Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικο Διεθνές Όπεν ΕΣΚΑ

Η Ε.ΣΚ.Α. θα προσφέρει δωρεάν διαμονή για όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά της Άμφισσας, σε δίκλινα - τρίκλινα – τετράκλινα δωμάτια.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ελβετικό Σύστημα 7 γύρων με ΔΙΕΘΝΗ αξιολόγηση
Χρόνος Διεξαγωγής : Από 26 έως και 30 Δεκεμβρίου 2010
Μέγιστος Αριθμός Συμμετοχών : 50 σκακιστές-σκακίστριες
Παράβολο συμμετοχής: 40€

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ : 1ος 25% των παραβόλων, 2ος 15% των παραβόλων, 3ος 10% των παραβόλων, 4ος 10% των παραβόλων, 5ος 5% των παραβόλων, 6ος 5% των παραβόλων.

Πληροφορίες: Κ. Παπακωνσταντίνου 6932380187, Ε. Μαγκλάρας 6936706652.

site: http://www.eskachess.gr/

35 σχόλια:

yopon είπε...

Καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε με τόση ευκολία τον τίτλο "Διεθνές τουρνουά" .Για να λέγεται κάποιο Διεθνές Τουρνουά ή διεθνές Οpen θα πρέπει να έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή κάποιων παικτών από άλλες Ομοσπονδίες στο εξωτερικό (δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό) , αλλιώς είναι τουρνουά με διεθνή αξιολόγηση . Εδώ μέμφομαι και λίγο το γάτο που το έβαλε ως τίτλο αν και αυτός είμαι σίγουρος ότι ξέρει την διαφορά :).
Καμιά φορά προσπαθώντας να κάνουμε κάτι να φανεί πομπώδες πετυχαίνουμε τα αντίθετα αποτελέσματα !
Κατά τα άλλα καλή επιτυχία στην διοργάνωση σας και συγχαρητήρια για την πρωτότυπη και ίσως και πρωτοποριακή τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα προσφορά σας (διαμονή) .

Παναγιώτης Φρεντζάς είπε...

Τύποις σαν διεθνή τουρνουά λογίζονται όσα έχουν πάρει την αντίστοιχη έγκριση της ΕΣΟ. Την ουσία ο καθείς όπως θέλει την ερμηνεύει.

yopon είπε...

Τύποις και κατ' ουσίαν ένα τουρνουά οποιουδήποτε αθλήματος είναι διεθνές όταν έχει διεθνή συμμετοχή αθλητών. Και νομίζω αυτή την προϋπόθεση βάζει και η Ε.Σ.Ο ώστε ένα τουρνουά να φέρει τον τίτλο Διεθνές.
Αν κάποια αποτελέσματα ενός τουρνουά στέλνονται στην Fide για διεθνή αξιολόγηση αυτό δεν κάνει το τουρνουά Διεθνές. Για αυτό κα πολύ σωστά τα τουρνουά που διοργανώνονται στην Αθήνα δεν έχουν τον τίτλο από τους διοργανωτές Διεθνές τουρνουά Καλλιθέας ή Αμπελοκήπων κ.τ.λ.
Τώρα βέβαια μπορώ να φτιάξω και εγώ ένα πρωτάθλημα στο σύλλογο μου και να το ονομάζω Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Φυσικά είναι στην ευχέρεια του καθένα να μπερδεύεται ή να μπερδεύει τους άλλους γύρω από το τι είναι τύπος και τι ουσία...

ΕΣΚΑ είπε...

@ yopon:
Δεν αγνοούμε τις προϋποθέσεις για το χαρακτηρισμό ενός ανοιχτού τουρνουά ως διεθνούς. Αλλωστε υπάρχει πολύ πρόσφατη σχετική Εγκύκλιος της ΕΣΟ .
Ωστόσο δεν είχαμε καμιά πρόθεση να "κάνουμε κάτι να φανεί πομπώδες". Θέλουμε απλά να δώσουμε μια διέξοδο σκακιστικής απόδρασης χαμηλού κόστους, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και σε μια περίοδο που δεν προσφέρεται για διοργανώσεις από τους παραδοσιακά δραστήριους συλλόγους του Κέντρου, καθώς αγωνιστικά κυριαρχούν τα Νεανικά της ΕΣΣΝΑ. Με τον όρο "Διεθνές" θελήσαμε απλά να δείξουμε ότι το τουρνουά θα υποβληθεί για διεθνή αξιολόγηση και ότι η διοργάνωση είναι ανοικτή και για τους αλλοδαπούς σκακιστές που ζουν στη χώρα μας και τίποτε περισσότερο. Αν τελικά το τουρνουά θα ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις για να ονομασθεί "οριστικά" διεθνές, είναι το λιγότερο που μας ενδιαφέρει.

Κατά τα λοιπά, σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και σας περιμένουμε.

Και με την ευκαιρία, θερμές ευχαριστίες στον Γάτο για την ανάρτηση, καθώς και στον φίλο Νίκο Ντίρλη, που πρώτος ανέδειξε το θέμα σ’ αυτό το φιλόξενο χώρο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι της ΕΣΚΑ, αν το "yopon" σημαίνει "γεωπόνος", μάλλον τζάμπα χάνετε τα λόγια σας...

KK είπε...

Μπράβο στην Άμφισσα, που σε αντίθεση με το κυρίαρχο ρεύμα της λιτότητας, διευκολύνει οικονομικά τους συμμετέχοντες!

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια το κακό με τα ανώνυμα σχόλια προέρχεται από Έλληνες GM-προβοκάτσια.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω τα υποκινεί η ελληνική σκακιστική ομοσπονδία τα ανώνυμα email προς γάτο.

NewWave είπε...

Φοβάμαι ότι θα επιστρέψει ο νέος τρόμος των ελληνικών σκακιστικών blog και ιστοσελίδων.

Ο νέος ΦΑΝΤΟΜΑΣ που σπέρνει τον όλεθρο στις ελληνικές σκακιστικές ιστοσελίδες και blog.

Ο νέος Φαντομάς-ο φόβος και ο Τρόμος που κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει...

Ανώνυμος είπε...

και ότι η διοργάνωση είναι ανοικτή και για τους αλλοδαπούς σκακιστές που ζουν στη χώρα μας και τίποτε περισσότερο.

----------

Δεν ξέρω ακόμα πώς να το χαρακτηρίσω το παραπάνω.
Μου φαίνεται ότι μάλλον δεν είναι τόσο κουτοπόνηρο, όπως πίστεψα αρχικά.
Ίσως να πρόκειται απλώς για κοινό σφάλμα κοινών ανθρπώπων, που δεν είχαν στο πίσω μέρος τού μυαλού τους καμιά υστερόβουλη κουτοπονηριά!

Είπα «ίσως»! Δεν είπα ότι είναι και βέβαιο!

Ένα τουρνουά ονομάζεται διεθνές για να γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι ότι οι διοργανωτές δέχονται ευχαρίστως και παίκτες και από άλλες χώρες!

Εάν οι διοργανωτές θέλουν να δείξουν ότι και οι αλλοδαποί που διαμένουν στη χώρα - προσωρινά ή μόνιμα, παράνομα ή μη - μπορούν εάν το επιθυμούν, να λάβουν μέρος, τότε αυτό δεν λέγεται διεθνές αλλά πρέπει να ονομασθεί κάπως αλλιώς.

(Δεν είναι δύσκολο να το βρείτε, το κατάλληλο όνομα ).

Μία από τις (μικρο)διαφορές που μπορούν να προκύψουν από τον διαφορετικό χαρακτήρα και ονοματοδότηση ενός τέτοιου ανοιχτού ( και όχι... «οπεν» )τουρνουά, είναι ότι η συμμετοχή αλλοδαπών «Ελλάδος», δεν θα τους υποχρέωνε να μεριμνήσουν για τυχόν ξενόγλωσσες ταμπελίτσες, ανακοινώσεις, καταλόγους, παρατηρήσεις, δελτία κλπ.

Αντιθέτως, σε ένα αληθινό Διεθνές Ανοιχτό Τουρνουά, η μέριμνα(1) στο επι μέρους ζήτημα, θα ήταν εκ των ων ουκ άνευ!

1. Αυτό δεν δίνει όμως σε κανέναν το δικαίωμα να εξαφανίζει (!) την ελληνική γλώσσα και σκακιστική σημειολογία από προσώπου γης, μόνο και μόνο επειδή υπάρχει η ταμπέλα «Διεθνές»!

1.1. Κάτι που, εκ του χαρακτήρος του, αποκαλείται Διεθνές, δεν περιέχει το άθλιο και βλακώδες δικαίωμα κάποιων παραγόντων
να παραμερίζουν την εθνική γλώσσα
κατά το δοκούν - νομίζοντας μάλιστα ότι δεν τους βλέπει κανείς!

Ανώνυμος είπε...

είναι ότι η συμμετοχή αλλοδαπών «Ελλάδος», δεν θα τους υποχρέωνε να μεριμνήσουν για τυχόν ξενόγλωσσες ταμπελίτσες, ανακοινώσεις, καταλόγους, παρατηρήσεις, δελτία κλπ.
---
Διόρθωση:

... δεν θα υποχρέωνε (κάτι τέτοιο), τους διοργανωτές να μεριμνήσουν ( για ξενόγλωσση ενημέρωση κλπ ).

ΦιλοςΦαντομα είπε...

Poios noiazetai gia tous allodapoys? Autoi exoyn kataklepsei tosa spitia.

Ανώνυμος είπε...

Sas exoun ksekwliasei, de tha exete na fate se ligo. sas exoun klepsei oles oi kubernhseis aprokalupta alla esas sas ftaine panta oi metanastes. Eiste aksioi ths moiras sas

Ανώνυμος είπε...

Και για τον ξεκολιάρη που σβήνει, θα μου μαγειρέψει αύριο φακές.

Ανώνυμος είπε...

Sas exoun ksekwliasei, de tha exete na fate se ligo. sas exoun klepsei oles oi kubernhseis aprokalupta alla esas sas ftaine panta oi metanastes. Eiste aksioi ths moiras sas
-------------

Αυτό είναι αλήθεια ( μιά από τις πολλές ).
Γνωρίζουμε ότι μας κλέβουν τα πολιτικά ληστρικά καθάρματα.

Και πράγματι, οι αλλοδαποί λαθρο-μετανάστες συνιστούν το πολύ μικρότερο κακό σε σχέση με την ζημιά που προξενούν στην Ελλάδα τα κυβερνητικά κλεφτρόνια.
Οι κυβερνώντες αλήτες, είναι σε πολλαπλό επίπεδο χειρότεροι από τους ξένους λαθρο-μετανάστες, γιατί οι λάθρο, δεν έχουν κουβαλήσει μαζί τους κανένα σχέδιο καταστροφής μας, όπως οι κυβερνώντες!

Οι λάθρο, ακόμα δεν ξέρουν αν η γη είναι στρογγυλή, πόσο μάλλον να καταστρώνουν και σχέδια εναντίον μας.

Αντιθέτως, αυτοί που θέλουν να μας βλάψουν, ξέρουν όχι μόνο τη Γη, αλλά μιλώντας ελληνικά, ξέρουν και πάρα πολλούς τρόπους να την ξαφρίζουν και να την ληστεύουν!

Πάντως, οι αλλοδαποί που παίζουν σκάκι, δεν είναι από κείνους που μας βλάπτουν. Φανερό αυτό.

Τελικά, τα βλαπτικά στοιχεία, είναι κι αυτοί αλλοδαποί, με τη διαφορά ότι μιλάνε τα ελληνικά σχεδόν σαν Έλληνες.
Σχεδόν!

Ametanoitos είπε...

Ρε φίλε ανώνυμε, πραγματικά πόσο χρόνο έχασες για να επεξεργαστείς την σκέψη για τους αλλοδαπούς που εξέφρασες γραπτώς λίγα ποστ πιο κάτω; Από την όλη ιστορία του τουρνουά εσύ αυτό πρόσεξες; Και σαν να μην έφτανε αυτό, εσύ ή κάποιος άλλος ανώνυμος ιδίου πνευματικού επιπέδου και ηθικής, προσπαθείς να προστατέψεις όλους εμάς τους "κακόμοιρους" και "αφελείς" που θα παρασυρθούμε από τον όρο "Διεθνές" και θα πάμε στην Άμφισσα να παίξουμε Σκάκι! Να χαίρεσαι φίλε ανώνυμε το ήθος σου και να καμαρώνεις την συλλογή των κόμπλεξ σου.

Εδώ διαμαρτυρόμαστε για το κόστος που έχουν κάποια τουρνουά για ένα μέσο, μη-επαγγελματία παίχτη και όταν γίνεται μια τέτοια αξιότιμη προσπάθεια και ΠΑΛΙ βρίσκουμε μια ηλιθιότητα και κακία να εκφράσουμε; Αισθάνομαι αηδιασμένος από αυτά που διαβάζω τις τελευταίες μέρες σε αυτό το αξιόλογο κατά τα άλλα μπλόγκ και αναρωτιέμαι πραγματικά πιο είναι το μέλλον του χώρου μας, μια που υποτίθεται ότι αποτελείται κυρίως από ανθρώπους σκεπτόμενους και ευφυείς.

Παναγιώτης Φρεντζάς είπε...

Τζάμπα κόπος Νίκο, άστους, είναι αλεξίσφαιροι.
Και μυαλά να βρέξει ο ουρανός, δεν κινδυνεύουν. Έχουν ομπρέλα.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιο ξενοδοχείο προσφέρεται η δωρεάν διαμονή? Δεν το βρίσκω πουθενά...

KK είπε...

Διεθνές - Ξεδιεθνές, είναι πολύ καλή η κίνηση τους για τη δωρεάν διαμονή, ειδικά στην περιόδο που βρισκόμαστε. Δείχνουν σεβασμό στο μέσο σκακιστή.

Όσο για τους αλλοδαπούς, κάποιοι αλλοδαποί μας ταϊζουν και κάποιους αλλοδαπούς τους ταϊζουμε.

ΚΚ είπε...

*Δηλαδή μας ταϊζουν οι μετανάστες και ταϊζουμε το ΔΝΤ και την ΕΕ.

Μετοικος στην Νισυρο είπε...

Στο Bansko της Βουλγαριας ξεκιναει σημερα ισχυρο διεθνες open με συμμετοχη πολλων Ελληνων σκακιστων.
Παιζουν οι GM Μαστροβασιλης Θ. και Νικολαϊδης Ι, οι νεαροι Παυλιδης Τ. Αγγελης, Μαλικεντζος, Κανακαρης, και αρκετοι αλλοι.
Επικεφαλης της καταταξης οι Βουλγαροι Cheparinov (2668) και Spasov (2606) και ο Ρωσος Savnhenko (2632).
http://chess-results.com/tnr39517.aspx?lan=1
Στο χθεσινο blitz πολυ καλα τα πηγε ο Μαλικεντζος που κατελαβε την 5η θεση με 4.5/7 αναμεσα σε 28 σκακιστες και στην πορεια νικησε τον Savchenko.
http://chess-results.com/tnr41632.aspx?lan=1

Ανώνυμος είπε...

Τελικά υπάρχει ή όχι ξενοδοχείο στην Άμφισσα; Γιατί τόση μυστικότης; ing

Αμφισσαίος είπε...

Θα πρόκειται για το ξενοδοχείο "Αμφισσαίον". Αν είναι αυτό, θα είναι πολύ καλό.

Mετοικος στην Νισυρο είπε...

Ξεκιναει αυριο το πρωϊ στο Βραχατι, το Πανελληνιο Ομαδικο Παιδων-Κορασιδων με τις συναντησεις:

1 ΑΟ ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ - ΜΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
2 ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
3 ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΕΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Δεν αγωνιζεται στον πρωτο γυρο η ομαδα του Ποσειδωνα Καλαματας.

http://omadikoneaniko10.peristerichess.gr/

Mετοικος στην Νισυρο είπε...

Ο Επ. Κουρουσης κατελαβε την 4η θεση, αναμεσα σε 60 σκακιστες στο διεθνες τουρνουα "Plzen open" στην Τσεχια, μισο βαθμο πισω απο τους 3 νικητες.
Συγκεντρωσε 6 βαθμους με αποδοση Rp=2307.

http://chess-results.com/tnr41149.aspx?art=1&rd=9&lan=1&fed=GRE&flag=30&m=-1&wi=1000

Unknown είπε...

Άλλαξε η κλήρωση του ομαδικού νεανικού όπως και ο τρόπος διεξαγωγής του (πουλ από ελβετικό) καθώς η Καβάλα δεν κατέβηκε να παίξει λόγω δυσμενών (;) καιρικών συνθηκών.

Τα ζευγάρια του πρώτου γύρου, μετά από κλήρωση είναι: Καλαμάτα-Αμφισσα, Κεραυνός-Στέγη και Καλλιθέα-Κύδων. Θα τα ανεβάσω σε λίγο αναλυτικά στο site. Τώρα τελείωσαν οι επιβεβαιώσεις των συνθέσεων και έχω αρκετή δουλειά να αλλάξω όλο το site...

Ανώνυμος είπε...

ωραιο αυτο το κολπο να παιζουμε μονο σε οποια διοργανωση μας βολευει...κριμα για την καβαλα δυστυχως φετος στην περισσοτερες διοργανωσεις λαμπει με την απουσια της...αλλα τη νοημα εχει καλα κανει αφου δεν υπαρχει καμια ποινη και του χρονου παλι θα λεμε παμε για πρωταθλημα.κριμα

Μετοικος στην Νισυρο είπε...

Επικαιροτητα

Καλα τα πηγε ο Χαλκιας στην Πολωνια. Στο Πανευωπαϊκο blitz που εγινε εκει κατελαβε την 29η θεση αναμεσα σε 334 σκακιστες που αγωνιστηκαν με 17/26 βαθμους. Νικητης του τουρνουα ο Vachier-Lagrave με 22 βαθμους, ενω ακολουθησαν Ivanchuk με 20 και Ponomariov με 19.5

Αναλυτικη βαθμολογια στο:

http://www.poloniachess.pl/amplico2010/blitz/final
_standings&13.html

Σημερα στις 10.30 αρχιζει το διημερο Πανευρωπαϊκο rapid.
Επισημο site το:
http://www.poloniachess.pl/amplico2010/en/

Στην Βουλγαρια, 2 γυρους πριν απο το τελος, ο Γ. Νικολαϊδης εχει 5.5/7 και βρισκεται μισο βαθμο πισω απο τους δυο πρωτοπορους Nabaty (Isr-2529) και Grigoryan (Arm-2580). Στους 5 βαθμους βρισκονται Μαστροβασιλης Θ. και Χριστοδουλου Π. ενω στους 4.5 Δουνης, Παυλιδης Τασος και Αγγελης Ν.

http://chess-results.com/tnr39517.aspx?art=1&rd=7&lan=1&m=-1&wi=1000

Το Περιστερι, στο νεανικο Ομαδικο, ξεκινησε με δυο νικες επι του Κεραυνου Ωραιοκαστρου και της Καλλιθεας, και σημερα το πρωϊ αντιμετωπιζει τον Κυδωνα που εχει ηδη χασει απο την Καλλιθεα. Τα αποτελεσματα και εδω:

http://chess-results.com/tnr41809.aspx?lan=1

Mετοικος στην Νισυρο είπε...

Στην κορυφη της βαθμολογιας του Πανευρωπαϊκου rapid, μαζι με αλλους 14 σκακιστες, βρισκεται ο Κ. Χαλκιας μετα την πρωτη μερα με 7/8. Νικησε Movsesian και J. Polgar ενω εκανε ισοπαλιες με Moiseenko και Fridman. Αυτη την στιγμη παιζει με τον Almasi.
Οι διοργανωρες μεταδιδουν τα πρωτα 50 τραπεζια ενω υπαρχει και live καλυψη με καμερα.

http://www.poloniachess.pl/amplico2010/en/live

Παναγιώτης Φρεντζάς είπε...

Ποιος είναι αυτός ο Κ. Χαλκιάς; :p

Mετοικος στην Νισυρο είπε...

Ο Στ. Χαλκιας κατελαβε την 15η θεση, αναμεσα σε 710 σκακιστες που αγωνιστηκαν στο Πανευρωπαϊκο rapid της Βαρσοβιας με 9.5/13 βαθμους. Στην κορυφη ισοβαθμησαν οι Almasi, Gashimov, Ivanchuk, Shirov, Korobov An. και Νaiditsch με 10.5 βαθμους.
http://www.poloniachess.pl/amplico2010/rapid/
final_standings&13.html

@ pfren

Kαι να σκεφτεις οτι 16 Χαλκιαδες εχει στο δυναμικο της η ΕΣΟ κι ουτε ενας δεν εχει ονομα ν' αρχιζει απο Ν. Ποιες ειναι οι πιθανοτητες;

Στο Bansko της Βουλγαριας νικητης ηταν ο Αρμενιος Grigoryan(2580) με 8/9, με δευτερο τον Ισραηλινο Nabaty (2529) με 7.5 βαθμους και τριτο τον G. Grigorov (Bul-2479) μισο βαθμο πιο κατω. Απο τους Ελληνες 5ος ο Μαστροβασιλης Θ. με 6.5, 14ος ο Γ. Νικολαϊδης με 6, ενω με 5.5 βαθμους ολοκληρωσαν τους αγωνες οι Μαλικεντζος, Παυλιδης Τ, Δουνης Αλ, Αγγελης Ν, και Xαροκοπακης. Αναλυτικη βαθμολογια στο:
http://chess-results.com/tnr39517.aspx?art=1&rd=9&lan=1&m=-1&wi=1000

Χωρις ιδιαιτερες δυσκολιες η ΠΣ Περιστεριου αναδειχτηκε Πρωταθλητρια Ελλαδας στο νεανικο Ομαδικο νικωντας ολους τους αντιπαλους της. Πιο αποδοτικοι οι Σταθοπουλος Ι. (4/4) και Φραγκου Ελ. με 5/5.

Ο Κεραυνος Ωραιοκαστρου πετυχε μεγαλη νικη σημερα επι του Κυδωνα Χανιων με 5.5-0.5 και αναδειχτηκε δευτερος. Βασιστηκε στους Κοκκαλη Χ. (4.5/5) και Τσολακη Ελ. (5/5)

Για την Καλλιθεα ο Κουρκουλος-Αρδιτης εκανε το 5/5 αλλα δεν ηταν αρκετο για κατι πανω απο την τριτη θεση, ενω στην 4η θεση τερματισε ο Κυδωνας Χανιων. Απο την μαχητικη Αμφισσα ξεχωρισε στην πρωτη σκακιερα ο Μεγαλιος που εκανε 4.5/5.
http://omadikoneaniko10.peristerichess.gr/results/

Mετοικος στην Νισυρο είπε...

Αμα ξεκινησει στραβα η μερα..

Κ. και οχι Ν.

Νικολαοι Χαλκιαδες υπαρχουν 3

Μετοικος στην Νισυρο είπε...

Πρωταθλητης Ευρωπης στο rapid, στα μπαραζ blitz που ακολουθησαν (παραλλαγη του Αρμαγεδωνα) αναδειχτηκε ο Almasi που στον τελικο νικησε τον Gashimov ενω η τριτη θεση πηγε στον Ivanchuk που επικρατησε του Shirov.

http://www.chess.co.uk/twic/chessnews/events/
european-rapid-and-blitz-championships-2010

S. είπε...

Ακούγεται παράξενο, αλλά το χριστουγεννιάτικο Open της ΕΣΚΑ έχει ακόμα κενές θέσεις. Θυμίζουμε ότι οι διοργανωτές παρέχουν δωρεάν ξενοδοχείο στην Άμφισσα. Όσοι πιστοί προσέλθετε - προλαβαίνετε, ακόμα!
Οι αγώνες ξεκινάνε Κυριακή 26 Δεκ., 5¨30 το απόγευμα.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο 30 συμμετοχές;; Μεγάλη επιτυχία!!!!