Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κ18 & Κ20

Η Πνευματική Στέγη Περιστερίου διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων (Κ18) και Νέων Ανδρών – Γυναικών (Κ20) στο χώρο του Κ.Υ.Β.Ε (Εθνάρχου Μακαρίου 1) από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2011. Οι συμμετοχές θα πρέπει να επιβεβαιωθούν την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 12:00 – 14:00 είτε με φυσική παρουσία των αθλητών στο χώρο των αγώνων, είτε με τηλεφωνική επικοινωνία με έναν εκ των: Γιώργο Μιχαηλίδη (Διευθυντή αγώνων) τηλ. 6976707106, Έφη Σαλταμάρα (Επικεφαλής διαιτητής) τηλ. 6944914867,Μιχάλη Πρεβενιό (υπευθ. κληρώσεων) τηλ. 6936858968. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι σκακιστές και σκακίστριες που α) προκρίθηκαν από τα πρωταθλήματα των περιοχών τους, β) οι σκακιστές και σκακίστριες που δικαιούνται απευθείας συμμετοχή στους τελικούς αγώνες και γ) όσοι άλλοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και γίνουν δεκτοί, με την υποχρέωση να καταβάλουν παράβολο 30 ευρώ εφόσον έχουν αγωνιστεί στους προκριματικούς ή παράβολο 60 ευρώ εφόσον δεν αγωνίσθηκαν σε αυτούς.
Site αγώνων: http://panellinia11.peristerichess.gr/

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η κοπέλα της φωτογραφίας?

Schrödinger's Cat είπε...

Τυχαία φωτογραφία από το αρχείο. Από νεανικούς αγώνες στις ΗΠΑ.

ableress είπε...

Πωλείται πρόκριση στα τελικά με 25 ευρώ...προλάβετε ευκαιρία.
Υπάρχει άλλο άθλημα στην υφήλιο που μπορείς να αγοράσεις την πρόκριση σου σε κάποια τελικά ;
Ερώτηση με σειρά ιεραρχίας:
Πρόεδρο Ε.Σ.Ο
Δ.Σ Ε.Σ.Ο
Ε.Σ.Σ.Ν.Α
Γονείς αθλητών
΄
Όποιος από αυτούς δώσει μία ικανοποιητική απάντηση θα του είμαι ευγνώμον.
Όλα αυτά τα τζιμάνια που πήραν αυτή την απόφαση (δεν ξέρω ούτε ποίοι είναι, ούτε πότε πήραν την απόφαση αυτή, είναι σίγουρος πάντως ότι δεν είναι η πρώτη διοργάνωση που μπορείς να αγοράσεις την πρόκριση σου )έχουν αναλογιστεί τις επιπτώσεις που έχει για το αθλημά μας μία τέτοια απόφαση σε αγωνιστικό και ηθικό επίπεδο ;

est είπε...

Τι νόημα έχουν τα προκριματικά αν μπορείς να παίξεις με 30 ευρώ; Καλά τα γράφει ο ableress.

Ανώνυμος είπε...

Το καλοκαιρι παρακολουθουσαμε τα νεανικα πανελληνια και γινονταν σχολια οτι το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο.Αμα κοιταξετε τις συμμετοχες στα Α18 θα παρατηρησετε οτι το πρωτο ελο δεν ειναι πανω απο 2200(εχτος αν μου διαφευγει καποιος).Τι ειναι αυτο που τελικα κανει τα υψηλα ελο να μην αγωνιζονται??Ελπιζω παντως και τα παιδια που παιζουν να μας ανταμειψουν με το σκακι τους.Καλη επιτυχια σε ολους

Ανώνυμος είπε...

Απορία που προέκυψε απ' την προηγούμενη ανάρτηση: υπάρχουν στην Ελλάδα τόσοι πολλοί έφηβοι μέχρι 18 ετών με ΕΛΟ > 2200?

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα δεν υπαρχουν πολλοι αλλα σιγουρα υπαρχουν..Και ρωταω εγω..Γιατι αυτοι οι σκακιστες δεν παιζουν??

Ανώνυμος είπε...

*merikoi

Ανώνυμος είπε...

giati isws dinoun panellhnies lew egw....
Gkoumas

Tsoyrekakias είπε...

Ωραίο αυτό το παραμύθι με της πανελλήνιες για να αγχωθεί όλη η Ελλάδα. Πρώτα δίνεις πανελλήνιες για να περάσεις οπωσδήποτε με την πρώτη, και μετά γίνεσαι αιώνιος φοιτητής.

Friend1 είπε...

Χρονια πολλα σε ολους.Με υγεια,χαρα,γιατι οχι κι ευτυχια.Η ζωη κυκλους κανει,θα ισορροπησουμε,που θα παει...
Σαφως και προηγουνται οι πανελληνιες και μετα αιωνιος φοιτητης-καρριερα σκακιστη;;;

Mετοικος στην Νισυρο είπε...

Δοθηκαν στην δημοσιοτητα τα Διεθνη Ελο του Ιανουαριου 2011.

Οι καλυτεροι Ελληνες κατω των 20:

Παυλιδης Αντωνης 93-2415
Παυλιδης Αναστ. 91-2343
Μαλικεντζος Σ. 92-2331
Γαλοπουλος Ν. 93-2309
Αγγελης Ν. 92-2307
Γκουμας Γ. 91-2299
Κανακαρης Γ. 91-2285
Κουρουσης Επ. 91-2273
Δουνης Αλ. 92-2271
Φιλιππας Σ. 92-2261
Σισμανης Αγγ. 91-2239
Παυλιδου Κατ. 93-2215
Χριστοδουλου Παν. 91-2211
Καφωρος Δ-Αλ. 93-2201
Κοσμας-Λεκκας Δ. 94-2186
Κετζετζης Γ. 92-2185
Παπαδημητριου Θ. 93-2178
Ιορδανιδου Ζ. 92-2171
Σπυρου Δ. 91-2167
Μιχελακος Παν. 96-2133
Χωματιδης Παν. 92-2118
Γαλοπουλος Παν. 94-2113
Λιασκος Λ. 93-2110
Καζακος Μ. 95-2104
Τζουγανακης Παντ. 96-2095

Ανώνυμος είπε...

Λείπει τουλάχιστον ο Σταθόπουλος (97) 2106.

Ανώνυμος είπε...

Άστοχη ερώτηση αλλά τα ελληνικά έλο θα βγουν στην ώρα τους η όχι?

Mετοικος στην Νισυρο είπε...

Σωστη η διορθωση, ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει πρώτα να εγκριθόυν οι υπόλοιπες μεταγραφές...

ζηλιάρης αβράβευτος είπε...

Πολλά τουρνουά της ΕΣΣΝΑ δεν έχουν δοθεί για διεθνή ΕΛΟ. Το πρωτάθλημα παίδων κάτω των 16 έχει τελειώσει ένα μήνα και δεν στάλθηκε.
Να περιμένουμε ότι το νέο έτος θα δουλέψουν καλύτερα οι διαιτητές και η διοίκηση; Καλές οι γιορτές και οι βραβεύσεις, αλλά δεν μένει άλλος μεγάλης ηλικίας σκακιστής να βρβευθεί στο μέλλον.
"Φινίτο λα μούζικα", λοπόν , και ανασκουμπωθείτε.
Καλή χρονιά.

ακριβοδίκαιος είπε...

Ε, πώς δε μένει;! Ο "επιτυχημένος (στις κωλοτούμπες, λένε οι κολλητοί του) πρόεδρος" ξεχνιέται;! Κι εσύ, τέκνον "ζηλιάρη αβράβευτε", που σε μάζεψε, σε έκανε παράγοντα και Έφορο;;; Μάλλον τον ζηλεύεις, επειδή είναι πιο αδύνατος από σένα.
Καλή χρονιά σε όλους!

ζηλιάρης αβράβευτος είπε...

Καταλαβαίνω γιατί δεν βραβεύτηκα από τη διοίκηση της ΕΣΣΝΑ στις πρόσφατες απονομές βραβείων και τίτλων κατά τη λήξη της σκακιστικής χρονιάς (όπου περίμενα τουλάχιστον γλυκίσματα από την χορηγό αλυσίδα ζαχαροπλαστείων MAX PERRY, αλλά κάπποιοι άλλοι τα ...έφαγαν). Το καταλαβαίνω επειδή δεν ειμαι και κανένας κεφάλας.
Δεν μου αξίζει, λοιπόν, ούτε ένα γλύκισμα, αφού δεν ανάλωσα τη ζωή μου για το σκάκι στην Αττική και, κατά συνέπεια, δεν έχω επιρροή στο "εκλογικό σώμα" ούτε ψήφο.
Επιτέλους, το σωτήριο έτος 2010, που μας πέρασε, εγκαταστάθηκαν στη διοίκηση της ΕΣΣΝΑ αυτοί που ανάλωσαν τη ζωή τους για το σκάκι στην Αττική. Αυτοί που ανασκουμπώθηκαν κουβαλώντας καρέκλες σε μαθητικούς αγώνες, τους γνωρίζει προσωπικά ο θυρωρός του σκακιστικού συλλόγου τους και έχουν μακρά ιστορία συνέπειας στο Αττικό σκάκι.
Και εις ανώτερα το 2011 και 2012.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρου παναγιώτης είναι οχι δ :)

Mετοικος στην Νισυρο είπε...

Θα γραψω τιμωρια 20 φορες:
Δεν θα ξανακανω λιστες παραμονη Πρωτοχρονιας.

Ευχαριστω για την διορθωση.

skamama είπε...

Το κρίμα στο λαιμό του ζηλιάρη με τις σοκολάτες.
Είχα υποσχεθεί να μην γκρινιάξω φέτος. Κρατήθηκα για τον χώρο, σκέφτηκα αξίζει λίγη ταλαιπωρία αν είναι δωρεάν. Κρατήθηκα για τα οργανωτικά, είναι νέοι οι διοργανωτές. Κρατήθηκα για τα παράβολα, κρατήθηκα για τις ημερομηνίες, αλλά οι σοκολάτες μου έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα.
Καλοί οι χορηγοί, αλλά οι σοκολάτες πάνω στα κύπελλα; Καλύτερα να έδιναν στα παιδιά ένα κουτί σοκολατάκια αντί για ένα κύπελλο με τη φίρμα μιας σοκολάτας πάνω.
Πάντως, αν τα έξοδα της ιστοσελίδας ήταν αυξημένα, ζητήστε τα 2/7 πίσω. Η σελίδα έχει μείνει στον 5ο γύρο.
Καλή χρονιά σε όλους και συγνώμμη για την γκρίνια. Μου έπεσαν βαριές οι σοκολάτες.

Παναγιώτης Φρεντζάς είπε...

Συμμερίζομαι την απογοήτευση σας για τις σοκολάτες. Τρε μπανάλ, όντως.
Μας την πέσανε και εμάς οι σοκολατάδες, να μπουν σπονσόροι στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Αιγαίου, που θέλουμε να κάνουμε εδώ φέτος.
Φυσικά αρνηθήκαμε, και βρήκαμε άλλο σπόνσορα, μούρλια: Ένα γραφείο κηδειών. Οι άνθρωποι πληρώνουν χωρίς να ζητάνε τίποτε σοβαρό. Απλά, το βάθρο για τις απονομές θα είναι φτιαγμένο από φέρετρα.
Ε, τι μας νοιάζει, δεν θα τα πάρουμε και σπίτι μας...

Σοκολατοθεραπεία είπε...

Μετά, κάποιοι θα μας πουν : "Μαζί τις φάγαμε" (τις σοκολάτες...)

Schrödinger's Cat είπε...

Πολύ καλή κατά τη γνώμη μου η ιντερνετική κάλυψη της διοργάνωσης (live παρτίδες, κάμερα, φωτογραφίες) καθώς και τα δελτία τύπου που ετοιμάζει ο Σωτήρης Λογοθέτης, που δεν έχουν την άνευρη τυπικότητα αντίστοιχων δελτίων άλλων διοργανώσεων.

Μετοικος στην Νισυρο είπε...

H Zωη Ιορδανιδου νικησε 2.5-1.5 την Κ. Παυλιδου και κατεκτησε τον τιτλο στα κοριτσια κατω των 20, καθως οι δυο κοπελες δεν ειχαν (κυριολεκτικα) αλλες αντιπαλους στην κατηγορια τους. Περα απο την δυσθυμια που προκυπτει απο την ελλειψη αλλων συμμετοχων, το γεγονος επετρεψε να κριθει ο τιτλος με ματς 4 παρτιδων αναμεσα στις δυο κατα τεκμηριο ισχυροτερες νεαρες σκακιστριες, και οχι απο καποιο τυχαιο στραβοπατημα, που θα μπορουσε να προκυψει με ελβετικο. Η νικητρια δικαιουται να συμμετασχει στα Τελικα των Γυναικων του 2012.

Οι πρωτες θεσεις στα αλλα 3 πρωταθληματα παραμενουν ανοικτες και ολα θα κριθουν στον 9ο γυρο που διεξαγεται σημερα το πρωί στις 9:30.

Πραγματι πολυ καλη η καλυψη του τουρνουα οπως και τα δελτια τυπου του Σ. Λογοθετη.

Mετοικος στην Νισυρο είπε...

Τετραπλη ισοβαθμια στην κορυφη του " Λευκος Πυργος 2010" με τους Χατζημανωλη Αν, Αργυρουδη Στ, Κεσιδη Οδ, Βλασση Γ. να τερματιζουν με 7/9. Μισο βαθμο πιο κατω ο Γ. Σιδερης. Στους 5.0 βαθμους ο Δ. Λαδοπουλος (98-1858, 23ος/81 σκακιστες, Rp=1906) που πηρε μεταγραφη απο τον ΣΟ Ηρακλειου στον Κεραυνο Ωραιοκαστρου, ενω μια θεση πιο πανω τερματισε ο Ευ. Ιωαννιδης (01- 1818, με 5.5 βαθμους και Rp=1788) που, αν θυμαμαι καλα, φετος εκανε την τριτη του μεταγραφη καταληγoντας στην ΠΣ Περιστεριου.

http://chess-results.com/tnr42506.aspx?art=0&lan=1&m=-1&wi=1000