αστέρες-ΣΟΝΦ 2.5-9.5
Ο ΣΟΝΦ πρώτος στην Β΄εθνική με 7/7

Ανώνυμος είπε...

Α'ΤΟΠΙΚΗ Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΦΟΑΝ - ΓΑΣ ΑΕΤΟΣ 2-6

Σώθηκε ο Αετός

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η ΕΣΟ θα έπρεπε να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να προσλάβει τον Μέτοικο στη Νίσυρο ως Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου (ή, ακριβέστερα, ως Γραφείο Τύπου - τα κάνει όλα μόνος του!)? Δεν αστειεύομαι!